Nienawidzę mojego życia
Moderator: moderatorzy
Nienawidzę mojego życia
usunięto
Ostatnio zmieniony śr cze 26, 2024 5:11 am przez Cynamon, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Nienawidzę mojego życia
Nie lepiej zadbać o siebie w tym czasie, kiedy jest się samym? Np. bieganie... Szczupła sylwetka, spokojniejsze myśli, większa pewność siebie. Kobiety raczej to zauważą.
Cynamon,
odpowiedz (sobie) tak szczerze: Co zrobiłeś ze swojej strony, żeby to zmienić?
odpowiedz (sobie) tak szczerze: Co zrobiłeś ze swojej strony, żeby to zmienić?
Nic nie robił, po co coś zmieniać, skoro jest jeszcze na tyle dobrze, że można sobie jeszcze trochę pomarudzić?
Najgorsze to dac satysfakcję różnym skurwysynom i ze sobą skończyć.
głęboka asceza
usunięto
Ostatnio zmieniony śr cze 26, 2024 5:11 am przez Cynamon, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli wyrzucasz z siebie to co myślisz, to napewno pomoże. Ja byłem w takiej sytuacji i mi pomogło takie pisanie. Teraz jestem na levelu, gdzie moje myśli krążą wokół pracy czegoś czego mógłbym się podjąć. Do tej pory o tym nie myślałem. Jak się ogarniesz, to laska się znajdzie. One nie są w tej chwili mi najważniejsze w życiu. Muszę zrobić plan, jak tu zdobyć lokum. Wtedy mógłbym założyć rodzinę. Inaczej laska mi jest niepotrzebna. Jak chcesz to se znajdź jakąś młodą. Może jak nie będziesz jej za bardzo marudził, to z Tobą będzie. Wiem jaki to ból urwać relacje, ale to teź do naprawienia. Najważniejsza jest świadomość siebie. Wypisywać swe myśli, te, które ciążą by dojść do motywacji, spełnienia, spokoju wewnętrznego.
- amigo
- zaufany użytkownik
Ja lubię moje życie mimo tego że jestem chory. Pogodziłem się z choroba i żyje jak mogę i ciszę się z małych rzeczy.
a moja psychiatra ostatnio zauwazyła że do dziś przez te 20-parę lat nie pogodziłem się z tym ze zachorowaniem
A ja czuję jakąś złość w sobie, że dałem się na to wszystko co z chorobą związane nabrać.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Cynamon, nie daj sobie wmówić, że nienormalny jesteś.
Ja uważam, że życie jest dobre, ale można je spędzić w piekle nieraz.
Ja uważam, że życie jest dobre, ale można je spędzić w piekle nieraz.
nic
-
- zaufany użytkownik
- Status: zdrowy
Przez nienawiść do swojego życia przechodzę znacznie rzadziej, niż przez nienawiść do samego siebie, ale obie są w moim życiu obecne.
F29, F23