Bardzo dobry stan zdrowia i urody w naszym kraju. Liczba postów rosnie i twoim zdaniem może być stosowany tylko jedno pytanie. Dla tych którzy chcą być online bez rejestracji za darmo.Jaskolka pisze: ↑sob gru 18, 2021 4:21 pm Poodwiedzałam sobie kilka wątków/tematów dzisiaj. nie tylko z ciekawości ale i z chęci przyzwyczajenia się do sposobu bycia w gronie osób naokoło chorych. To mi przypomina szpital, ale z nim naje mam przyjemnych skojarzeń. Nie od pacjentów, ale od personelu który aby utrzymać tak rozchwiane osoby z różnymi przecież diagnozami, czują potrzebę terroru aby zapanować nad tym wszystkim. Na innych oddziałach sprawa absolutnie nieakceptowana .
Nie chcę milczeć
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"