Religijność a schizofrenia
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Religijność a schizofrenia
Tak na prawdę religia pomaga człowiekowi, i niedobre byłoby choremu jej zabraniać.

to prawda

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
To w końcu Marta czy Marian i tak wiadomo że to przybrane imię. Jakby była kobietą to dawno przysłałbyś zdjęcie lub film wrzucony na YouTube maniaku od dowodów. Marta nigdy nie był kobietą i nie będzie a to że ubiera się tak by wyglądać na kobietę to inna sprawa. Po co mnie prowokujesz i po co dalej rozmawiasz o Marian skoro niby cię to miało obrażać? Nie zaczepiaj mnie.Trickster pisze: ↑pt lis 18, 2022 8:04 pmniestety kolego Marta jest kobietą, a ja hetero, a ty nigdzie nie napisałeś swojej orientacji, bo się jej wstydziszAmannn pisze: ↑pt lis 18, 2022 3:51 pmChłopaka to ty masz 21letniego Mariana. Zabraniasz o nim mówić bo się go wstydzisz dlatego że jest transwestytą a ty nie. Nie wziąłeś go nawet do rodziców pokazać. Tu na forum się wygadałeś. Mi nic do tego życzę ci udanego związku . A ode mnie się odwal . Nie zaczepiaj i nie prowokuj mnie. Zbyszek zabrania zaczepiania.Tak samo ze swoim wykształceniem, ani gdzie pracujesz i czy się sam utrzymujesz, bo żyjesz na garnuszku rodziców
Zresztą każdy widzi, że ty na forum cały czas jesteś, kolego od banów
![]()
A może przejdziesz sobie na forum do kiciusia . I tam będziesz zaczepiał użytkowników. Tam jest twój poziom.
podpisuje się pod tym co mówi amann.
schziofrenie powinno się leczyć dziewczynkami ale koniecznie takim którym się podobamy. kontakt nie może być fizyczny bo to choroby weneryczne.
ale ojakulacje jak gra w szachy i nas matuje. to odrazu zdrowie.
schziofrenie powinno się leczyć dziewczynkami ale koniecznie takim którym się podobamy. kontakt nie może być fizyczny bo to choroby weneryczne.
ale ojakulacje jak gra w szachy i nas matuje. to odrazu zdrowie.
każdy user twgo forum wie że choruje to znaczy ma "wgląd" czyli jest zdrowy.
Każdy leczący się jest zdrowy.
A że bieda nuda głód trudności życiowe to inna sprawa
trzeba wiedzieć albo zbadać samodzilenie czy nauka nie kłamie nas z tym plemnikiem. a sperma to HIV.
kontakt fizyczny wykluczony.
ale podniecać można tylko to wtedy podefoilia.
kontakt fizyczny wykluczony.
ale podniecać można tylko to wtedy podefoilia.
kontynuując naracje nikt nie słyszy głowsów poza antonim ale ttzeba zapobiegać.
Ty się nie znasz piwniczaku, czami religia może być dla kogoś ukojeniem, ja osobiście jestem deistą, ale umiem zrozumieć

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
ty pierw wstaw swoje zdjęcie i napisz o sobie piwniczaku, bo dużo gadasz, a nic nie robisz !!!Amannn pisze: ↑sob lis 19, 2022 8:40 amTo w końcu Marta czy Marian i tak wiadomo że to przybrane imię. Jakby była kobietą to dawno przysłałbyś zdjęcie lub film wrzucony na YouTube maniaku od dowodów. Marta nigdy nie był kobietą i nie będzie a to że ubiera się tak by wyglądać na kobietę to inna sprawa. Po co mnie prowokujesz i po co dalej rozmawiasz o Marian skoro niby cię to miało obrażać? Nie zaczepiaj mnie.Trickster pisze: ↑pt lis 18, 2022 8:04 pmniestety kolego Marta jest kobietą, a ja hetero, a ty nigdzie nie napisałeś swojej orientacji, bo się jej wstydziszAmannn pisze: ↑pt lis 18, 2022 3:51 pm
Chłopaka to ty masz 21letniego Mariana. Zabraniasz o nim mówić bo się go wstydzisz dlatego że jest transwestytą a ty nie. Nie wziąłeś go nawet do rodziców pokazać. Tu na forum się wygadałeś. Mi nic do tego życzę ci udanego związku . A ode mnie się odwal . Nie zaczepiaj i nie prowokuj mnie. Zbyszek zabrania zaczepiania.Tak samo ze swoim wykształceniem, ani gdzie pracujesz i czy się sam utrzymujesz, bo żyjesz na garnuszku rodziców
Zresztą każdy widzi, że ty na forum cały czas jesteś, kolego od banów
![]()
No pokaż zdjęcie albo filmik z Marta
.
Chyba że Marta jest psem to jest suką?
To by wiele wyjaśniało ale nie mów przy tym ze jesteś hetero bo to dziwnie brzmi.
To by wiele wyjaśniało ale nie mów przy tym ze jesteś hetero bo to dziwnie brzmi.
ty pewnie walisz tylko swoją rękę frajerze;)
A ty co ? Tę sukę? Zastanów się co mówisz i co sugerujesz. Nie zaczepiaj mnie i nie prowokuj.
Ty bez pracy pregrywie marzący o męskich członkach, nie obrazaj mnie, zresztą ty nic nie masz frajerze i skończysz w dpsie, takie twoje twoje dziedzictwo , nic nie osiągniesz 

- Kiciuś_XXL
- moderator
Dziś klęknąłem przed łóżkiem i zacząłem się gorliwie modlić. Nagle poczułem przyjemne ciepło i jaskrawe światło oświeciło mój pokój.
To nawiedził mnie Duch Święty. Powiedział że jeszcze nie wie co będę jadł jutro na obiad.
To nawiedził mnie Duch Święty. Powiedział że jeszcze nie wie co będę jadł jutro na obiad.
Masz tę psychozę czy nie?
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Religia ma ponadczasowe wartości, i ponadkulturowe, każdy może skorzystać, dobry czy bandyta, zdrowy czy chory, głupi albo mądry.

Religia prowadzi do psychoz i schizofrenii i już jesteś jej beneficjentem