Religijność a schizofrenia

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Re: Religijność a schizofrenia

Post autor: Kiciuś_XXL »

Ale bzdety piszesz Amannn
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Bzdety to piszesz ty. Ciekawe ile ty wyciągnąłeś od kościoła za swoją psychozę i jej historię? Pewnie nic!
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Ja daje datki na kościół a nie biorę. Nic się nie znasz

Lepiej idź do pracy a nie leż na wyrku i tylko pachnij.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Kiciuś_XXL pisze: czw lis 17, 2022 5:32 pm Ja daje datki na kościół a nie biorę. Nic się nie znasz
No właśnie jesteś tak od nich uzależniony że jeszcze z ciebie ciągną. Znam się doskonale. Wymagasz długofalowej psychoterapii albo regresingu hipnotycznego.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Tak to działa, ze się daje komuś. Bo wiadomo dawanie sprawia więcej radości niż branie. Ty byś wyrwał bezdomnemu dziecku kawałek suchego chleba gdybyś był głodny
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Kiciuś_XXL pisze: czw lis 17, 2022 7:28 pm Tak to działa, ze się daje komuś. Bo wiadomo dawanie sprawia więcej radości niż branie. Ty byś wyrwał bezdomnemu dziecku kawałek suchego chleba gdybyś był głodny
Tak i kościół daje biednym jeszcze to mi powiesz . Po co insynujesz i obrażasz. Możesz wspomóc kotka i jego rodzine jak taki z ciebie filantrop ale od niego nie jesteś uzależniony psychicznie i tego nie zrobisz. A na kościół musisz dawać bo inaczej spotka cię wewnętrzna kara zreszta już jako dziecko jak pisałeś miałeś psychozę kościelna która sobie zinterpretowałem jako cud zamiast iscjaknajszybciej do psychiatry może byś uniknął tego co się teraz z tobą dzieje
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Kościół nie jest instytucją charytatywną. Coś ci sie pomyliło. Trzeba płacić za prąd w kościele, ogrzewanie, za pracę wszystkich księży, muszą gdziesz mieszkać i ich mieszkania utrzymywać. Wszystko kosztuje a coś żeś myślał.
Kościół by nie wziął od takich jak ty ani grosza, chyba że w księdzu siedziałby diabeł pod skórą jak tobie kolego
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Wspomóż kotka i jego rodzinę.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Amannn pisze: czw lis 17, 2022 7:37 pm Wspomóż kotka i jego rodzinę.
???
co tam bredzisz? znowu nacpałeś się domestosem?
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

A od kościoła będziesz uzależniony do końca życia i tylko dawki leków będą ci skakały do góry a po drodze cukrzyca i zawały.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Nigdy nie zrezygnuję z Kościoła. Prędzej z alkoholu, fajek i z seksu
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Wiem bo masz na tym tle schizofrenię . Dopiero regresing hipnotyczny by cię wyleczył.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Mną się nie przejmuj, sam se poradzę. Zajmij się sobą i co będziesz jutro jadł na śniadanie, bo ja na bogato w restauracji tuż obok mnie
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Kiciuś_XXL pisze: czw lis 17, 2022 7:59 pm Mną się nie przejmuj, sam se poradzę. Zajmij się sobą i co będziesz jutro jadł na śniadanie, bo ja na bogato w restauracji tuż obok mnie
Nie poradzisz sobie. Twój stan będzie się pogarszał bez psychoterapii. Zaraz dostaniesz takiej psychozy jak amigo i zabawa się skończy. Myślisz ze co miałeś na tym balkonie z którego chciałeś skakać jak nie psychozę. I to się będzie rozkręcać na innym forum radziłem ci żebyś wziął leki na psychozę bo źle jest z tobą . Czemu jeszcze nie posluchałeś?
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Nie byłem na żadnym balkonie. Owszem byłem ale jakieś trzy miesiące temu zbierałem kołdrę z barierki

wierzysz w każdy blef
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

Amannn nie kojarzy co to blef, żart, dla niego wszystko jest na poważnie, albo jest takim nudziarzem, albo coś jest nie tak. Dawno zwracałem na to uwagę🤷‍♂️
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Trickster pisze: czw lis 17, 2022 10:22 pm Amannn nie kojarzy co to blef, żart, dla niego wszystko jest na poważnie, albo jest takim nudziarzem, albo coś jest nie tak. Dawno zwracałem na to uwagę🤷‍♂️
Czy Marian to też blef, żart? Po co mnie zaczepiasz i prowokujesz. Odwal się ode mnie.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Amannn pisze: pt lis 18, 2022 9:19 am
Trickster pisze: czw lis 17, 2022 10:22 pm Amannn nie kojarzy co to blef, żart, dla niego wszystko jest na poważnie, albo jest takim nudziarzem, albo coś jest nie tak. Dawno zwracałem na to uwagę🤷‍♂️
Po co mnie zaczepiasz i prowokujesz. Odwal się ode mnie.
Amanku co tak poważnie? czyżbyś się zdenerwował? a złość na urodę szkodzi i chłopaka nie znajdziesz :lol:
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Trickster pisze: pt lis 18, 2022 2:38 pm
Amanku co tak poważnie? czyżbyś się zdenerwował? a złość na urodę szkodzi i chłopaka nie znajdziesz :lol:
Chłopaka to ty masz 21letniego Mariana. Zabraniasz o nim mówić bo się go wstydzisz dlatego że jest transwestytą a ty nie. Nie wziąłeś go nawet do rodziców pokazać. Tu na forum się wygadałeś. Mi nic do tego życzę ci udanego związku . A ode mnie się odwal . Nie zaczepiaj i nie prowokuj mnie. Zbyszek zabrania zaczepiania.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Amannn pisze: pt lis 18, 2022 3:51 pm
Trickster pisze: pt lis 18, 2022 2:38 pm
Chłopaka to ty masz 21letniego Mariana. Zabraniasz o nim mówić bo się go wstydzisz dlatego że jest transwestytą a ty nie. Nie wziąłeś go nawet do rodziców pokazać. Tu na forum się wygadałeś. Mi nic do tego życzę ci udanego związku . A ode mnie się odwal . Nie zaczepiaj i nie prowokuj mnie. Zbyszek zabrania zaczepiania.
niestety kolego Marta jest kobietą, a ja hetero, a ty nigdzie nie napisałeś swojej orientacji, bo się jej wstydzisz :lol: Tak samo ze swoim wykształceniem, ani gdzie pracujesz i czy się sam utrzymujesz, bo żyjesz na garnuszku rodziców :lol: Zresztą każdy widzi, że ty na forum cały czas jesteś, kolego od banów :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „przeżycia religijne”