Moim zdaniem Schreiber ma rację .

i inne sprawy partnerstwa lub jego braku

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
PuszkinKochajacyLayle
bywalec

Moim zdaniem Schreiber ma rację .

Post autor: PuszkinKochajacyLayle »

. Żona polityka PiS i założycielka partii "Mam dość" chętnie publikuje w sieci swoje opinie na różne tematy, a wiele z nich przyciąga uwagę internautów. Tak było z jej niedawnym postem na Instagramie, w którym polska żołnierka dowodzi, że feministki obrzydzają kobietom macierzyństwo. Marianna Schreiber zna powód kryzysu demograficznego
W swoim wpisie żona Łukasza Schreibera podzieliła się refleksjami, związanymi z artykułem na temat kobiet, które żałują, że nie zdecydowały się na macierzyństwo. Zdaniem celebrytki tatki tytuł mógł otworzyć oczy wielu kobietom, którym — w jej opinii — środowiska feministyczne macierzyństwo obrzydziły i wyolbrzymiły jego trudy. "Wiadomo, że decyzja o posiadaniu dziecka to nie jest, adopcja „psiecka” ze schroniska. Ale tym bardziej złoszczę się na to, że są środowiska, które wyolbrzymiają trudy macierzyństwa i starają się je kobietom obrzydzić. W imię czego troska o najmłodszych, jest zastępowana wartościami cywilizacji śmierci takimi jak aborcji" - dywaguje Schreiber.
redaktor
bywalec

Re: Moim zdaniem Schreiber ma rację .

Post autor: redaktor »

Nie wiem, czy Marianna Schreiber ma rację.

Wiem jedno- że w wielu związkach u nas wciąż podejmuje się decyzję o macierzyństwie/ojcostwie " bo tak wypada ", " bo co rodzice powiedzą ".

A potem pewnie stąd tyle niekochanych dzieci...
ODPOWIEDZ

Wróć do „miłość, seksualność, partnerstwo”