Sztuczna inteligencja a praca
Moderator: moderatorzy
Re: Sztuczna inteligencja a praca
z tą AI to bedzie pewnie jak ze zderzaczem hawronow ,duzo szumu o nic
Z kim ty człowieku gadasz?! Przecież to jest totalny ściemniacz i wałkoń, nic nie robi tylko siedzi tu całymi dniami i jeszcze rad udziela. Kłamie przy tym bezczelnie, spieniężył rodzinny majątek, teraz mieszka w hotelu dla schizofreników, bez pracy, bez kobiety, spuszcza resztki ojcowizny. Jak się kasa skończy wyląduje pod mostem, w życiu nawet miesiąca nie przepracował bo go zaraz z pracy wywalali. Teraz opowiada na forum farmazony jakie to ma kokosy ze swojej firmy gdy od miesięcy ma zawieszoną działalność, nawet na zus nie stać, a przy tym już teraz zadłużony po same uszy. Po prostu przykro jest to czytać i tyle.
- Catastrophique
- bywalec
Cezary tez desperacko tworzył na mój temat przeróżne bajki, bzdury gdy obnażyłem na forum kim jest i jakie prowadzi życie. Jak i również łaził urażony za mną po całym forum i zaczepiał. Widzę, że wiele się nie różnicieDigital pisze: ↑ndz sie 27, 2023 9:54 pmZ kim ty człowieku gadasz?! Przecież to jest totalny ściemniacz i wałkoń, nic nie robi tylko siedzi tu całymi dniami i jeszcze rad udziela. Kłamie przy tym bezczelnie, spieniężył rodzinny majątek, teraz mieszka w hotelu dla schizofreników, bez pracy, bez kobiety, spuszcza resztki ojcowizny. Jak się kasa skończy wyląduje pod mostem, w życiu nawet miesiąca nie przepracował bo go zaraz z pracy wywalali. Teraz opowiada na forum farmazony jakie to ma kokosy ze swojej firmy gdy od miesięcy ma zawieszoną działalność, nawet na zus nie stać, a przy tym już teraz zadłużony po same uszy. Po prostu przykro jest to czytać i tyle.

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Nic nie potrzebuję zdziałać, mówię tylko jak jest i to cię widać boli. Cezar to w porządku facet który tak samo próbował tobie uświadomić parę spraw ale bezsensownie jak widać, bo do ciebie i tak nic nie dociera, jesteś mocno pozamykany psychicznie. Jego akurat szkoda że go tak stąd wytępiłeś, troll jesteś i tyle w temacie, kropka.
- Catastrophique
- bywalec
Cezary otrzymał ode mnie porcję prawdy z czym nie za bardzo sobie radzil podobnie jak Ty
.
Boli mnie jedynie poziom tych wymyślnych bzdur. Trudno zeby Twoja fantazja do mnie docierała
.

Boli mnie jedynie poziom tych wymyślnych bzdur. Trudno zeby Twoja fantazja do mnie docierała

Tik tak tik tak

- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Borze, jak Ty żyjesz tym internet en... Czasem odnoszę wrażenie że robisz to, co robisz i hiperbolizujesz to tylko po to aby zaistnieć na forum, tym czy innym. Dziołhe se znajdź poruchaj trochę, zrób bachory. Będzie to co najmniej równie dobre podług systemowych zasad i lizaniu lędźwi Wuja Sama, co Twoje pozytywne myślenie i próby zaistnienia w głównym nurcie. Nie czekaj latka lecą.Catastrophique pisze: ↑pn sie 28, 2023 11:42 pm Cezary otrzymał ode mnie porcję prawdy z czym nie za bardzo sobie radzil podobnie jak Ty.
Boli mnie jedynie poziom tych wymyślnych bzdur. Trudno zeby Twoja fantazja do mnie docierała.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- Catastrophique
- bywalec
Ty zyjesz internetem. Ja zdecydowanie wole zycie w realu. Fora traktuje wylacznie rozrywkowo.
Co do "zlotych rad", ogarnij najpierw siebie i swoje zycie, pozniej doradzaj innym
.
Co do "zlotych rad", ogarnij najpierw siebie i swoje zycie, pozniej doradzaj innym

