Sen
Moderator: moderatorzy
Re: Sen
mam podobnie czuje że do niczego się nie nadaje
najchętniej poddał bym się i popełnił samobujstwo nie chce jednak zawieść oczekiwań mamy która nadal liczy że wezme się w garść i zdam mature
wierzcie nie jest mi łatwo
moja dawka leku to Solian 3X 400mg
najchętniej poddał bym się i popełnił samobujstwo nie chce jednak zawieść oczekiwań mamy która nadal liczy że wezme się w garść i zdam mature
wierzcie nie jest mi łatwo
moja dawka leku to Solian 3X 400mg
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Bierzesz dość wysokie dawki leku. Możliwe, że to nie jest lek dla Ciebie, tak samo, jak nie był dla mnie.
Musisz skonsultować to z lekarzem. Kiedy masz następną wizytę?
Pozdrawiam.m.
Musisz skonsultować to z lekarzem. Kiedy masz następną wizytę?
Pozdrawiam.m.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Ja też tak miałam po solianie, myślę, że to efekt depresji, w którą wpędził mnie ten lek. Możliwe, że musisz zmienić lek i wtedy te objawy miną.
Mnie pomógł zeldox, nie wiem, czy brałeś już ten lek?
Pozdrawiam.m.
Mnie pomógł zeldox, nie wiem, czy brałeś już ten lek?
Pozdrawiam.m.
Biorę Solian 200-0-200 już trzeci miesiąc. Nie mam problemów z zasypianiem, śpię ok 9 godzin ale rano dosyć ciężko się podnieść. Na początku brania wybudzałam się o 4 nad ranem ale to z czasem minęło.Rifrafi pisze:Jak długo śpicie na solianie i czy budzicie się wypoczęci ?
Rifrafi, bierzesz maksymalną dawkę Solianu, może lekarz Ci ją obniży i będzie lepiej? Chyba, że już się zraziłeś do tego leku i wolisz spróbować czegoś innego...
Melisa
Ja biorę solian 2x200 śpię na okrągło ...po pracy i przed pracą ..koszmar i nie mam na nic ochoty biorę też Asertin ale niewiele to pomaga .Przespie chyba całe życieRifrafi pisze:Jak długo śpicie na solianie i czy budzicie się wypoczęci ?

POZDRAWIAM RENATA [/color]
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Bardzo dobre sa na sen krople nasercowe, takie zwykle bez recepty za 2,50, nie prszymulaja, a mozna sie dobrze wyspac, bierze sie 30kropli. Wazne tez by nie pic kawy i herbaty po 18, gdyz to rowniez zakloca sen.