Jak lap dance?
Czy od klozapolu siada wzrok ?
Moderator: moderatorzy
Re: Czy od klozapolu siada wzrok ?
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Jestem ciekawy bo mam naczyniak na wątrobie czy mógł on powstać od tych leków które biorę ? Jestem prawie pewny że tak właśnie jest.
Czy klozapol to jest najbardziej szkodliwy lek ze wszystkich dostępnych ?
Jak rozmawiać z lekarką żeby zmieniła leki ? W niczym mi one nie pomagają jedynie co to dobrze się śpi.
Czy klozapol to jest najbardziej szkodliwy lek ze wszystkich dostępnych ?
Jak rozmawiać z lekarką żeby zmieniła leki ? W niczym mi one nie pomagają jedynie co to dobrze się śpi.
- Catastrophique
- bywalec
Przecież jesteś Mesjaszem.
Mesjasz musi brać leki?
Mesjasz musi brać leki?

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
Nie musisz kombinować. Po prostu pokaż wyniki badań lekarzowi. Większość z nich to nie szuje, które cisną leki aż do wyniszczenia organizmu pacjenta, "bo tak".Jak rozmawiać z lekarką żeby zmieniła leki ?
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
Może powstać pytanie, czy lekarz psychiatrii wie jak odczytać wyniki badań. Oni muszą się na tym znać. Całkiem dobrze wiedzą jak odczytać te cyferki z wyników badań.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Badania, jakie oni robią badania? Ale jak przyjdziesz z czymś to ogólnie badania medyczne i psychologiczne cos tam wiedzą na bank.
Pumba, klozapol się odstawia w długim pobycie szpitalnym, bo taki lek, trudna sprawa z tym po prostu. Może powiedz, że jestes gotowy na niedogodności. Łatwo też nawrót złapać.
Pumba, klozapol się odstawia w długim pobycie szpitalnym, bo taki lek, trudna sprawa z tym po prostu. Może powiedz, że jestes gotowy na niedogodności. Łatwo też nawrót złapać.
nic
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Z rispoleptem też są tego typu problemy podczas odstawiania? Mój na moją prośbę odstawienia rispo, powiedział, że jest to niebezpieczne, grozi nawrotem i najlepiej to robić w warunkach szpitalnych. I w ten oto sposób potraktował moją prośbę o przejście na solian. Tylko, że ja się nie boję jakoś bardzo nawrotu i chyba do następnej wizyty zrobię mu taki surprajs, że przyjdę już po odstawieniu rispo i poproszę o solian... Wkurzy się?
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
no tak, ja odstawiałem od razu rispo ambulatoryjnie ale krótko brałem względnie tylko że prolaktyna ogromna, zaproponowałem abilify i biorę je do terazprzegłosowany pisze: ↑ndz gru 03, 2023 7:45 pm Z rispoleptem też są tego typu problemy podczas odstawiania?
nic
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Ja nie przeczę temu, że rispo nawet korzystnie działa, ale jakby nie to, czego szukałem. Raz, że libido siada, a dwa - jakiś taki spolegliwy stłumiony się stałem. Z pewnością jednak pomaga na depresję i lęki. Czuję się jak w bańce. Nie wiem dokładnie jak to opisać. Są plusy i minusy. Chętnie jednak spróbowałbym coś innego, może lepszego. A odstawiać, na własną rękę, mam zamiar bardzo stopniowo.karuna pisze: ↑ndz gru 03, 2023 7:50 pmno tak, ja odstawiałem od razu rispo ambulatoryjnie ale krótko brałem względnie tylko że prolaktyna ogromna, zaproponowałem abilify i biorę je do terazprzegłosowany pisze: ↑ndz gru 03, 2023 7:45 pm Z rispoleptem też są tego typu problemy podczas odstawiania?
Abilify w moim przypadku to porażka. Jeden z gorszych leków, jakie brałem. Jakiś taki chemicznie pobudzony, a zarazem splątany byłem. No i mięśniówa mi się spięła, co doprowadziło do zaostrzenia mojej osteochondrozy. Bolało jak skurw..
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
W sumie to też dużo siedzę i siedziałem w życiu na komputerze ale jestem prawie pewny że dużą winę za mój fatalny wzrok ponosi branie od 15 lat klozapolu. Już znowu muszę robić okulary bo prawe oko się pogorszyło prawe szkło mam za słabe już a dwa lata temu robiłem nowe okulary.
- Catastrophique
- bywalec
Nie klozapol, tylko Twoje zaniedbanie jest tu winne.
Tik tak tik tak

A skąd taka pewność ? Znasz skutki uboczne tego dziadostwa klozapolu ? Ja trochę znam i są bardzo okazałe.
- Catastrophique
- bywalec
Skutki glupoty sa znacznie bardziej okazale.
Tik tak tik tak

Jakiej głupoty chłopie, klozapol wykańcza cały organizm ,siada wszystko jak leci wątroba trzustka żołądek serce wzrok, to że się od niego tyje to już pomijam. Skutki są odwrotne od zamierzonych ,zamiast pomagać szkodzi i to masakrycznie. Biorę to gówno już 15 lat to swoje wiem.
Oprócz tych wszystkich wewnętrznych narządów które klozapol rozwala to przede wszystkim jeszcze mózg nieodwracalnie uszkadza powoli niszczy.
Powiem wam szczerze jak patrzę na telewizor to czuję takie jakby lekkie upośledzenie tzn wolny jakby wzrok takie jakby jego zmulenie zamulenie.
Wczoraj po klozapolu 7 razy wstawałem w nocy do toalety, ale tylko raz budziłem się przewrócić poduszkę na niezaślinioną stronę.
U mnie to samo ,cały czas ślinotok w nocy.