Schizofrenia i branie sterydów
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
Schizofrenia i branie sterydów
.
Ostatnio zmieniony pt sie 19, 2011 5:28 pm przez wiecejbasu, łącznie zmieniany 1 raz.
Los jest ciężki, nie doceniałem normalności, teraz jest dla mnie prawie czymś nie do zdobycia.
Re: Schizofrenia i branie sterydów
Nie znam zdrowych sterydziarzy. Każdy, kto używał sterydów, po pewnym czasie miał mniejszy lub większy problem z głową.wiecejbasu pisze:Znacie chorych sterydziarzy ?
Sterydy, to zawsze ogromne ryzyko i też głupota.wiecejbasu pisze:I co byście zrobili z takim czymś , z taką manią i czy dałbym rade przetrwać tylko ten jeden cykl w życiu na sterydzie a może by mi nic nie było ? .
Nie możesz się rzeźbić na siłowni? Koniecznie chcesz wyglądać, jak kloc?
Zapraszam do rozmowy na czacie.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Sam musiałem z powodu innej choroby brać kortyzon. Potem zachorowałem na schizofrenię. Czy to ma związek nie wiem ze sterydami nigdy bym nie próbował. Serdecznie Ci odradzam wszelkie sterydy.
Może mieć i to całkiem spory. Syntetyczny kortyzon jest metabolizowany w kortyzol - tzw. hormon stresu. Uwalniany w przewlekłym stresie (np. lęku) kortyzol upośledza czynność płata czołowego(skutkuje to np. trudnością w wygaszaniu emocji). A właśnie upośledzenie czynności tych partii mózgu uważa się za kluczowe w chorobach psychicznych.zbyszek pisze:musiałem z powodu innej choroby brać kortyzon. Potem zachorowałem na schizofrenię. Czy to ma związek...
Zapraszam do rozmowy na czacie.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Ja zupelnie nie rozumiem po co chesz brac sterydy i to w dodatku jeden raz? Raz, ze to jest samoboj, desperacja, kamikadze. Co innego jak sie chce nieuczciwe cos osiagnac jednorazowo, niewiem wygrac zawody za wielka kase czy cos, wiadomo szubrawstwo, ale przynajmniej ma to jakis cel. Ale jaki cel ma wziecie jednorazowego cyklu, to ja nie rozumiem. Masa po sterydach jest niezwykle nie trwala, po 3 miesiacach niema po niej sladu, dodatkowo dochodza powazne problemy zdrowotne, psychiczne bardzo powazne rozchwianie, ktore niezwykle ciezko jest opanowac, problemy z sercem, uszkodzenie watroby, nie no brak mi slow. Sterydy tak samo jak narkotyki bierze sie trwale, stale, poki sie da i sie nie zejdzie z tego swiata, jest sie takim skazancem, poswiecajacym zycie dla chwili wlasnego piekna. Prawdziwa forme, mase, rzezbe, mozna osiagnac jedynie ciezka, wytezona, wytrwala, dlugotrwala praca nad soba! Wiadomo, nie nalezy cwiczyc na sucho, co innego amatorstwo. Jednak jesli sie cwiczy dla powaznych efektow, gdy to staje sie czescia zycia, nalezy sie wspomagac, wspomagac miesnie, organizm, chronic cialo przed zuzyciem, nadwyrezeniem, stresem. Po to sa odzywki dla sportowcow, wyczynowcow, atletow, pewne, niezykle skuteczne przebadane srodki - dozwolone/nieszkodliwe srodki. Kupisz je czesto nawet w aptece. Swietna sprawa jest np. cykl kreatyny powder z dodatkiem hmb. Garniery weglowodanowe na mase, na spalanie i czyste miesnie odzywki bialkowe, na czysta mase miesniowa aminokwasy anaboliczne 5500, na rzezbe i spalanie tluszczu lkarnityna, wszystko to sa znakomite srodki. Osobiscie uznaje jedynie firme Olimp - pierwszorzedna marka oraz czystosc. To jest dobre, sprawdzone i dla ludzi chcacyh zyc, dbajacyh o wlasne zdrowie i spodziewajacych sie trwalych widocznych efektow, ale wiadomo, nalezy to okupic wlasna ciezka praca. Prawda jest, ze sa to rzeczy drogie, ale sa dla ludzi doroslych wiec zarabiajacych na siebie, kazdy na cos wydaje pieniadze, chyba lepiej na wlasne hobby niz na wodke i fajkasy?
