Kłusownictwo seksualne

i inne sprawy partnerstwa lub jego braku

Moderator: moderatorzy

redaktor
bywalec

Re: Kłusownictwo seksualne

Post autor: redaktor »

FreshEscape pisze: śr gru 13, 2023 5:49 pm
paulus318 pisze: śr gru 13, 2023 5:39 pm Przypominam ze zgodnie z polskim prawem klusownictwo jest zakazane
Niby tak..a każdy by srninke chapnął :D Dlatego ja napisałem, złapac żywą i oswoić :d
Od zera oswoić ?. Od jakiego wieku ?. Od LO ?. : :D
Awatar użytkownika
herbertmarshall
bywalec

Post autor: herbertmarshall »

I coś jeszcze:

Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

redaktor pisze: śr gru 13, 2023 5:56 pm Od zera oswoić ?. Od jakiego wieku ?. Od LO ?
Ciebie sie nie da oswoić, nachlapałeś dziś buzką już na tyle ze w tym tygodniu cie nie bee musiał słuchac, bo uwierz chłopie, ciebie sie nie da słuchac/czytać. Jak masz te dni w miesiącu jak tu piszesz, ja osobiście czuje sie wyjeb..ny do zera, jak zajączek z reklamy duracell. Idż już chłopie, zajmij sie sobą.. Nie wiem boś wykształcony, ale między chłopami przy robocie, łopatą byś w łep dostał jak byś tak piepszył...
redaktor
bywalec

*słowo niedozwolone*.

Jak to dobrze, że z moimi kumplami mogę gadać o czymś innym niż o piwie/czystej.

Oni mają swoją drogą wieloletnie partnerki, więc pójście z nimi na dziwki odpada.

Brakuje mi natomiast kogoś, ż kim mógłbym wspólnie pogadać o damskich wdziękach, przyznaję.

OK. Nie będe wreszcie pieprzył. Szkoda, że nie ma moderacji, bo by temat dawno został zamknięty.
redaktor
bywalec

Ale te " chłopy przy robocie " na ogół mają żony i dzieci :D . Więc nie wiem, czy jako budowlaniec dostałbym od swoich kumpli wpie.dol.

Nie tylko liczy się dla nas mężczyzn piwo i np. Legia.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

redaktor pisze: śr gru 13, 2023 5:29 pm To, to potrafię :D .

Ale: jak pokazać kobiecie, że mi się podoba i że wzbudza moje pożądanie ?.

Tylko jakoś tak bez nachalstwa, to młoda " studenciara "., może się spłoszyć.
A potrafisz patrzeć na kobietę inaczej niż tylko jak na obiekt seksualny? ;)
Jeżeli nie to zachęcam do skorzystania z porad tzw. "mistrzów podrywu".
Masa tego w internecie.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
redaktor
bywalec

Potrafię.

Ale i tak one oceniają mnie jako buraka/przegrywa i wolę zagraniczniaków https://www.tygodnikprzeglad.pl/zona-dla-zagraniczniaka .

Powinienem spadać więc jako przegryw na Wykop i tam kisić się w towarzystwie podobnych sobie przegrywów/frustratów... :evil: .

Tym bardziej, że jestem z wyglądu i zachowania ( tylko 179 cm wzrostu, brzuszek, wysoki głos itp. ) tak mało męski, że one uważają mnie za ciotę.

Więc może prędzej powinienem ( skoro kobiety mnie nie chcą ), zostać gejem i spadać na https://queer.pl ??.
redaktor
bywalec

Kobiety są dla mnie ważne. Nie tylko jako obiekty seksualne.
w
Chcę być z kobietą- partnerką w związku ( może nawet,w przyszłości żoną ), która będzie dobrą kochanką i z którą oboje będziemy mogli sobie dużo dać, również w łóżku. Której nie będzie przeszkadzało to, że nie mam zbyt dużego " przebiegu " i która będzie my sobie nawzajem dla siebie oparciem .

