Jeżeli uważasz że jesteś wartościowy tylko dlatego że coś tam osiągnąłeś, to szczerze ci współczuję
Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
- Catastrophique
- bywalec
Zdecydowanie nie tylko .
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Oto cały twój poziom jaki sobą reprezentujesz na forum, a potem dziwisz się, że ludzie ci odpowiadają po chamsku.
- Catastrophique
- bywalec
Oj nie zmieniaj tematu, ogierze .
Wiesz jak to jest, jednym konar płonie, innym nie
O, jego świta z jego trzydziestoosobowej pseudo-organizacji mu kąśliwe powiedzonka zaszczepia. Auf die Dauer nur mit power.Catastrophique pisze: ↑wt sie 22, 2023 6:32 pm To takie głębokie, że aż Rów Mariański się zarumienił xD.
- Catastrophique
- bywalec
O, przypomniala mi się wypowiedź mojego kolegi, gdy chodziliśmy do podstawówki.
"Mamo, ale mam powodzenie, wszystkie dziewczyny mi się podobają" xD.
A ci się podobają te, których nigdy nie będziesz mieć. Towaru z lepszej półki by się chciało. Chcesz być adorowany przez te, które cię mają za sparciałego *uja. "Tylko dlatego, że jesteś nikim, możesz pogadać z szarym człowiekiem", śpiewał Maanam. Jednak ty, przekonany o swojej wspaniałości, masz w głowie rzeźbę samego siebie, którą wykreowałeś w sposób bezpodstawny. Do tego reakcje zaczepianych przez ciebie ludzi mają cię utwierdzić w twojej niepowtarzalności. Ale zawiodę cię: Twój umysł odbiera ich reakcje jako podziw, a to jest zwykły błąd w percepcji, czyli odbierania bodźców z otoczenia i do tego odruch typowy dla schizofrenii, więc widzisz, źle cię leczą. A do tego, jakie ty własne fobie projektujesz na całe to forum...
Aż dziw że na takich rzeczach się zna co, choć faktycznie może tak być, że gdy konar zgasł rośnie zainteresowanie rowamiMeduzola pisze: ↑wt sie 22, 2023 10:55 pmO, jego świta z jego trzydziestoosobowej pseudo-organizacji mu kąśliwe powiedzonka zaszczepia. Auf die Dauer nur mit power.Catastrophique pisze: ↑wt sie 22, 2023 6:32 pm To takie głębokie, że aż Rów Mariański się zarumienił xD.
Ucz się ucz bratku, może ci się to kiedyś przydać w twoich wystąpieniach publicznych, a nie tylko seplenienie i bełkot.
To już szczyt wyobraźni, jak mi nikt nie odpisze, to odpowiem sobie samCatastrophique pisze: ↑wt sie 22, 2023 11:45 pmO, przypomniala mi się wypowiedź mojego kolegi, gdy chodziliśmy do podstawówki.
"Mamo, ale mam powodzenie, wszystkie dziewczyny mi się podobają" xD.
Co do reszty to wyraźna projekcja osobistych niepowodzeń z kobietami.
Przykro mi serio, może zainwestuj w sławetne niebieskie pastylki?
- Słonecznik1
- bywalec
Marii na grilu w Wołominie w parę osób i był taki człowiek wyglądał na wyjątkowo dotkniętego przypadłościami . Darłaś się na niego nagle i obrażałaś . Pare osób to widziało on ci nic nie zrobił jak mi sie wydaje tylko ci się nie spodobał bo niestety i ciało miał chore . Dla mnie to powinnaś miec troche empatii to naprawdę cierpiąca osoba zapewno wyszedł przełamał się a ty mu ciach . Nie sądze bys nie pamiętała .
- Słonecznik1
- bywalec
później on uciekł . Raz go widziałem ale tak sie nie robi
O i kolejny pszykład twojego jakże wysokiego poziomu kulturyCatastrophique pisze: ↑śr sie 23, 2023 5:46 pm Radze sobie z tym calkiem niezle, ale wiesz, ze w kontaktach z kobietami chodzi nie tylko o gadanie?
No tak, co moze o tym wiedziec 70 letni, schorowany i niesmialy impotent, zapewne prawiczek.
I kolejna projekcja. To samo ktoś do ciebie napisał jakiś czas temu przecież tutaj na forum. Cóż Ty więcej takiego robisz z kobietami poza nawiązaniem relacji werbalnej? I to mnie nazywasz impotentem? Proszę cię
Radzisz sobie powiadasz? Szukając jałmużny w Media Expert i trwoniąc ojcowiznę?
- Catastrophique
- bywalec
To sa fakty, dosadne, ale fakty. Nie ma to nic wspolnego z brakiem kultury.Digital pisze: ↑śr sie 23, 2023 6:12 pmO i kolejny pszykład twojego jakże wysokiego poziomu kulturyCatastrophique pisze: ↑śr sie 23, 2023 5:46 pm Radze sobie z tym calkiem niezle, ale wiesz, ze w kontaktach z kobietami chodzi nie tylko o gadanie?