Powstala ostanio jeszcze jedna odzywka, mocniejsza od pozostalych, nie stosowalem jej jeszcze, narazie sie przygladam, nie wiem jak sie sprawdza z lekami, troche sie obawiam, w ramach ciekawosci dodam ze ona podwaja naturalne stezenie testosteronu w organizmie, a taki steryd zwieksza je 100 razy, co o tym sadzisz, moze lepiej od razu skok z 10 pietra?!
Tu mozna sie zapoznac z ta nowoscia:
http://allegro.pl/testosteron-40-tribus ... 08302.html
Powstala ostanio jeszcze jedna odzywka, mocniejsza od pozostalych, nie stosowalem jej jeszcze, narazie sie przygladam, nie wiem jak sie sprawdza z lekami, troche sie obawiam, w ramach ciekawosci dodam ze ona podwaja naturalne stezenie testosteronu w organizmie, a taki steryd zwieksza je 100 razy, co o tym sadzisz, moze lepiej od razu skok z 10 pietra?!
Tu mozna sie zapoznac z ta nowoscia:
-
Anton dzieki ty jestes jak mój anioł stróż . Ja już znalazłem strony o skutkach psychicznych i przekonałem sie o dowodach na moją chorobe, tylko są też sterydy o mniejszych androgennych efektach ubocznych, czyli mniej oddziaływania na testosteron i hormony, mają tez różne substancje, są tez takie które dawali w chorobach dzieciom, anavar, oxandrolon który nie wpłwa na produkcje testosteronu (ja bralem najgorsze) albo winstrol. Nie biore nałogowo sterydów(wziąłem raz lub dwa w zyciu i zaplacilem cene za to) ale są momenty że następują blokady w miesniach i nie ma efektów , a czasem budowa ciała zmienia naprawde poczucie jakiejś wartości kiedy nic innego nie daje satysfakcji. Znam odżywki bardzo dużo ich. Chciałem dlatego właśnie o tym porozmawiać, chyba nie bede brał , ANTON podaj jeszcze raz strone z tym specyfikiem bo wygasła strona , to jest tribusteron ? bo ja widze juz jakiś 60 i 90 czym to sie rozni bo akurat nie wiem. Ten Tribusteron moze byc dobry a nawet piszą ze wzmacnia sprawnosc umysłową no i troche libida sie przyda heh te leki też to troche pogarszają , o ten tribusteron nie ma co sie bać( wyczytałem : Podnosi znacząco poziom testosteronu u mężczyzn, a estradiolu u kobiet, nie podwyższając jednak ich poziomu poza wartości fizjologiczne) stary ;p , a chwilka jeszcze co sądzisz o specyfiku PROBOLAN 50 bo to sie stało nowiną i jakby zastępstwem sterydów , piszą o nim ze najbardziej bezpieczne przebadane i legalnie sprzedawane, jest to chyba prohormon.
pozdrawiam grono
pozdrawiam grono

Los jest ciężki, nie doceniałem normalności, teraz jest dla mnie prawie czymś nie do zdobycia.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
http://allegro.pl/1322556730-i1322556730.html
Tribusteron rozni sie iloscia substancji czynnej, wiadomo lepiej slabsze zawsze na poczatek. O tym cpecyfiku tez wyczytalem nie przychylne opinie, gosc rozregulowal sobobie prace miesnia sercowego, dostal skokow cisnienia i wyladowla w szpitalu, jest na lekach, prawda byl po 40stce, ale i tak daje do myslenia, bo ja mam zawysokie cisnienie np.
Z tym Probolanem to bym sie obawial, na forach pisza, ze specyfik slabo przebadany, brak ulotki w opakowaniu, jakich kolwiek info o producencie, ogolnie wyglada na domowa robote, troche jakby te dopalacze, legal z przymrozeniem oka. Branie tego to troche jakby samemu zostac krolikiem doswiadczalnym. Poza tym ja ufam jedynie firmie Olimp, nigdy sie nie zawiodlem, panuje tez swiatowa opinia, ze maja najczystsze produkty przebadane laboratoryjnie, no i w aptekach znajdziesz, bo reszte to nie za bardzo.
