Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Chcę powiedzieć że...
Miało być powodzenia do Marii . Sory.
-
- bywalec
Catastrofa pajacu pęknąć można ze śmiechu czytajac twoje wypociny
Za dużo to ty nie wiesz o mojej atrakcyjności, chciałbyś poruchac ale nie ma jak zmienisz se ryj, pogadasz trochę z prawdziwymi ludźmi, oswoisz się z normalnoscia, to wtedy cos pomyślimy
Za dużo to ty nie wiesz o mojej atrakcyjności, chciałbyś poruchac ale nie ma jak zmienisz se ryj, pogadasz trochę z prawdziwymi ludźmi, oswoisz się z normalnoscia, to wtedy cos pomyślimy
- Słonecznik1
- bywalec
Marii wydaje mi się że nikt cię nie prześladuje tak naprawdę . Byłem z tobą na piwie pare razy jeśli naprawdę ktoś cię prześladuje cham a ty nie jesteś prowokatorem to mogę się przejść i porozmawiać najpierw raczej na pewno to pomoże możesz mi wierzyć .
- Słonecznik1
- bywalec
spróbuj się uspokoić złapać równowagę ...czasem może to być trudne . Piwo zbyt czesto nie pomaga .Polecam ci czasem pobiegać to pomaga naprawdę .
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Na evocie po staremu. Wszyscy jadą po wszystkich, potem zastanawiają się kto zaczął, albo raczej oczekują tego ode mnie. I potem wymiaru sprawiedliwości. Że ja wyczytam, że ja rozstrzygnę. Bo mnie obraził. Bo mnie obraziła. A potem niektórzy mówią, że evot Mamy nie wymaga? A ja powiem jak moim córkom - NIE OBCHODZI MNIE KTO ZACZĄŁ, SPOKÓJ MA BYĆ. O tak. Tak drogie dzieci. Mama wróciła. Obserwuję was. Bacznie.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- Catastrophique
- bywalec
Haha, jak nauczycielka w szkole podstawowej .pycioslawa pisze: ↑sob sie 12, 2023 4:07 pm NIE OBCHODZI MNIE KTO ZACZĄŁ, SPOKÓJ MA BYĆ. O tak. Tak drogie dzieci. Mama wróciła. Obserwuję was. Bacznie.
Kto sie nie posłucha to do kąta i uwaga w dzienniczku.
A ja bym chciał dostać klapsa.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
- pycioslawa
- moderator
We współczesnej szkole za klapsa to można nieźle polecieć.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- Catastrophique
- bywalec
Konsekwencje swoją drogą, ale za to jaka przyjemność!
- pycioslawa
- moderator
...masochista. Zaraz, nie, czekaj.
- Catastrophique
- bywalec
Oj tam, lubie "różne formy" przyjemności.
- Catastrophique
- bywalec
Austriaczki są śliczne.
Nie rozumiem, skąd przypuszczenie że ktoś mnie prześladuje.Słonecznik1 pisze: ↑sob sie 12, 2023 4:02 pm Marii wydaje mi się że nikt cię nie prześladuje tak naprawdę . Byłem z tobą na piwie pare razy jeśli naprawdę ktoś cię prześladuje cham a ty nie jesteś prowokatorem to mogę się przejść i porozmawiać najpierw raczej na pewno to pomoże możesz mi wierzyć .
Mam swoje gorsze chwile, ale żeby od razu renta!? Na co!?
Dzięki za troskę, ale bez przesady
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
A tu bez zmian XD udanego tygodnia życzę
- Catastrophique
- bywalec
Planuję przeprowadzic sie za granicę. Myślę o Wiedniu, Berlinie bądź Londynie.
Świetny pomysł! Przeprowadź się!!Catastrophique pisze: ↑wt sie 15, 2023 2:39 pm Planuję przeprowadzic sie za granicę. Myślę o Wiedniu, Berlinie bądź Londynie.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Nie mówcie że klusek z masełkiem nie lubicie, tak po cichu czasem!
-
- bywalec
Mam nadzieję, że tam nie mają internetuhvp2 pisze: ↑wt sie 15, 2023 5:04 pmŚwietny pomysł! Przeprowadź się!!Catastrophique pisze: ↑wt sie 15, 2023 2:39 pm Planuję przeprowadzic sie za granicę. Myślę o Wiedniu, Berlinie bądź Londynie.
Nie dość, że brzydki jak noc i ropucha w stawie, to szwargot mu jeszcze bardziej mu ryja wykrzywi, o ile coś wyduka. Choć z budowy szczęki, widać, że Niemiec.
Schizofrenia to choroba enigmatycznie (tajemniczo) wieloobjawowa. A procent osób halucynujących nigdy nie jest podawany publicznie, żeby nie rozdzielać sloganu "urojenia i omamy".
- Słonecznik1
- bywalec
Marysia raczej to chęć pomocy troska to bardziej stała sprawa i poważna , kadze.Mała troska .Przyszło mi do głowy po słowach ,, chcą mnie zniszczyć ale jestem za silna ,, . Na świecie to wiesz kto chce człowieka zniszczyc ? chyba nie jeże. I myslałem że ktoś z bloku obok np. sobie żart i obraza cie .
Ale sama też jak pamiętam obrażałaś np. zagubionego w sposób zupełnie nieuzasadniony i nie potrzebny bo był chory i pokryty cały krostami do tego na zawsze wręcz umęczony .Bo to było coś co nie zejdzie a ty go obrażałaś bez powodu jak on odważył się wyjść z domu .
Ale sama też jak pamiętam obrażałaś np. zagubionego w sposób zupełnie nieuzasadniony i nie potrzebny bo był chory i pokryty cały krostami do tego na zawsze wręcz umęczony .Bo to było coś co nie zejdzie a ty go obrażałaś bez powodu jak on odważył się wyjść z domu .