Uzdrowienie z woli jezusa chrystusa.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
- amigo
- zaufany użytkownik
Uzdrowienie z woli jezusa chrystusa.
jezus chrystus uzdrawial, kobiete chora na krwotok, paralityka, tredowatego, zle duchy ktore wstapily w czlowieka.
wierze, ze i mnie pan uzdrwi...a moze juz to zrobil. zeslal laske uswiecajaca na mnie i bede z nim kroczyc przez zycie .
wierze, ze i mnie pan uzdrwi...a moze juz to zrobil. zeslal laske uswiecajaca na mnie i bede z nim kroczyc przez zycie .
-
- bywalec
- Status: Pracujący
- Gadu-Gadu: 78004251
Re: Uzdrowienie z woli jezusa chrystusa.
Miałem sen. Śniło mi się że Jezus Chrystus zapłacił za każdy mój grzech jestem zbawiony i każdy może być
Jezus Chrystus jest królem i zapłacił za każdy mój grzech
- FreshEscape
- bywalec
- FreshEscape
- bywalec
- FreshEscape
- bywalec
Re: Uzdrowienie z woli jezusa chrystusa.
Tak. Bo różaniec czy modlitwa to taki rytuał. Nie robiąc nic, czuje sie ze jest sie kimś. Lub komukolwiek, czy sobie, sie pomaga. W chorobach natury mentalnej nie tylko użyteczna, ale i wykorzystywana przez wielu księży. Zwłaszcza egzorcystów. Ale i nie tylko, bo przez znachorów, uzdrawiaczy... itd... Często to droga do nikąd. Ale jak ktoś nie ma wyjścia. Wbrew pozorom bardzo pomaga. Samo zajęcie głowy klepaniem różańca, wręcz uwalnia. W danej chwili od urojeń.