Tik tak tik tak

Ja tam sobie doskonale ze wszystkim radzę, chwała Panu. Takich jak ty to mam w bardzo głębokim poważaniu, śmiesznych nadętych mitomanów, a w rzeczywistości zalęknionych zakompleksionych i bardzo nieszczęśliwych śmiesznych ludków w czerwonych butkach.Catastrophique pisze: ↑pn sie 28, 2023 11:42 pm Cezary otrzymał ode mnie porcję prawdy z czym nie za bardzo sobie radzil podobnie jak Ty.
Boli mnie jedynie poziom tych wymyślnych bzdur. Trudno zeby Twoja fantazja do mnie docierała.
Cezarego szkoda bo gość na poziomie w odróżnieniu od ciebie miał sporo ciekawych rzeczy do przekazania.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Wyłącznie rozrywkowo uważasz wywalanie informacji o czyimś życiu prywatnym na publicznym forum internetowym? Takie wojenki prowadzi tylko określony typ człowieka, ktoś kto uważa to za zasadne, komu pomieszały się granice między realem, a wirtualem; ktoś, kto spędził w wirtu tyle godzin, dni miesięcy, że całkiem mu odjebało i pomylił granice; ktoś kto uważa, że jego "przeglądanie internetu" można położyć na jednej szali z życiem (prywatnym) drugiego człowieka. Nie bacząc na możliwe konsekwencje. Taka prawda.Catastrophique pisze: ↑wt sie 29, 2023 9:44 am Ja zdecydowanie wole zycie w realu. Fora traktuje wylacznie rozrywkowo.
Skąd Ty wiesz o mnie więcej niż ja sam?Ty zyjesz internetem. (...) Co do "zlotych rad", ogarnij najpierw siebie i swoje zycie, pozniej doradzaj innym.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Sztuczna inteligencji. Np. CD action odpowidał Bartosz szymanek
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Czyli Catastrofa ma silne, niewyleczone urojenia posłannicze i wielkościowe ?.Digital pisze: ↑ndz sie 27, 2023 9:54 pmZ kim ty człowieku gadasz?! Przecież to jest totalny ściemniacz i wałkoń, nic nie robi tylko siedzi tu całymi dniami i jeszcze rad udziela. Kłamie przy tym bezczelnie, spieniężył rodzinny majątek, teraz mieszka w hotelu dla schizofreników, bez pracy, bez kobiety, spuszcza resztki ojcowizny. Jak się kasa skończy wyląduje pod mostem, w życiu nawet miesiąca nie przepracował bo go zaraz z pracy wywalali. Teraz opowiada na forum farmazony jakie to ma kokosy ze swojej firmy gdy od miesięcy ma zawieszoną działalność, nawet na zus nie stać, a przy tym już teraz zadłużony po same uszy. Po prostu przykro jest to czytać i tyle.

- Catastrophique
- bywalec
Sam pisałeś na czacie, że jesteś "grubym, łysym impotentem".przegłosowany pisze: ↑wt sie 29, 2023 11:28 amWyłącznie rozrywkowo uważasz wywalanie informacji o czyimś życiu prywatnym na publicznym forum internetowym? Takie wojenki prowadzi tylko określony typ człowieka, ktoś kto uważa to za zasadne, komu pomieszały się granice między realem, a wirtualem; ktoś, kto spędził w wirtu tyle godzin, dni miesięcy, że całkiem mu odjebało i pomylił granice; ktoś kto uważa, że jego "przeglądanie internetu" można położyć na jednej szali z życiem (prywatnym) drugiego człowieka. Nie bacząc na możliwe konsekwencje. Taka prawda.Catastrophique pisze: ↑wt sie 29, 2023 9:44 am Ja zdecydowanie wole zycie w realu. Fora traktuje wylacznie rozrywkowo.
Skąd Ty wiesz o mnie więcej niż ja sam?Ty zyjesz internetem. (...) Co do "zlotych rad", ogarnij najpierw siebie i swoje zycie, pozniej doradzaj innym.
Do tego boisz się gadac z ludźmi na żywo (Twoja sygna) co oznacza, że jesteś odludkiem spędzającym czas wyłącznie w internecie.'
Uważasz, że, w takim wypadku, masz kompetencje aby doradzać i robić mi uwagi w temacie spędzania czasu w internecie i związków oraz relacji?

Tik tak tik tak

-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Podpisuję się pod tym, że wyjawianie na forum życia prywatnego powinno być pozostawione osobie, która to życie prowadzi. Nie przez kogoś innego. Nie jestem fanką podwójnego życia, w necie takie w realu inne, ale jeśli ktoś tak funkcjonuje, nie tylko ze względów bezpieczeństwa, poglądowych, ale nawet czysto chorobowych - nie oceniajmy. Możemy łapać na kłamstewkach, możemy się dąsać że nie jesteśmy ze sobą szczerzy. Ale nie oceniajmy siebie na podstawie cząstkowych informacji, które nie zawsze w dodatku muszą być prawdziwe. I tutaj zaznaczam CZĄSTKOWYCH INFORMACJI. Prowadząc tego typu dyskusje w wątkach nie ma szans, by poznać drugą osobę. Small talk również nie wystarcza. Do tego potrzeba zaangażowania obu stron i nawiązania bliższego kontaktu, którego wy tutaj nie nawiązujecie. Zainteresowanych odsyłam do zapoznania się z pojęciami kontekstu kulturowego i sytuacyjnego.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.