No tak, co moze o tym wiedziec 70 letni, schorowany i niesmialy impotent, zapewne prawiczek.
I kolejna projekcja. To samo ktoś do ciebie napisał jakiś czas temu przecież tutaj na forum. Cóż Ty więcej takiego robisz z kobietami poza nawiązaniem relacji werbalnej? I to mnie nazywasz impotentem? Proszę cię
Radzisz sobie powiadasz? Szukając jałmużny w Media Expert i trwoniąc ojcowiznę?
Co Ty mozesz zdzialac w tym temacie majac 70 lat i nie wychodzac z domu, unikajac ludzi? To akurat sam pisales.
Wlasnie tyle mozesz zrobic - podlizywac sie kobietom na forum co wytknal Ci takze Fresh.
Ja jestem mlody, bardzo pewny siebie i przystojny. Tak, wiem, ze zaraz bedziesz to negowal, ale takie sa bolesne dla wielu tutaj fakty.
Robie z kobietami, to czego Ty nigdy nie robiles i juz nie zrobisz, dlatego taka czepliwosc w moja strone .
Jeden z wielu powodow.
Zrobiłeś mi dziś wieczorek matołku drogi, dawno tak się nie ubawiłem
Człowiek jak żyje godnie, regularnie uprawia sporty, nie ma nałogów i wyglądu podobnego do ciebie to może bardzo wiele zdziałać i w 70 lat
Co ty takiego robisz z kobietami o czym my tu nie wiemy? Przecież ty jesteś wrogo nastawiony do każdej jednej bo jakaś jedna cię skrzywdziła i teraz masz problemy natury fizjologicznej przez co wyżywasz się na całym rodzaju żeńskim.
Człowiek jak żyje godnie, regularnie uprawia sporty, nie ma nałogów i wyglądu podobnego do ciebie to może bardzo wiele zdziałać i w 70 lat
Co ty takiego robisz z kobietami o czym my tu nie wiemy? Przecież ty jesteś wrogo nastawiony do każdej jednej bo jakaś jedna cię skrzywdziła i teraz masz problemy natury fizjologicznej przez co wyżywasz się na całym rodzaju żeńskim.
Digital to rzeczowy i konkretny facet. Wolałabym z nim zgubić, niż z tobą znaleźć. Weszłam teraz na chwilę na YouTube, by jeszcze raz zobaczyć filmik z tobą. Owszem, jak zechcesz, możesz mieć hipnotyzujące spojrzenie i podziałać na kobietę jak lep na muchy, ale znamy tu z forum twój prawdziwy charakter. Do tego twój kształt czaszki widziany również z boku i budowa szczęki oraz nosowy, kluskowaty głos by mi w żadnym wypadku nie odpowiadały. No i nie stoisz spokojnie, tylko się tak dziwnie bujasz.
- Catastrophique
- bywalec
Dobrze wiem, ze nie jest Ci do smiechu bo to co napisalem to sama prawda i mocno Cie wkurza, ze mam tego swiadomosc jednoczesnie nie dajac sobie w kasze dmuchac.Digital pisze: ↑śr sie 23, 2023 6:34 pm Zrobiłeś mi dziś wieczorek matołku drogi, dawno tak się nie ubawiłem
Sporty i godne zycie w Twoim wykonaniu?
To juz jest poziom bajdurzenia w ktorym nie chce dalej brac udzialu
- Catastrophique
- bywalec
Jakbym Cie zaprosil na randke skakalabys z radosci i poplakala sie ze szczescia, ale to raczej nierealne .Meduzola pisze: ↑śr sie 23, 2023 6:40 pm Digital to rzeczowy i konkretny facet. Wolałabym z nim zgubić, niż z tobą znaleźć. Weszłam teraz na chwilę na YouTube, by jeszcze raz zobaczyć filmik z tobą. Owszem, jak zechcesz, możesz mieć hipnotyzujące spojrzenie i podziałać na kobietę jak lep na muchy, ale znamy tu z forum twój prawdziwy charakter. Do tego twój kształt czaszki widziany również z boku i budowa szczęki oraz nosowy, kluskowaty głos by mi w żadnym wypadku nie odpowiadały. No i nie stoisz spokojnie, tylko się tak dziwnie bujasz.
No Ty tez rzeczowa i konkretna . W sumie, w poziomie atrakcyjnosci macie wiele wspolnego xD.
Cham niestety zawsze pozostanie chamem, wybaczaj mu Meduzola, to bardzo biedny i nieszczęśliwy człowiek, w dodatku coś sobie uroił na nasz temat. I dzięki ci za miłe słowa.