Od zera oswoić ?. Od jakiego wieku ?. Od LO ?. :FreshEscape pisze: ↑śr gru 13, 2023 5:49 pmNiby tak..a każdy by srninke chapnąłDlatego ja napisałem, złapac żywą i oswoić :d

Moderator: moderatorzy
Od zera oswoić ?. Od jakiego wieku ?. Od LO ?. :FreshEscape pisze: ↑śr gru 13, 2023 5:49 pmNiby tak..a każdy by srninke chapnąłDlatego ja napisałem, złapac żywą i oswoić :d
Ciebie sie nie da oswoić, nachlapałeś dziś buzką już na tyle ze w tym tygodniu cie nie bee musiał słuchac, bo uwierz chłopie, ciebie sie nie da słuchac/czytać. Jak masz te dni w miesiącu jak tu piszesz, ja osobiście czuje sie wyjeb..ny do zera, jak zajączek z reklamy duracell. Idż już chłopie, zajmij sie sobą.. Nie wiem boś wykształcony, ale między chłopami przy robocie, łopatą byś w łep dostał jak byś tak piepszył...
A potrafisz patrzeć na kobietę inaczej niż tylko jak na obiekt seksualny?
To prawda.
Co to za glupoty, Redaktor?redaktor pisze: ↑sob gru 30, 2023 8:20 amTo prawda.
Do Janusza- jestem na początku mojej przygody z antydepresantem, więc na razie nie szukam partnerki.
Ale też trafiają mi się same takie, które muszę pocieszać po innnych mężczyznach ( np. po Tobie, Janusz ). One zaś powinny łykać antydepresanty, a nie szukać faceta.
Szukam partnerki- kochanki, ale normalnej, a nie takiej z " kompleksem rycerza i rozpustnika "> To już wolałbym być dla takiej rozpustnikiem, niż rycerzem ( seks z rycerzem jest dla kobiety kiepski, ona woli seks z rozpustnikiem ).
Jednak nie potrzebuję uprawiać kłusownictwa seskualnego. Nie muszę go uprawiać.
Na razie nie szukam intensywnie, ale troszkę jednaK to robię.Catastrophique pisze: ↑czw sty 11, 2024 8:21 amCo to za glupoty, Redaktor?redaktor pisze: ↑sob gru 30, 2023 8:20 amTo prawda.
Do Janusza- jestem na początku mojej przygody z antydepresantem, więc na razie nie szukam partnerki.
Ale też trafiają mi się same takie, które muszę pocieszać po innnych mężczyznach ( np. po Tobie, Janusz ). One zaś powinny łykać antydepresanty, a nie szukać faceta.
Szukam partnerki- kochanki, ale normalnej, a nie takiej z " kompleksem rycerza i rozpustnika "> To już wolałbym być dla takiej rozpustnikiem, niż rycerzem ( seks z rycerzem jest dla kobiety kiepski, ona woli seks z rozpustnikiem ).
Jednak nie potrzebuję uprawiać kłusownictwa seskualnego. Nie muszę go uprawiać.
W jednym poście piszesz, ze szukasz partnerki i ze jej nie szukasz. Ogarnij się, człowieku.