To co piszesz o miesniach to fakt, dltego istnieje kreatyna - walisz cykl i masz ogromny skok wydajnosciowy. Osobiscie to bym sie nie chwytal za te nie sprawdzone specyfiki, stymuluja przysadke mozgowa aby pompowala testosteron ponad swoje przecietne mozliwosci, my i tak naszymi lekami pompujemy juz serotonine, blokujac receptory dopaminowe, a tu jeszcze dojdzie adrenochrom, a co jak banka peknie?
Sadze, ze nic nie jest za darmo, albo sie zdegeneruje szyszynka i ogolna nastapi martwica obszarow mozgu i czlowiek moze zostac warzywkiem, prawda takim napompowanym o wadze 125kg, albo pozniej co najmniej murowane skutki uboczne w postaci impotencji, owlosienia w niespodziewanych miejscach, chorob skory, watroby itd.
Ja jak mam slabszy dzien biore po prostu wiecej aminokwasow 5500 daja takiego powera w polaczeniu z Hmb, ze naprawde nie potrzeba mi nic wiecej:) Co 3 miechy kreatyne wylacznie proszek powder, wydaje sie, ze czlowiek juz sie w drzwi nie miesci:P, a na dodatek tak ogromnie swedza miesnie, ze jakbym mial wiecej czasu to i 5 godzin dziennie bym mogl pompowac:P, wiec poco mam ladowac jakies testosterole ktore mi prawdopodobnie rozreguluja organizm? Pozostane przy moich sprawdzonych odzyweczkach.
Tribusteron rozni sie iloscia substancji czynnej, wiadomo lepiej slabsze zawsze na poczatek. O tym cpecyfiku tez wyczytalem nie przychylne opinie, gosc rozregulowal sobobie prace miesnia sercowego, dostal skokow cisnienia i wyladowla w szpitalu, jest na lekach, prawda byl po 40stce, ale i tak daje do myslenia, bo ja mam zawysokie cisnienie np.
Z tym Probolanem to bym sie obawial, na forach pisza, ze specyfik slabo przebadany, brak ulotki w opakowaniu, jakich kolwiek info o producencie, ogolnie wyglada na domowa robote, troche jakby te dopalacze, legal z przymrozeniem oka. Branie tego to troche jakby samemu zostac krolikiem doswiadczalnym. Poza tym ja ufam jedynie firmie Olimp, nigdy sie nie zawiodlem, panuje tez swiatowa opinia, ze maja najczystsze produkty przebadane laboratoryjnie, no i w aptekach znajdziesz, bo reszte to nie za bardzo.
To co piszesz o miesniach to fakt, dltego istnieje kreatyna - walisz cykl i masz ogromny skok wydajnosciowy. Osobiscie to bym sie nie chwytal za te nie sprawdzone specyfiki, stymuluja przysadke mozgowa aby pompowala testosteron ponad swoje przecietne mozliwosci, my i tak naszymi lekami pompujemy juz serotonine, blokujac receptory dopaminowe, a tu jeszcze dojdzie adrenochrom, a co jak banka peknie?

Ja jak mam slabszy dzien biore po prostu wiecej aminokwasow 5500 daja takiego powera w polaczeniu z Hmb, ze naprawde nie potrzeba mi nic wiecej:) Co 3 miechy kreatyne wylacznie proszek powder, wydaje sie, ze czlowiek juz sie w drzwi nie miesci:P, a na dodatek tak ogromnie swedza miesnie, ze jakbym mial wiecej czasu to i 5 godzin dziennie bym mogl pompowac:P, wiec poco mam ladowac jakies testosterole ktore mi prawdopodobnie rozreguluja organizm? Pozostane przy moich sprawdzonych odzyweczkach.
-
Anton popytałem ludzi i kulturystów sprzedających w sklepach. Tribulus według nich to raczej szajs dla takich młodych jak ja , że wspomaga on naturalny testosteron ale mlodzi ludzi tego suplementu nie potrzebują bo maja wystarczający. A co myślicie o tym
http://allegro.pl/m-drol-od-competitive ... 66954.html
nie są to sterydy
połączyć to z białkiem serwatkowym , to było by coś
http://allegro.pl/m-drol-od-competitive ... 66954.html
nie są to sterydy
połączyć to z białkiem serwatkowym , to było by coś
- marek-sportowiec
- nadużywający
- Kontakt:
Kiedyś w liceach najpopularniejszy był omadren i metanabol. Koksiarze pili alkohol i papili marihuanę. To nic wspólnego ze sportem nie miało. To ak samo jak student uczący się na amfetaminie (wkuwający). Możliwości ciała czy funkcji umysłowych nie da się sztucznie zwiększyć choćby się chciało. Wszystko to w większosci genetyka i odżywienie organizmu w wieku dojrzewania i życie plodowe.
Pierwsza wojna atomowa nadchodzi! Nie pomogą pojazdy czy broń palna! Armia jest zbyteczna! Wojacy się nie przydadzą! Zasobów coraz mniej, bo są marnotrawione bezlitośnie przez samego człowieka!
Puss djevel Dreng, øl rødhåret bjørn.
taurus-piskus
Puss djevel Dreng, øl rødhåret bjørn.
taurus-piskus
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Tribusteron kupilem, wyprobowalem, fajna rzecz, polecam. Po 3 dniach zazywania spory wzrost sily i wytrzymalosci, nie wspominajac juz o i tak ogromnym libido. Kupilem 90tke, 60 za slaba, ogolnie polecam, zero interakcji z Solianem.
.
Ostatnio zmieniony wt lut 04, 2014 4:57 pm przez mei, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Ten srodek, nadaje sie rowniez dla kobiet jak najbardziej, tylko w Waszym przypadku nie podnosi poziomu testosteronu, tylko estradiolu. Jest to hormon odpowiedzialny za sprawnosc seksualna, ogolne libido, wyglad, miesnie, skore, rownowage biologiczna i hormonalna organizmu kobiety. Dobra rzecz, bardzo mocno dodaje energii, jednoczesnie regulujac sen, poprawia samopoczucie, nastroj, wydolnosc oraz sprawnosc fizyczna. Polecam, swietna rzecz, to takze zdanie mojej zony.
Jesli sie cwiczy wiecej niz 2 godziny tygodniowo, jest to juz wiecej niz amatorstwo, nalezy organizm wspomagac, uzupleniac diete w suplementy, inaczej moze dojsc do wycienczenia, pozbawienia cennych skladnikow mineralnych oraz witamin, moze nawet dojsc do anemii, tym bardziej, ze zazywamy chemikalia w postaci lekow! Mozna sie odchudzac i pracowac nad swoim cialem, ale nalezy to robic madrze i odpowiedzialnie, gdyz skutki lekkomyslnosci sa nieodwracalne. Polecam Tobie Mei odwiedzenie sklepu z odzywkami dla sportowcow, mozna zakupic z poczatku duzy sloj drinkow proteinowych - koszt to okolo 60-70zl (wsypuje sie jedna miarke najlepiej do mleka, miksuje sie w mikserze i pije sie raz dziennie po treningu, przed treningiem najlepiej 2 szt l-karnityny i jedna hmb - przepis tylko dla kobiet, tribusteron mozna raz lub dwa dziennnie 4 godziny po zazyciu lekow, najlepiej na pusty zoladek). Taki sloj wystarczy na 3 miesiace. Opakowanie l-karnityny na szybka redukcje tkanki tluszczowej - zamienia tluszcze w enegie, poprawia wydolnosc tlenowa - koszt opakowania 80 tabletek do ssania to okolo 40zl, Hmb swietny srodek, rownie znakomity, spala tluszcze, dziala anabolicznie, regeneruje nadszarpnieta lekami watrobe, bardzo mocno porawia wydolnosc fizyczna oraz sile - koszt 120 kapsulek to okolo 60zl, tribusteron90 80 kapsulek kosztuje 70-80zl. Polecam wylacznie firme Olimp, jedynie koktajle proteinowe moga byc amerykanskie lub niemieckie sa rownie dobre. Jak widac takie bajery moga nadszarpnac budzet, ale wymienilas znana aktorke jako przyklad
wiec zakladam, ze mozesz sobie pozwolic na odrobine luksusu, tym bardziej, ze robi sie to dla siebie, dla zdrowia wiec uwazam, ze warto.
Jesli sie cwiczy wiecej niz 2 godziny tygodniowo, jest to juz wiecej niz amatorstwo, nalezy organizm wspomagac, uzupleniac diete w suplementy, inaczej moze dojsc do wycienczenia, pozbawienia cennych skladnikow mineralnych oraz witamin, moze nawet dojsc do anemii, tym bardziej, ze zazywamy chemikalia w postaci lekow! Mozna sie odchudzac i pracowac nad swoim cialem, ale nalezy to robic madrze i odpowiedzialnie, gdyz skutki lekkomyslnosci sa nieodwracalne. Polecam Tobie Mei odwiedzenie sklepu z odzywkami dla sportowcow, mozna zakupic z poczatku duzy sloj drinkow proteinowych - koszt to okolo 60-70zl (wsypuje sie jedna miarke najlepiej do mleka, miksuje sie w mikserze i pije sie raz dziennie po treningu, przed treningiem najlepiej 2 szt l-karnityny i jedna hmb - przepis tylko dla kobiet, tribusteron mozna raz lub dwa dziennnie 4 godziny po zazyciu lekow, najlepiej na pusty zoladek). Taki sloj wystarczy na 3 miesiace. Opakowanie l-karnityny na szybka redukcje tkanki tluszczowej - zamienia tluszcze w enegie, poprawia wydolnosc tlenowa - koszt opakowania 80 tabletek do ssania to okolo 40zl, Hmb swietny srodek, rownie znakomity, spala tluszcze, dziala anabolicznie, regeneruje nadszarpnieta lekami watrobe, bardzo mocno porawia wydolnosc fizyczna oraz sile - koszt 120 kapsulek to okolo 60zl, tribusteron90 80 kapsulek kosztuje 70-80zl. Polecam wylacznie firme Olimp, jedynie koktajle proteinowe moga byc amerykanskie lub niemieckie sa rownie dobre. Jak widac takie bajery moga nadszarpnac budzet, ale wymienilas znana aktorke jako przyklad

.
Ostatnio zmieniony wt lut 04, 2014 4:57 pm przez mei, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- Roland89
- zaufany użytkownik
Panie Antonie.
Pan się nieźle wypowiedział .
Także popieram Olimpa za wszystko co robi dla nas !!!!
Mam przeduży problem.
Mam schizofrenię paranoidalną oraz jednocześnie nadciśnienie.
Biore razem 5 tabletek Depamide na dzień oraz 2 tabletki Abilify na dzień i ten nieszczęsny lek na nadciśnienie, ale tylko 2,5 mg Prestarium.
Które produkty Olimpa omijać mam szerokim łukiem , a które spokojnie brać ????
Nie wiem czy dobrze trafiłem, ale będe niezmiernie wdzięczny za odpowiedź.
Moge polecić tylko wszystkim stronę sfd.pl dział NUTRIFARM OLIMP , poprostu mistrzoswo świata.
Pan się nieźle wypowiedział .
Także popieram Olimpa za wszystko co robi dla nas !!!!
Mam przeduży problem.
Mam schizofrenię paranoidalną oraz jednocześnie nadciśnienie.
Biore razem 5 tabletek Depamide na dzień oraz 2 tabletki Abilify na dzień i ten nieszczęsny lek na nadciśnienie, ale tylko 2,5 mg Prestarium.
Które produkty Olimpa omijać mam szerokim łukiem , a które spokojnie brać ????
Nie wiem czy dobrze trafiłem, ale będe niezmiernie wdzięczny za odpowiedź.
Moge polecić tylko wszystkim stronę sfd.pl dział NUTRIFARM OLIMP , poprostu mistrzoswo świata.
Kocur Roland - smukły, podąża własnymi ścieżkami, przywiązuje się do miejsca jak i do ludzi, nocny drapieżca, ceni spokój, może ugryźć .
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Chodzi o to, iz rowniez mam bardzo wyskokie cisnienie, raczej mialem, a produkty olimpu raczej na nie nie wplywaja, predzej sama intensywnosc treningu. Wiadomo, podczas wysilku fizycznego cisnienie tetnicze wzrasta do granic fizjologii i jezeli ktos i tak ma nadcisnienie, taki stan moze byc niebezpieczny dla zdrowia/zycia. Dlatego bym sie predzej obawial przeciazen wysilkowych i nadmiernych obciazen. Nalezy cwiczyc w takim przypadku z wielkim wyczuciem, miec sie na bacznosci, byc czulym na wszelkie reakcje organizmu, takie jak bole w glowie lub klatce piersiowej, ucisk w skroniach, mrowienie w glowie lub rekach itd, gdy sie pojawia nalezy zaprzestac chwilowo treningu lub zmniejszyc obciazenie oraz natezenie wysilku. Co do produktow Olimpu, to szczerze przyznam, ze nie zauwazylem by ktorykolwiek z nich podwyzszal cisnienie, predzej tak jak wspomnialem sam wysilek po zazyciu. Jeszcze tylko kwestia Tribusteronu, ktory stosuje od niedawna, zawiera on ekstrakt z buzdryganka ziemnego, roslina ta obniza cisnienie, ale ogolnie nie jest zalecana przy schorzeniach ukladu krazenia lub problemach z nadcisnieniem wiec tu bardzo ostroznie. Na mnie dziala rewelacyjnie, ale organizm musi sie przyzwyczaic do tego produktu, z poczatku czulem sie troszke dziwnie przez sekunde jakbym walnal banie, obecnie juz bardzo go sobie chwale. Dodatkowo gdy brane sa leki na nadcisnienie to chyba ryzyko tym bardziej maleje, ale jest tez brany abilify, lek mocno podnoszacy cisnienie, z tygo wzgledu ja osoboscie nie moglem go brac - czulem sie zle fizycznie, mialem kolatanie serca i uscisk w skroniach. Zmieniono mi lek na Solian, okazal sie dla mnie rewelacja, jest to lek przeciwpsychotyczny i co sie okazalo mocno obniazajacy sisnienie, przy dawce 200mg mialem takie niziutkie, ze ciagle usypialem. Obecnie na 100mg mam idealne i nie musze brac zadnych dodatkowych na cisnienie, wiadomo w miare mozliwosci staram sie wysypiac i nie przemeczac
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- Roland89
- zaufany użytkownik
witam to ja
Dziękuje za zdrową odpowiedź.
Nie zamierzam przekraczać ciężaru 50 kg, obojętnie czy na bary, czy na klate.
Więcej powtórzeń będa robił.
Do tego aeroby.
Ciśnienie z tymi lekami mam prawie cały czas 130 na 80 w spoczynku od półtora roku.
CZy może być tak proszę Pana :
**MZB 1 kapsułka na noc
**Izolat Olimpa........... tylko 20 gram, chce podbić tak do 2,2 na kg masy
**Witamina C Olimpa, ale 500 mg raz dziennie
**Olimp Gold Omega 3 ----- 2 kapsułki dziennie
**Dołoże do tego Supradyn nieolimpowski, nie wiem czy tam coś dodawają, jeszzce popytam
**Olimp Lecytyna 2 kapsułki dziennie
**Olimp BCAA ---------niewymieniane tutaj chyba --------w granicach 4-5 gram
**Olimp GArlicin - czosnek
Dołoże do tego diete pod nadciśnienie oraz aeroby (2 godziny tygodniowo).
Z tą siłą zamierzam już niedługo uderzyć.
A propo Abilify to chyba biore maksymalną dawkę, bo 2 tabletki.
Doktorek nie wypisze chyba tego, choć mogę się mylić .
CHOĆ SĄ NATURALNE I OLIMPOWSKIE METODY LECZENIA MÓZGU TO NIWIEDZIEĆ CZEMU ISTNIEJE TAKA FASZYSTOWSKA CHEMIA .....jak wolpramid i arypiprazol.

Dziękuje za zdrową odpowiedź.

Nie zamierzam przekraczać ciężaru 50 kg, obojętnie czy na bary, czy na klate.
Więcej powtórzeń będa robił.
Do tego aeroby.
Ciśnienie z tymi lekami mam prawie cały czas 130 na 80 w spoczynku od półtora roku.
CZy może być tak proszę Pana :
**MZB 1 kapsułka na noc
**Izolat Olimpa........... tylko 20 gram, chce podbić tak do 2,2 na kg masy
**Witamina C Olimpa, ale 500 mg raz dziennie
**Olimp Gold Omega 3 ----- 2 kapsułki dziennie
**Dołoże do tego Supradyn nieolimpowski, nie wiem czy tam coś dodawają, jeszzce popytam
**Olimp Lecytyna 2 kapsułki dziennie
**Olimp BCAA ---------niewymieniane tutaj chyba --------w granicach 4-5 gram
**Olimp GArlicin - czosnek
Dołoże do tego diete pod nadciśnienie oraz aeroby (2 godziny tygodniowo).
Z tą siłą zamierzam już niedługo uderzyć.
A propo Abilify to chyba biore maksymalną dawkę, bo 2 tabletki.
Doktorek nie wypisze chyba tego, choć mogę się mylić .
