Deprecha
Moderator: moderatorzy
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Deprecha
Wpadlem depresje niemoge skupic sie na filmie książęce czy wiadomościach nic mnie nie cieszy nie mam na nic sily brak energi wykańcza muzyki mam dosc chodze tylko na spacery dlugie i spie jest zima w domu nie ma co robic jestem odszczepiony od rzeczywistości .meczy mnie brak zainteresowan czym kolwiek .
wegetuje boje siecwychodzic do ludzi .
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: Deprecha
Ja po gargantuicznej ilości leków zapomniałem co do depresja (zwłaszcza po rispolepcie). Przypomniałem sobie zaś jak wiele jest do zrobienia.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Bylo dobrze bralem z 4 miesiace Bioxetin i nagle koszmar depresji mnie wykancza w niczym nie widze sensu .
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Spróbuj sertraliny. Mnie wyciągnęła z dołka najbardziej z dostępnych antydepresantów. Citalopram i escitalopram też niezgorsze, tylko o ile te drugie "ładują się" miesiąc albo lepiej (mi cital zaskoczył dopiero po trzech miesiącach), tak sertralina w dawce 100 lub więcej działa już po dwóch tygodniach. Przynajmniej tak było u mnie. Sertralina jest nowocześniejszym lekiem iż fluoksetyna, na której - piszsze - funkcjonowałaś i ma szersza spektrum działania.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Kiedys bralem snri leki i tez mnie nie poprawiło nastroju nawet powiem ze mnie mulilo
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
przegłosowany pisze: ↑pn sty 01, 2024 2:35 pm Januszek BUC 2023
Wszyscy januszkowi ciągną druta - 100%
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
-
- zaufany użytkownik
- Status: zdrowy
Znajdź dobrego psychiatrę, niech ci leki dobiera, testuj, aż się poprawi.TriumfalnaTurkawka pisze: ↑pn sty 01, 2024 2:07 pm Wpadlem depresje niemoge skupic sie na filmie książęce czy wiadomościach nic mnie nie cieszy nie mam na nic sily brak energi wykańcza muzyki mam dosc chodze tylko na spacery dlugie i spie jest zima w domu nie ma co robic jestem odszczepiony od rzeczywistości .meczy mnie brak zainteresowan czym kolwiek .
F29, F23
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik