Jakie potrawy wigilijne lubicie najbardziej
Moderator: moderatorzy
Jakie potrawy wigilijne lubicie najbardziej
Zbliżają się święta Bożego Narodzenia zastanawiam się jakie potrawy będą w tym roku ja najbardziej lubię rybę po grecku, pierogi, gołąbki, i barszczyk z uszkami.
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Re: Jakie potrawy wigilijne lubicie najbardziej
Nie obchodzę świąt, ale uwielbiam czerwony barszcz, zwłaszcza jak sama ugotuję.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
W Wigilię wszystko smakuje, zwłaszcza w miłym towarzystwie znajomych i bliskich osób. Siedzą spokojni, nie czepiają się, nie gryzą, pretensje odkładają na razie na bok itd.
Najbardziej kojarzą mi się z Wigilią takie potrawy: pierogi z grzybami i kapustą, kapusta z grzybami, śledzie, dorsze i makrele i placki drożdżowe z rodzynkami.

Najbardziej kojarzą mi się z Wigilią takie potrawy: pierogi z grzybami i kapustą, kapusta z grzybami, śledzie, dorsze i makrele i placki drożdżowe z rodzynkami.
- 137
- bywalec
- Kontakt:
ja kocham w czasie świat jeść sałatke warzywną ze smarzonym karpiem (ewenutalnia inna ryba). potrafie jeść tylko to
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Dzisiaj zjadłam fasolkę szparagową z bułką tartą, więc dopisuję do listy. Mniam.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Kulebiaka z grzybami i kapusta.
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.