CHOĆ SĄ NATURALNE I OLIMPOWSKIE METODY LECZENIA MÓZGU TO NIWIEDZIEĆ CZEMU ISTNIEJE TAKA FASZYSTOWSKA CHEMIA .....jak wolpramid i arypiprazol.
Kocur Roland - smukły, podąża własnymi ścieżkami, przywiązuje się do miejsca jak i do ludzi, nocny drapieżca, ceni spokój, może ugryźć .
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Kto wie, kto wie, co do reszty to raczej ja niewidze przeciwwskazan 

-
A ja właśnie już dawno jestem po wzięciu opakowania TRIBULUSA z najmocniejszym stężeniem w kapsułce substancji tribullus terris wedlug sklepikarza i powiem że sprawdziły sie podejrzenia Antona.. Poczułem na poczatku brania duzo siły , energi poprawiła sie nawet gestość mięśni ,było fajnie no ale potem zacząłem odczuwać efekty w stylu zwiększonej pewnosci siebie pociągłości troche wiadomo jakiej i lekkiej agresji-na poczatku było fajnie ok, pobudzenia i zamiany zachowania, troche cięty język i niespokojna rozmowa a takze problemy myslowe przez pogorszenie skupienia umysłu i wszystko to zauwazylem oczywiscie po jakims czasie. Myślałem ze wszystko przejdzie po odstawieniu , odstawilem ale jednak problem nadal czułem co prawda po dawkach leku spokój na jakies pare godzin, ale pozniej znow powroty tych stanów , i do tego po odstawieniu srodka dostawalem troche lekkich dziwnych strachów-drgawek nawet bezsensownych, które pamietam z poczatku choroby. Poszedlem do lekarza i powiedzial mi odrazu oczywiscie symulowanym językiem-tacy lekarze są najgorsi nie przepadam za nimi, prosze pana to są sterydy , zwiekszył dawke ketrelu , po czym pobralem dawke jaką kazal przez ok miesiac no i w trakcie tego czasu problem zniknął , ale doszedł problem efektów ubocznych od zwiększonej dawki ketrelu a mianowicie przez ranną dawke 125mg bo jak wiecie neuroleptyki mają działanie sedacyjne czyli w jakims stopniu oddawaniu mózgu w lekką śpiączke (neuronów) im wieksza dawka tym wieksza ochrona przed psychozami ale i efekty uboczne. Byłem znowu jaki dawno nie bylem , nijaki, taki bezwonny, pustawy, słaby , bez charakteru i życia i otamowywany. Po tym okresie miesiąca uznalem ze glowa jest uspokojona stopniowo dawke obnizylem na 100mg i bylo juz lepiej , pozniej doszedlem do starej dawki 50mg no i juz poczulem sie ok powrocilem do życia, czasem w ciagu dnia jak poczuje sie gorzej to biore po poludniu drugie 50mg i ok. Pozatym dawka maks 100mg jest aktywizujaca a nie muląca u lekarza tez slyszalem.
No i tak sobie radze z tą chemią jak moge uwazam ze mądrze.
No i tak sobie radze z tą chemią jak moge uwazam ze mądrze.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Bardzo rozsadnie postepujesz, widac, ze masz krytyczny dystans do objawow wytworczych, to niezwykle istotne.
Tribusteron to ciekawy specyfik, ale nalezy uwazac i miec sie na bacznosci pod czas zazywania tego srodka, tym bardziej dotyczy to takich jak my z problemami psychicznymi. Niezykle trafnie oraz szczegolowo opisales objawy oraz skutki zazywania tej substancji w polaczeniu z lekiem neuroleprycznym, mysle, ze sa to niezwykle cenne informacje
, z tego wzgledu, ze po prostu niedostepne, niema badan pod tym katem. Jednych to zacheci, innych przestrzeze przed zazywaniem sterydow, nawet tych roslinnych.
Tribusteron to ciekawy specyfik, ale nalezy uwazac i miec sie na bacznosci pod czas zazywania tego srodka, tym bardziej dotyczy to takich jak my z problemami psychicznymi. Niezykle trafnie oraz szczegolowo opisales objawy oraz skutki zazywania tej substancji w polaczeniu z lekiem neuroleprycznym, mysle, ze sa to niezwykle cenne informacje

Ostatnio zmieniony pt kwie 29, 2011 9:43 pm przez Antonio Kontrabas, łącznie zmieniany 1 raz.
Wkrótce zaczynam testy