Przebudzenie falszywe
Moderator: moderatorzy
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Przebudzenie falszywe
Mialem cos takiego ze snilo mi sie ze sie budze i ide do kuchni i nagle sie budze ze snu.
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
Re: Przebudzenie falszywe
ale budzisz się w kuchni?
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Zle sformułowale wydaje mi sie we snie ze wstalem i ide do kuchni i nagle sie z tego budze
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
To nie wiem
moze to ma jakis związek z lodówką..

- FreshEscape
- bywalec
Mega ci współczuje, ze masz takie straszne koszmary, musisz sie z tym czuć strasznie... Pewnie ci psychika za dnia nie domaga...
Bo wiesz, ja mam np. takie koszmary ze sie dusze, czuje ze nie moge oddychać a nie jestem sie w stanie obudzić... cóż przykro mi tak bardzo, ze szedłeś do lodówki i nie doszedłeś i sie obudziłeś...ehhh...
Czasem sie zastanawiam czy ta schizofrenia, na wyrost nie jest dawana ludziom którzy mają problemy z upośledzeniem intelektualnym....
Bo wiesz, ja mam np. takie koszmary ze sie dusze, czuje ze nie moge oddychać a nie jestem sie w stanie obudzić... cóż przykro mi tak bardzo, ze szedłeś do lodówki i nie doszedłeś i sie obudziłeś...ehhh...
Czasem sie zastanawiam czy ta schizofrenia, na wyrost nie jest dawana ludziom którzy mają problemy z upośledzeniem intelektualnym....
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Januszek już nie jest tylko na zasiłku

Januszek już nie musi mieszkać w piwnicy!
Januszek jest na utrzymaniu kobiet czy to
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum