Psychiatrzy kłamią w dokumentacji medycznej
Moderator: moderatorzy
Psychiatrzy kłamią w dokumentacji medycznej
Spotkało mnie to kilka razy w historii mojego leczenia psychiatrycznego! Pisali bzdury, rzeczy które nie miały miejsca, całkowitą i bezdyskusyjną nieprawdę!!!
Zastanawiam się czy tylko ja miałem takiego pecha czy też spotkało coś podobnego któregoś z Was
Zastanawiam się czy tylko ja miałem takiego pecha czy też spotkało coś podobnego któregoś z Was
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: wrzesień
Re: Psychiatrzy kłamią w dokumentacji medycznej
Ściemniają, bo miałem w wypisie listę zajęć terapeutycznych i samej terapii co było kłamstwem. Do tego koloryzują objawy u człowieka.
każdy dzień to nowy początek
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Pokłon się na kolanach a drut Januszka będzie Ci dany. Januszek ciągnie druta. Cały evot ciągnie na drucie się xDcanngurro pisze: ↑ndz mar 10, 2024 8:39 pmCatastrophigłupek pisze: ↑ndz mar 10, 2024 3:08 pmPałka króla evot to jest toprzegłosowany pisze: ↑sob mar 09, 2024 3:08 am Januszek ciągnie druta
Cały evot ciągnie na drucie Januszka xD
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
Catastrophigłupek pisze: ↑pn mar 11, 2024 8:41 amPokłon się na kolanach a drut Januszka będzie Ci dany. Januszek ciągnie druta. Cały evot ciągnie na drucie się xD
To ja. Inaczej nie było tyle płaczu o niszczeniu forum przez
edden = Zbyszek
Maniek = schizo.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
chodziłam na terapię zajęciowa a wpisali mi terapię indywidualną - no idzie się wkurzyć.
Zwał się konia jak już nic nie pomoże. = Dysonans poznawczy.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Mówiłem, ze diabeł przyjdzie.
@diagnoza
Mnie też się to przytrafiło, "lekarka" praktykująca wówczas w Szpitalu Praskim - może zainspirowana pielęgniarką, która była na mnie wyjątkowo cięta - nawypisywała rzeczy, które w ogóle nie miały miejsca. Gdy poprosiłam o sprostowanie, usłyszałam, że nie ma czasu. Obecnie chamka pracuje w LuxMedzie i, o dziwo, opinie ma niezłe. Może fakt, że przyjmuje prywatnie, sprawia, że toleruje pacjentów
Powiedziałam lekarzowi o nieporozumieniach z rodziną, a on mi wpisał, że jestem wobec nich nastawiona urojeniowo.
LaDopamina
nie rozmawiali nawet ze mna przy przyjmowaniu do szpitala, mialem psychoze, w wypisie wpisali objawy ktorych nie mialem
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 38754286
Smutna piona, mnie ostatnio przy "przyjmowaniu" do szpitala zapytała o kilka wizyt u lekarzy (innych niż psychiatrzy), odpowiedziałam, po czym na podstawie przekoloryzowanej relacji mojej osobistej matki wpakowali mnie tam bez wysłuchania mojej wersji. Wniosek? Najwyraźniej w tym kraju można umieścić kogoś na obserwacji wyłącznie na podstawie poszlak. Ciekawe, co będzie następne - bełkot sąsiadów?