Religijność a schizofrenia
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Re: Religijność a schizofrenia
Ale bzdety piszesz Amannn
Bzdety to piszesz ty. Ciekawe ile ty wyciągnąłeś od kościoła za swoją psychozę i jej historię? Pewnie nic!
- Kiciuś_XXL
- moderator
Ja daje datki na kościół a nie biorę. Nic się nie znasz
Lepiej idź do pracy a nie leż na wyrku i tylko pachnij.
Lepiej idź do pracy a nie leż na wyrku i tylko pachnij.
No właśnie jesteś tak od nich uzależniony że jeszcze z ciebie ciągną. Znam się doskonale. Wymagasz długofalowej psychoterapii albo regresingu hipnotycznego.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Tak to działa, ze się daje komuś. Bo wiadomo dawanie sprawia więcej radości niż branie. Ty byś wyrwał bezdomnemu dziecku kawałek suchego chleba gdybyś był głodny
Tak i kościół daje biednym jeszcze to mi powiesz . Po co insynujesz i obrażasz. Możesz wspomóc kotka i jego rodzine jak taki z ciebie filantrop ale od niego nie jesteś uzależniony psychicznie i tego nie zrobisz. A na kościół musisz dawać bo inaczej spotka cię wewnętrzna kara zreszta już jako dziecko jak pisałeś miałeś psychozę kościelna która sobie zinterpretowałem jako cud zamiast iscjaknajszybciej do psychiatry może byś uniknął tego co się teraz z tobą dziejeKiciuś_XXL pisze: ↑czw lis 17, 2022 7:28 pm Tak to działa, ze się daje komuś. Bo wiadomo dawanie sprawia więcej radości niż branie. Ty byś wyrwał bezdomnemu dziecku kawałek suchego chleba gdybyś był głodny
- Kiciuś_XXL
- moderator
Kościół nie jest instytucją charytatywną. Coś ci sie pomyliło. Trzeba płacić za prąd w kościele, ogrzewanie, za pracę wszystkich księży, muszą gdziesz mieszkać i ich mieszkania utrzymywać. Wszystko kosztuje a coś żeś myślał.
Kościół by nie wziął od takich jak ty ani grosza, chyba że w księdzu siedziałby diabeł pod skórą jak tobie kolego
Kościół by nie wziął od takich jak ty ani grosza, chyba że w księdzu siedziałby diabeł pod skórą jak tobie kolego
Wspomóż kotka i jego rodzinę.
- Kiciuś_XXL
- moderator
A od kościoła będziesz uzależniony do końca życia i tylko dawki leków będą ci skakały do góry a po drodze cukrzyca i zawały.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Nigdy nie zrezygnuję z Kościoła. Prędzej z alkoholu, fajek i z seksu
Wiem bo masz na tym tle schizofrenię . Dopiero regresing hipnotyczny by cię wyleczył.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Mną się nie przejmuj, sam se poradzę. Zajmij się sobą i co będziesz jutro jadł na śniadanie, bo ja na bogato w restauracji tuż obok mnie
Nie poradzisz sobie. Twój stan będzie się pogarszał bez psychoterapii. Zaraz dostaniesz takiej psychozy jak amigo i zabawa się skończy. Myślisz ze co miałeś na tym balkonie z którego chciałeś skakać jak nie psychozę. I to się będzie rozkręcać na innym forum radziłem ci żebyś wziął leki na psychozę bo źle jest z tobą . Czemu jeszcze nie posluchałeś?Kiciuś_XXL pisze: ↑czw lis 17, 2022 7:59 pm Mną się nie przejmuj, sam se poradzę. Zajmij się sobą i co będziesz jutro jadł na śniadanie, bo ja na bogato w restauracji tuż obok mnie
- Kiciuś_XXL
- moderator
Nie byłem na żadnym balkonie. Owszem byłem ale jakieś trzy miesiące temu zbierałem kołdrę z barierki
wierzysz w każdy blef
wierzysz w każdy blef
Amannn nie kojarzy co to blef, żart, dla niego wszystko jest na poważnie, albo jest takim nudziarzem, albo coś jest nie tak. Dawno zwracałem na to uwagę
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Amanku co tak poważnie? czyżbyś się zdenerwował? a złość na urodę szkodzi i chłopaka nie znajdziesz
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Chłopaka to ty masz 21letniego Mariana. Zabraniasz o nim mówić bo się go wstydzisz dlatego że jest transwestytą a ty nie. Nie wziąłeś go nawet do rodziców pokazać. Tu na forum się wygadałeś. Mi nic do tego życzę ci udanego związku . A ode mnie się odwal . Nie zaczepiaj i nie prowokuj mnie. Zbyszek zabrania zaczepiania.
niestety kolego Marta jest kobietą, a ja hetero, a ty nigdzie nie napisałeś swojej orientacji, bo się jej wstydzisz Tak samo ze swoim wykształceniem, ani gdzie pracujesz i czy się sam utrzymujesz, bo żyjesz na garnuszku rodziców Zresztą każdy widzi, że ty na forum cały czas jesteś, kolego od banówAmannn pisze: ↑pt lis 18, 2022 3:51 pmChłopaka to ty masz 21letniego Mariana. Zabraniasz o nim mówić bo się go wstydzisz dlatego że jest transwestytą a ty nie. Nie wziąłeś go nawet do rodziców pokazać. Tu na forum się wygadałeś. Mi nic do tego życzę ci udanego związku . A ode mnie się odwal . Nie zaczepiaj i nie prowokuj mnie. Zbyszek zabrania zaczepiania.