mialem psychoze
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
- amigo
- zaufany użytkownik
mialem psychoze
2 tygodnie mialem psychoze religijna. niezla jazda, wczoraj sie skonczyzla.
modlilem sie po 4 razy dziennie, chodzilem do kapliczki, wszystko odbieralem ze bog ma jakas wiadomsoc dla mnie, ze jestem blogoslawiony czy mowi do mnie jezuz alb szatan.
wyszedlem z tego na prosta, pozostala depresja.
modlilem sie po 4 razy dziennie, chodzilem do kapliczki, wszystko odbieralem ze bog ma jakas wiadomsoc dla mnie, ze jestem blogoslawiony czy mowi do mnie jezuz alb szatan.
wyszedlem z tego na prosta, pozostala depresja.
Re: mialem psychoze
Dobrze że przeszła. Kiciuś i katastrofa jak mówiłem ci że masz psychozę wmawiali ci że nic ci nie jest chcąc żebyś sobie coś złego zrobił. Katastrofa robi to zawsze tj. chce zaszkodzić chorym użytkownikom i powinien mieć z tego powodu dawno bana. Dlaczego kiciuś chciał ci zaszkodzić nie wiem . Dał mi trzy upomnienia żebym nie ostrzegał cię przed tym że najprawdopodobniej masz psychozę. Psychozy są najczęściej religijne. Cieszę się że psychoza ci minęła bez konieczności brania dodatkowych leków i pobytu w szpitalu. Teraz masz co przepracowywać z psychologiem. ![👍](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f44d.svg)
PS
Dobrze że nic głupiego nie zrobiłeś. Jakbyś naruszył gdzieś prawo w takim stanie to mogą cię zamknąć w psychiatryku do końca życia. Dlatego trzeba uważać - czasem nawet lepiej zgłosić się do psychiatryka na dwa tygodnie dobrowolnie żeby nie narozrabiać . Były np przypadki ze ktoś odrąbał sobie rękę bo uważał w psychozie religijnej że ta należy do szatana.
Dobrze że nic głupiego nie zrobiłeś. Jakbyś naruszył gdzieś prawo w takim stanie to mogą cię zamknąć w psychiatryku do końca życia. Dlatego trzeba uważać - czasem nawet lepiej zgłosić się do psychiatryka na dwa tygodnie dobrowolnie żeby nie narozrabiać . Były np przypadki ze ktoś odrąbał sobie rękę bo uważał w psychozie religijnej że ta należy do szatana.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Amannn będziesz miał koleje ostrzezenie ponieważ napisałeś że chciałem zaszkodzić innemu użytkownikowi.
- Catastrophique
- bywalec
Ja już jestem przyzwyczajony
.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"
Nie, chciałeś pomóc wmawiając chłopakowi w głębokiej psychozie że nic mu nie jest żeby nie szukał natychmiastowej pomocy u psychiatrów i psychoterapeutów jak ja mu radziłem. Czy wiesz ze w psychozie zostawiony bez pomocy człowiek może zabić albo wyskoczyć przez balkon? Tak znam takie przypadki. Robiłeś wszystko aby mnie nie słuchał i przynajmniej mógł oprzytomnieć, chwilę zastanowić się nad sobą dałeś mi bezprawne trzy upomnienia i nie przeprosiłeś ani mnie, ani amigo. I tak zachowujesz się jak trikster i katastrofa którzy tylko wywyższają się i patrzą jak zaszkodzić innym użytkownikom. W przeciwnym razie byś przeprosił a nie dalej groził.Kiciuś_XXL pisze: ↑pn lis 14, 2022 6:36 pm Amannn będziesz miał koleje ostrzezenie ponieważ napisałeś że chciałem zaszkodzić innemu użytkownikowi.
- Kiciuś_XXL
- moderator
A gdzie ja napisałem żeby nie chodził do lekarzy i nie brał tabletek hę?
Liczysz na drugie ostrzeżenie?
Powiem Ci coś. Może sobie myślałeś że robię sobie jaja, bawię się z Tobą.
Zapewniam Cię że pomimo że to wszystko ma charakter prowokacyjny ja kieruje się dobrem innych użytkowników. Swoją funkcję biorę na poważnie ale w sposób czasem wykraczający poza powagę. Po to aby łatwiej mi się rozprawiać z innymi szkodliwymi użytkownikami.
Gdybym miał tu zabawkę administracyjna jak miała Maksymiliana już dawno dostałbyś ode mnie bana a część użytkowników mieliby zaufanego.
Liczysz na drugie ostrzeżenie?
Powiem Ci coś. Może sobie myślałeś że robię sobie jaja, bawię się z Tobą.
Zapewniam Cię że pomimo że to wszystko ma charakter prowokacyjny ja kieruje się dobrem innych użytkowników. Swoją funkcję biorę na poważnie ale w sposób czasem wykraczający poza powagę. Po to aby łatwiej mi się rozprawiać z innymi szkodliwymi użytkownikami.
Gdybym miał tu zabawkę administracyjna jak miała Maksymiliana już dawno dostałbyś ode mnie bana a część użytkowników mieliby zaufanego.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Amigo zarejestrował się na moje forum.
Amannn zejdź na ziemię z tego spaceru po chmurach.
Amannn zejdź na ziemię z tego spaceru po chmurach.
I co z tego ze się zarejestrował. Czy ty masz świadomość ze będąc w psychozie bez pomocy i uświadomienia sobie tego faktu w czym mu przeszkadzałeś mógł np kogoś zabić lub odrąbać sobie rękę albo wpaść pod samochód?
- Kiciuś_XXL
- moderator
Hahahahaha
*słowo niedozwolone* jak moja była żona. Właśnie wynająłem adwokata aby prawnie przywrócić ja do porządku hahHhahHah
*słowo niedozwolone* jak moja była żona. Właśnie wynająłem adwokata aby prawnie przywrócić ja do porządku hahHhahHah
- Catastrophique
- bywalec
Chodzi Ci pewnie o to wywoływanie poczucia winy, Kicius
.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"
- Kiciuś_XXL
- moderator
A nie powinien mieć poczucia winy po tym co zrobił?
- Kiciuś_XXL
- moderator
Powinien czy nie powinienem. Na pewno nie ma sobie nic do zarzucenia
A ci wszyscy demony i diabły oraz twoj bóg czy tam bogowie w których wierzysz mógł bym ich wszystkich wyłapać i sprzedać na bazarze po chińskiej cenie, bo tyle sa warci.
A ci wszyscy demony i diabły oraz twoj bóg czy tam bogowie w których wierzysz mógł bym ich wszystkich wyłapać i sprzedać na bazarze po chińskiej cenie, bo tyle sa warci.
To ty masz problem religijny sięgający dzieciństwa a nie ja. Wiec nawet jeśli bardzo siliłeś się żeby mnie obrazić to ci się tym razem nie udało.
To bardzo źle ze nie masz sobie nic do zarzucenia.
To bardzo źle ze nie masz sobie nic do zarzucenia.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Nie mam ani jednego grzechu na sumieniu.
A jeśli ty jesteś bez grzechu pierwszy rzuć kamień w przeciwnym razie spier.dalaj.
A jeśli ty jesteś bez grzechu pierwszy rzuć kamień w przeciwnym razie spier.dalaj.
- Słonecznik1
- bywalec
jeśli tak mówisz to rzucę bo kłamiesz
- Kiciuś_XXL
- moderator
spoko, niech se leci kamień
Gdzie on, nie widzę?
Gdzie on, nie widzę?
- Słonecznik1
- bywalec
a ja sam kłamca więc jesteśmy ,,pojebani.....
- Kiciuś_XXL
- moderator