Kogoś takiego raczej dzięki radom mistrzów PUA typu Marcina Szabelskiego https://www.uwodzenie.org nie spotkam.

Choć rady mistrzów uwodzenia ( zwłaszcza PUA ) mogą się przydać do poznawania kobiet.
redaktor
bywalec

No, trudno. Najpierw zadbać trzeba o formę i strój- wygląd ( to najważniejsze- kobiety wolą przystojnych, zadbanych, eleganckich mężczyzn ) i ogarnąć zdrowie
;
Następnie poszukać pracy ( wcześniej zrobić nowe zdjęcie do CV- na starym wyglądam jak leśny dziadek :D ). Kiedy już znajdę pracę i zakotwiczę się w niej, popracuję jakiś czas i poodbieram wypłaty ( tylko nie wolontariat- nie jestem frajerem ! ).

I kiedy osiągnę już pewien status społeczny- dopiero wtedy poszukam na serio stałej partnerki.

Podrywa ćkobiety już niebawem będę mógł jednak https://www.podrywaj.orgforum dla wprawy i dla szlifowania swoich umiejętności seksualnych :D .
redaktor
bywalec

Przepraszam;

https://www.podrywaj.org/forum forum PUA. Są tam niezłe rady,, jak uwodzić kobiety.
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Post autor: piotrs »

trzeba być tylko sobą
ale muszą sie 2 połówki zgrać
po co czytać jakieś bzdety
portal randkowy w necie se załużcie
redaktor
bywalec

piotrs pisze: czw gru 14, 2023 8:14 pm trzeba być tylko sobą
To prawda.

Do Janusza- jestem na początku mojej przygody z antydepresantem, więc na razie nie szukam partnerki.

Ale też trafiają mi się same takie, które muszę pocieszać po innnych mężczyznach ( np. po Tobie, Janusz ). One zaś powinny łykać antydepresanty, a nie szukać faceta.

Szukam partnerki- kochanki, ale normalnej, a nie takiej z " kompleksem rycerza i rozpustnika "> To już wolałbym być dla takiej rozpustnikiem, niż rycerzem ( seks z rycerzem jest dla kobiety kiepski, ona woli seks z rozpustnikiem ).

Jednak nie potrzebuję uprawiać kłusownictwa seskualnego. Nie muszę go uprawiać.
Awatar użytkownika
Catastrophigłupek
bywalec
Status: Upośledzony

Post autor: Catastrophigłupek »

Cały evot ciągnie na drucie januszka 100%
Ciągnij i ty
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

redaktor pisze: sob gru 30, 2023 8:20 am
To prawda.

Do Janusza- jestem na początku mojej przygody z antydepresantem, więc na razie nie szukam partnerki.

Ale też trafiają mi się same takie, które muszę pocieszać po innnych mężczyznach ( np. po Tobie, Janusz ). One zaś powinny łykać antydepresanty, a nie szukać faceta.

Szukam partnerki- kochanki, ale normalnej, a nie takiej z " kompleksem rycerza i rozpustnika "> To już wolałbym być dla takiej rozpustnikiem, niż rycerzem ( seks z rycerzem jest dla kobiety kiepski, ona woli seks z rozpustnikiem ).

Co to za glupoty, Redaktor?
W jednym poście piszesz, ze szukasz partnerki i ze jej nie szukasz. Ogarnij się, człowieku.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
redaktor
bywalec

Catastrophique pisze: czw sty 11, 2024 8:21 am
redaktor pisze: sob gru 30, 2023 8:20 am
To prawda.

Co to za glupoty, Redaktor?
W jednym poście piszesz, ze szukasz partnerki i ze jej nie szukasz. Ogarnij się, człowieku.
Na razie nie szukam intensywnie, ale troszkę jednaK to robię.

Inna sprawa, że kwestie zawodowe dla mnie są ostatnio jednak priorytetem.

Interesuje mnie kobieta, która związe się ze mną mimo tego, iż na razie nie będę dobrze zarabiał.
ODPOWIEDZ

Wróć do „miłość, seksualność, partnerstwo”