Agresja

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Re: Agresja

Post autor: Catastrophique »

No to przynajmniej juz wygląda chociaż trochę ambitniej. Sam mialem zamiar przenieść się do USA, ale uznalem, ze Polska wymaga masy zmian, ktore myślę, ze w przyszłym czasie uda mi sie wprowadzic. Ale nie jako polityk, fuj. Bardziej działacz społeczny.
Tak, poziom polskich uczelni jest żenujący. Na APS w Wawie kolezanka mowila mi, ze na psychologii nadal przerabiają podręczniki z lat 80'.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
redaktor
bywalec

Post autor: redaktor »

Catastrophique pisze: wt sie 22, 2023 10:04 pm No to przynajmniej juz wygląda chociaż trochę ambitniej. Sam mialem zamiar przenieść się do USA, ale uznalem, ze Polska wymaga masy zmian, ktore myślę, ze w przyszłym czasie uda mi sie wprowadzic. Ale nie jako polityk, fuj. Bardziej działacz społeczny.
Tak, poziom polskich uczelni jest żenujący. Na APS w Wawie kolezanka mowila mi, ze na psychologii nadal przerabiają podręczniki z lat 80'.
Czyli, nawet, jak bym skończył w USA najłatwiejszy college, to i tak byłby on lepszy niż np. UJ ?.

UW to inna sprawa, UW ma skrajnie zróżnicowany poziom wydziałów, są topowe wydziały ( ekonomia ) i są fabryki bezrobotnych ( historia ),

Z polityką... sam kiedyś byłem w młodzieżówce pewnej duźej partii centroliberalnej. Zgroza. Tam wszystkie co ważniejsze decyzje podejmowało się przy alkoholu.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Jesli chodzi o USA mialem na mysli te najbardziej znane, prestizowe uczelnie, ale dostac sie na nie jako student z Polski to naprawdę spore wyzwanie. Oczywiście życzę Ci tego.

Zresztą, moim zdaniem, bardzo duzo zależy tez od samego studenta, nie tylko samej uczelni.

A ja jestem abstynentem.
redaktor
bywalec

Post autor: redaktor »

Catastrophique pisze: wt sie 22, 2023 10:41 pm Jesli chodzi o USA mialem na mysli te najbardziej znane, prestizowe uczelnie, ale dostac sie na nie jako student z Polski to naprawdę spore wyzwanie. Oczywiście życzę Ci tego.

Zresztą, moim zdaniem, bardzo duzo zależy tez od samego studenta, nie tylko samej uczelni.

A ja jestem abstynentem.
Niczego nie pijesz alkoholowego ?.
To dobrze.

Spróbuję na razie znaleźć pracę w PL i zarobić na ewentualny wyjazd do USA. A jak nie na wyjazd, to przynajmniej na podwyższenie kwalifikacji zawodowych.

Prawdopodobnie wykorzystanie moich studiów utrudnia mi ciężka depresja.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Niemal niczego. Czasami, bardzo rzadko, jedno piwo smakowe do towarzystwa czy kapkę likieru.
Trzymam kciuki za Twoje plany.
Ja mialem depresję 5 lat, wyszedlem z tego samodzielnie.
kanapkaaaaa
bywalec

Post autor: kanapkaaaaa »

Catastrophique pisze: wt sie 22, 2023 10:04 pm Sam mialem zamiar przenieść się do USA, ale uznalem, ze Polska wymaga masy zmian, ktore myślę, ze w przyszłym czasie uda mi sie wprowadzic.
Jezu on ma dalej urojenia :lol: co za inwalida umysłowy :doh:
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

kanapka, ładnie zaczełaś pisaniem o sobie. A skupiłaś sie komentowaniem innych, czemu tak brzydko robisz ?
kanapkaaaaa
bywalec

Komentuje to co wymaga komentarza. Jak się komuś coś nie podoba to wypad z baru :whistle:
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Jasne, komentuj, po to jest forum. Tylko jak kogoś komentujesz na forum ludzi z chorobą psychiczną "inwalida umysłowy" Zeby ten miecz nie był obuśieczny i ktoś nagle, ciebie tak nie zaczął komentować !
kanapkaaaaa
bywalec

Komentował nie jeden ahaha do czego zmierzasz :lol:
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Zmierzam do tego ze przeklnąc nie jest takie złe, jak kogoś wyzywać, szkalować.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Daj spokoj, Fresh. Chyba nie myslisz, ze mnie obchodza ataki Kanapki? Ja jej współczuję, bo chyba jest poirytowana, sfrustrowana prawie przez całą dobę ;).
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

kanapkaaaaa
bywalec

FreshEscape pisze: czw sie 24, 2023 2:49 pm Zmierzam do tego ze przeklnąc nie jest takie złe, jak kogoś wyzywać, szkalować.
Pisze prawdę,ten cały catastrofa to imbecyl umysłowy i musi sobie zacząć z tego zdawać sprawę, a nie innych obrażać.
kanapkaaaaa
bywalec

Catastrophique pisze: czw sie 24, 2023 2:54 pm Daj spokoj, Fresh. Chyba nie myslisz, ze mnie obchodza ataki Kanapki? Ja jej współczuję, bo chyba jest poirytowana, sfrustrowana prawie przez całą dobę ;).
Idź zmieniaj Polskę a nie siedzisz tu z psychikami na forum :lol:
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

No ale kanapka. co cie w nim mierzi ? Według zasdy lustra, to co nie lubisz w kimś, to to co nie lubisz w sobie !
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Chodzi tylko o to, ze Kanapka ma beznadziejne zycie, co widac po frustracji jaka wylewa na wszystkich na forum. U mnie jest zupelnie inaczej wiec to przeciez ja jestem glownie winny jej beznadziei ;).
kanapkaaaaa
bywalec

Ciebie też pojebało do reszty? Czy ja wyglądam na zakompleksionego pajaca, który w życiu realnym jest nikim a w internecie na evocie robi z siebie gwiazdę co chce kraj zmieniać :lol: dla jego dobra bedzie lepiej , jak szybciej zejdzie na ziemię i przestanie fantazjować
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

kanapkaaaaa pisze: czw sie 24, 2023 3:19 pm Czy ja wyglądam na zakompleksionego pajaca, który w życiu realnym jest nikim
Znacznie gorzej. Zobacz w jaki sposob odzywasz sie do innych, nie tylko do mnie.
Dzialalnosc na forum rozpoczelas od wyzywania sie z userami, np z Amannem i zalozenia tematu "wylize smierdzaca dupe".
Z normalnego forum dawno by Cie wyrzucili. Pewnie tak bylo z innymi forami i tylko teraz tu mozesz sie na innych wyzywac.
Wiec?
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

kanapkaaaaa pisze: czw sie 24, 2023 3:19 pm przestanie fantazjować
To sa fakty i wiem, oj wiem, jak to Cie boli ;).
ODPOWIEDZ

Wróć do „definicje pojęć, często zadawane pytania”