Siłownia
Moderator: moderatorzy
Ja może zacznę. Dzisiaj na ławce targnąłem 100 kg prawie dwa razy. Ważę przy tym 112 kg. Wiem, że może ten wynik nie jest bardzo dobry, ale jak na początek nie jest źle. Mój kuzyn 2 lata młodszy przy 87 kg wyciska 110 kg. No ale on chodzi na siłownię od paru lat codziennie, albo ćwiczy w domu, do tego oczywiście odżywki. Muszę go pochwalić, bo kładzie mnie i wujka na rękę 

- marcelinka
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Mi psychiatra powiedział żebym zaczął chodzić na siłownię żeby schudnąć, żebym znalazł instruktora który pokieruje mym treningiem tak abym zgubił zbędne kilogramy, mam nawet namiary na siłownię w okolicy w której jest program treningów o nazwie fat burning (spalanie tłuszczu). Mówi żebym zrobił to dla siebie. Muszę się odważyć i zadzwonić tam, dam znać co i jak.
Chors! Od jednego telefonu nie schudniesz!
Ja mam ciekawsze wyniki! Posiadam rowerek stacjonarny z pomiarem spalania lalorii. Córki. Zasadziłam się kiedyś na niego, napedałowałam się kilkanaście minut. Zlazłam wykończona z poczuciem jakby ubyło mi kilka kilogramów
. A potem na miernik i okazało się, że spaliłam 7 - słownie - siedem! kalorii.
Teraz tylko na niego patrzę i chudnę. W OCZACH!

Teraz tylko na niego patrzę i chudnę. W OCZACH!

Demeter
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Re: Siłownia
przed epizodem uprawiałem sport jakieś 12 lat lekaatletyka, siłownia, woreczek po chorobie miałem przerwe około 4,5 roku dopiero po odstawieniu dużej dawki leku zaczełem pomału wracać do treningów. na początku pompeczki i tak sie zaczeło. teraz trenuje regularnie no i co mnie bardzo zdziwiło, może nawet zaszokowało, w ciągu pół roku doszedłem do formy takiej jaką miałem w najlepszych latach przed choroba, pomimo brania tej chemii prawie 5 lat. dodam że bez żadnej diety, odżywek ani sterydów. jestem z tego bardzo zadowolony no i aby tak dalej.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
upłyneło już troche czasu a ja nadal ćwicze
mimo tego że nie zawsze czuje się dobrze a jednak przełamuje swoje słabości. zdrowie dopisuje jakby lepiej wróciła siła i kondycja, jednak za dużo od siebie wymagać nie moge, mam już swoje lata o chorobie nie wspomne
. staram się w każdy możliwy sposób poprawić stan swego zdrowia, nie pije alkoholu 

Ja też planuję zacząć chodzić na siłownie. Mam nadzieję że dzięki temu schudnę 

Też bym sobie podpakował, ale obawiam się, że już nigdy nie wrócę na siłownię. Za dużo zdrowia straciłem i za bardzo się postarzałem 

Poćwiczyłem sobie wczoraj w domu hantlami. Może kupię sobie ławeczkę, razem ze sztangą? Nie będę wtedy musiał wychodzić do ludzi, będę miał siłownię na miejscu. No a karnety na siłownię są drogie, więc tym bardziej by mi to odpowiadało.
O proszę! no i znalazł się jakiś cel w twoim życiu brawo!
Już mi się zapał wyczerpał. Już mi przeszło 

A jednak wczoraj poćwiczyłem trochę więcej, i doszedłem do wniosku, że mam zbyt lekkie ciężarki
Moje mięśnie są tak zwiotczałe, że aż strach. Ale pojawił sie jakiś mały cel - doprowadzić swoje ciało do takiej kondycji, żebym chociaż z daleka przypominał faceta, i miał siłę do ciężkiej fizycznej harówki, która mnie - niewątpliwie - czeka 

- małomówiąca
- zaufany użytkownik
Noooo, to są właśnie pozytywne wieści! To lubię czytać, niemądry
Cieszę się strasznie!

- marcelinka
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Ja zaczełam chodzić na siłownie dla dziewcząt - po naszemu fitness i jest rewelacja 

Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia