Dokumentacja medyczna
Moderator: moderatorzy
Re: Dokumentacja medyczna
Dlatego wolałam nie dostawać dokumentacji do ręki ok niech ZLD wyśle do ZUS i przez to dostałam rentę tylko na dwa lata, bo dokumentacja nie dotarła na czas.
Jeszcze będą takie czasy, że dokumentacja medyczna będzie ostatnim bastionem głupoty.
Zespół Leczenia Domowego, chodzę tam na psychoterapię.
Myślałam, że tam jak wszędzie rejestratorka kseruje i daje do ręki, więc spytałam rejestratorki. Ona na to, że kserują i wysyłają na wezwanie. Okazało się po niewczasie, że psycholog kseruje i powinnam była porozmawiać z psycholog. Zanim ZUS wysłał zapotrzebowanie i skserowali (o mało co bo psycholog szła na urlop) było badanie lekarskie i lekarz powiedział, że gdyby miał dokumentację dałby bezterminową rentę a tak wyślą decyzję.
Taka ofiara jestem jeśli chodzi o załatwianie. 7 lat w ogóle byłam bez pracy i renty, AG płacił za mnie ZUS.
nie znałam tego skrótu, nie nie jesteś ofiara, tak naprawdę z tymi rentami i świadczeniami to niełatwa sprawa dużo papierologii nikt nic nie podpowie a to oczywiście dlatego aby osoba ubiegająca się jak jest w dołku zarzuciła wszystko i nie otrzymała żadnej należnej pomocy, dobrze że otrzymałaś na dwa lata, może uda się potem już bezterminowo, pozdrawiam i dobrego dnia 

Dzięki nawzajem dobrego dniaBuszra82 pisze: ↑pn lis 13, 2023 9:41 am nie znałam tego skrótu, nie nie jesteś ofiara, tak naprawdę z tymi rentami i świadczeniami to niełatwa sprawa dużo papierologii nikt nic nie podpowie a to oczywiście dlatego aby osoba ubiegająca się jak jest w dołku zarzuciła wszystko i nie otrzymała żadnej należnej pomocy, dobrze że otrzymałaś na dwa lata, może uda się potem już bezterminowo, pozdrawiam i dobrego dnia![]()

Najśmieszniejsza akcja z lekarzami jaką miałem była, że ja mówię że blacha w palarni jest koloru złotego, a lekarka zinterpretowała że mówię że blacha jest ze złota, dopiero jak powiedziałem że jest żółta to przestała twierdzić że jest złota.
Pamal i Buszra serio ludzie nie zazdroszczą schizofreniką?Buszra82 pisze: ↑pn lis 13, 2023 9:41 am nie znałam tego skrótu, nie nie jesteś ofiara, tak naprawdę z tymi rentami i świadczeniami to niełatwa sprawa dużo papierologii nikt nic nie podpowie a to oczywiście dlatego aby osoba ubiegająca się jak jest w dołku zarzuciła wszystko i nie otrzymała żadnej należnej pomocy, dobrze że otrzymałaś na dwa lata, może uda się potem już bezterminowo, pozdrawiam i dobrego dnia![]()
moja babcia zawsze powtarza mi i na co ci te studia ta praca. no na co.
a to bardzo uczona osoba bo miała ukończone 9 klas.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
mając emeryture i rente masz zapewnione składki.mateus pisze: ↑pn lis 13, 2023 3:21 pmPamal i Buszra serio ludzie nie zazdroszczą schizofreniką?Buszra82 pisze: ↑pn lis 13, 2023 9:41 am nie znałam tego skrótu, nie nie jesteś ofiara, tak naprawdę z tymi rentami i świadczeniami to niełatwa sprawa dużo papierologii nikt nic nie podpowie a to oczywiście dlatego aby osoba ubiegająca się jak jest w dołku zarzuciła wszystko i nie otrzymała żadnej należnej pomocy, dobrze że otrzymałaś na dwa lata, może uda się potem już bezterminowo, pozdrawiam i dobrego dnia![]()
moja babcia zawsze powtarza mi i na co ci te studia ta praca. no na co.
a to bardzo uczona osoba bo miała ukończone 9 klas.
każdy chce mieć emeryturę szkoda że niektórzy nie dożyja
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia: