potrzebuje z kims pogadac
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
potrzebuje z kims pogadac
hej potrzebuje z kims pogadac o wszystkim i o niczym, nie moge zniesc tego co sie ze mna dzieje. Jest ktos chcetny?
-
- bywalec
- Status: Pracujący
- Gadu-Gadu: 78004251
Re: potrzebuje z kims pogadac
Miałem sen. Śniło mi się że Jezus Chrystus zapłacił za każdy mój grzech
jestem zbawiony i każdy może być 
xx1919@wp.pl

xx1919@wp.pl
Jezus Chrystus jest królem i zapłacił za każdy mój grzech
Chodzi ci o schizofrenię, Piotr?
O kurczę, na "potrzebuję z kimś pogadać" nie było odpowiedzi? To ja wypadam stąd...
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Się zarejestrowałaś specjalnie żeby to napisać nam? Gratuluję zawzięcia.

- FreshEscape
- bywalec
Przede wszystkim nie było pytan, nie było w sumie nic.
Jak ktoś chce gadać to niech gada, może ktoś odpisze, może nie.. Nikt tu nikogo obcego za jezyk nie będzie ciągnął...
Przeciez nie jest chyba tak trudno opisac swój problem w poscie..
Człowiek chciał pogadać z kimś, miał depresję. Został olany, bo oczywiście mógł być problemem dla tego, kto by się zdecydował na kontakt, a chodziło o kontakt realny, telefoniczny. Nie znalazł się nikt, każdy za bardzo cenił swój tyłek. Gardzę czymś takim, szukałem jakichś ludzi, tutaj ich raczej nie znajdę.
Długo bedziesz terroryzowal ludzi tym postem?
poza tym kiedys jak pamietam byl tu duzy "ruch" i post mogl po prostu przepasc.
poza tym kiedys jak pamietam byl tu duzy "ruch" i post mogl po prostu przepasc.
Że to niby mój post? Jak można pomyśleć coś takiego? Nie mógł przepaść, jeśli przepadł, to tylko potwierdza. Post nie jest terrorem, bo nie ma słowa o samobójstwie czy coś. Ja nie mówię, że to "źle", że nikt nie odpowiedział, tylko, że to nie po schizofrenicznemu. Normalusy tak postępują.
to niewiele wiesz o schizofreni.slyszales o czyms takim jak splycenie uczuc otepienie emocjonalne?
Nie pozwalam w ten sposób do siebie mówić, żegnam.
- FreshEscape
- bywalec
A kto to sa te normalusy ? A kto normalusem nie jest ?
Bo wiesz jakby co to my wszyscy zdrowi jesteśmy
Bo wiesz jakby co to my wszyscy zdrowi jesteśmy

To nie pisz ze kims pogardzasz, to moze ludzie do ciebie beda inaczej podchodzic
Chodzi o romantyczny obraz schizofrenika, jaki narysował Kępiński, i jest to obecne w publice, niestety potwierdzenie słabe... Zdrowie jest choreFreshEscape pisze: ↑czw paź 26, 2023 5:37 pm A kto to sa te normalusy ? A kto normalusem nie jest ?
Bo wiesz jakby co to my wszyscy zdrowi jesteśmy![]()

Ale ja zdecydowanie nie chcę, by do mnie podchodził ktokolwiek, kogo razi moja prawda, czyli kogo rażę ja... Napisałem, że pogardzam zachowaniem, a nie kimś. Zresztą człowiek jest swoim zachowaniem, więc prawda, ale nie wypada obrażać tak od razu.
schizofrenicy sa Chrystusami zazwyczaj podczas psychozy,pozniej sa naszpikowani lekami zombie(mowie tylko za siebie).sorry jesli cie urazilem swoja pisaniną
- FreshEscape
- bywalec
Ale czy dzieło literackie wyciagajace z 90% brzydoty schizofreni, 10% jakiegoś piękna jest w ogóle poważne ? Może dla jakichś psycholoszek, los schizofrenika jest cieżki i brutalny, a życie z nie jednym to często dramat. Jak sie akurat brzydze wszelkich romantyków i ludzi z głową w chmurach...
wielu ludzi szuka mistycyzmu ,w roznych miejscach-karmia sie tym
Paulus, nie za bardzo widzę jak się odpowiada nie cytując, ale nieważne.
Nie przejmuj się urażaniem, jak powiedziała moja terapeutka, każdy może odebrać Twoje słowa jak chce, to jego sprawa.
Stan zombie znam, ale pytanie, czy faktycznie mózgi schizoli są nadmiernie złożone: w czasach pierwotnych bylibyśmy szamanami. Nie sądzę, żeby leki mogły ukryć tę odrębność. Zresztą są różni schizole, Faustyna Kowalska byłaby szamanką, ale nie każdy...
Nie przejmuj się urażaniem, jak powiedziała moja terapeutka, każdy może odebrać Twoje słowa jak chce, to jego sprawa.
Stan zombie znam, ale pytanie, czy faktycznie mózgi schizoli są nadmiernie złożone: w czasach pierwotnych bylibyśmy szamanami. Nie sądzę, żeby leki mogły ukryć tę odrębność. Zresztą są różni schizole, Faustyna Kowalska byłaby szamanką, ale nie każdy...
FreschEscape, no to masz tu we mnie romantyka z głową w chmurach, bo inaczej po co żyć?
Kępiński jest o tyle poważny, że był praktykującym psychiatrą i opowiadał o różnicach między pacjentami nerwicowymi a psycholami. Więc różnica jest, nawet jeśli to 10%, to normalnie jest 1, albo i tego nie...
Kępiński jest o tyle poważny, że był praktykującym psychiatrą i opowiadał o różnicach między pacjentami nerwicowymi a psycholami. Więc różnica jest, nawet jeśli to 10%, to normalnie jest 1, albo i tego nie...