Ostrzegam !!!
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji ogólnej proszę używać działu powyżej, tutaj tylko o konkretnych szpitalach, przychodniach, etc.
W dyskusji ogólnej proszę używać działu powyżej, tutaj tylko o konkretnych szpitalach, przychodniach, etc.
- FreshEscape
- bywalec
Ostrzegam !!!
Mieliśmy u mnie w powiecie lekarza psychiatre, jedynego na NFZ. Jest to siostra zakonna. Prawdopodobnie została przeniesiona gdzieś w Kraków lub okolice. Została przeniesiona karnie. Bo wiecej osób zabiłą swoim leczeniem niż wyleczyła. A wiele rodzin niszczyła, uzdrawiając wiarą. Ogólnie opinia całej okolicy jest taka ze sama była cięzej chora niż pacjenci. Sam w domu od lat mam ofiare jej leczenie. Wiec uwierzcie mi co mówie.
Najlepszy jest pierwszy komentarz w linku do opini, jakieś jej koleżanki siostruni. ||To już urąga ludziemu rozumowaniu. Ale poczytajcie dalej, w linku.
https://www.rankinglekarzy.pl/beata-cho ... ozow-25194
Najlepszy jest pierwszy komentarz w linku do opini, jakieś jej koleżanki siostruni. ||To już urąga ludziemu rozumowaniu. Ale poczytajcie dalej, w linku.
- FreshEscape
- bywalec
Re: Ostrzegam !!!
Wiecie co jest najgorsze w tego typu syutacjach, ze chłop co regulanie do niej chodził. Rzucił sie do studni na samobujstwo. A i tak opinia wiochy poszła. Ze to przez jego ojca. I to kur...aa boli... Ci ludzi są pozbawieni odpowiedzialności... Taki katolicki kraj.
Niektórzy światli psychiatrzy/psychoterapeuci (np. Kazimierz Jankowski) przyznają że czasem psychiatrzy bardziej szkodzą niż pomagają. Powyżej dobitny przykład!
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Lekarz psychiatra jest od wypisywania recept.Nie szukajcie współczucia ani zrozumienia u obcej osoby.Nie widziałem swojej doktor już kilka lat,odkąd wprowadzili obostrzenia covidowe komunikuje się z nią tylko telefonicznie i dwuminutowa rozmowa wystarczy,żeby wypisać receptę.Kilka lat temu przyznałem się jej,że ostatnio mam zły okres i mam dosyć stresów.Dodała mi nowy lek,który brałem przez kilka dni i przestałem bo miał w uj. skutków ubocznych.Swoje problemy rozwiązałem sam m.in. zmieniając pracę która była główną przyczyną moich problemów.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
- FreshEscape
- bywalec
Jeszcze przed pandemią, lekarz psychiatra nie wypisał recepty, jak nie widział pacjenta.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Na szczęście to się zmieniło i teraz łatwo znaleźć psychiatrę który oferuje "tele porady".Żalić się czy tam zwierzać i oczekiwać zrozumienia to można przyjacielowi a nie komuś kto zrobi to za pieniądze chociaż z tym też lepiej nie przesadzać i nie obciążać innych swoimi problemami.Na mój problem z nadmiernym stresem o którym wspomniałem lekarz miał tylko jedną receptę - kolejny lek.Ona nadal myśli,że ja biorę ten lek,już kilka dobrych lat i pewnie jest przekonana że mi pomogła.Był bym chodzącym zombie gdybym łykał wszystko co mi przepisuje a nie chce słyszeć o żadnym redukowaniu dawek więc się już nie odzywam na ten temat.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Słonecznik1
- bywalec
fresh escape na wioskach jest niestety najgorzej w szpitalach pewnie nie wszystkich ale tam gdzie byłem nie za długo i po tym co słyszałem i widziałem to moj szacunek do pewnych osób z tamtego personelu na - 100 wynosił - 80 i należałoby im wjebać by nie chodzili pare miesięcy .Traktowanie pacjentów fatalne , wogóle laska położona przez 3 tygodnie rozmowa z lekarzem na obchodzie 1 minuta -sprzeciw karanie zastrzykami jak w moim przypadku . Ale się sprzeciwiłem że ichg podam do sądu . Pacjenci mówili swoje na temat miejscowi tego szpitala . Ordynator taki paw że ho ho
- piotrs
- zaufany użytkownik
schizofrenikom nikt nie uwierzy
trzeba brać leki na możliwie najniższych dawkach
trzeba brać leki na możliwie najniższych dawkach
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
-
- zaufany użytkownik
Pomódl się i idź do spowiedzi.FreshEscape pisze: ↑pt sie 11, 2023 8:08 pm Mieliśmy u mnie w powiecie lekarza psychiatre, jedynego na NFZ. Jest to siostra zakonna. Prawdopodobnie została przeniesiona gdzieś w Kraków lub okolice. Została przeniesiona karnie. Bo wiecej osób zabiłą swoim leczeniem niż wyleczyła. A wiele rodzin niszczyła, uzdrawiając wiarą. Ogólnie opinia całej okolicy jest taka ze sama była cięzej chora niż pacjenci. Sam w domu od lat mam ofiare jej leczenie. Wiec uwierzcie mi co mówie.
- Catastrophique
- bywalec
A potem grzesz dalej.
I tak w kółko .
I tak w kółko .
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Cały evot ciągnie na drucie januszka 100%
Ciągnij i ty
Ciągnij i ty
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum