Pan Bóg przemówił
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Re: Pan Bóg przemówił
Wyzwiska zgłoszone do Zbyszka
- Kiciuś_XXL
- moderator
Tak wygląda jakakolwiek rozmowa z Amanem, ja go już ignoruje, chyba, że już pisze takie totalne głupoty, że aż strach to się wtrącam :/ Jednak ja nie mam tyle czasu by tu forum siedzieć i go ciągle przyprowadzać do rzeczywistości XD
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Kiciuś_XXL
- moderator
Nie radzę wchodzić w drogę Kiciusiowi.
Kiciuś miły niepozorny cicha woda, a w rzeczywistości....
Kiciuś miły niepozorny cicha woda, a w rzeczywistości....
- Kiciuś_XXL
- moderator
Media przekazują tylko 25% rzeczywistości co ma wiedzieć społeczeństwo. Resztę lepiej żeby owe społeczeństwo nie wiedziało
- amigo
- zaufany użytkownik
Dziekuje kolezko, niech bog ma ciebie w opiece.Kiciuś_XXL pisze: ↑śr lis 09, 2022 3:50 amJesteś miły, towarzyszki, nie zaczepisz ludzi, nie kłócisz sie o byle gówno. Lubisz rozrywkę, lubisz pożartować. Cieszysz sie życiem.
Stwierdzam że masz F23 czyli bez objawów schizofrenii i nie czytaj głupot jak wyżej. Jakieś wpisy od użytkowników którzy nawet nie są w grupie zaufanych, eh
- Catastrophique
- bywalec
Zgadzam się z Kiciusiem, całkowicie.Kiciuś_XXL pisze: ↑śr lis 09, 2022 3:50 amJesteś miły, towarzyszki, nie zaczepisz ludzi, nie kłócisz sie o byle gówno. Lubisz rozrywkę, lubisz pożartować. Cieszysz sie życiem.
Stwierdzam że masz F23 czyli bez objawów schizofrenii i nie czytaj głupot jak wyżej. Jakieś wpisy od użytkowników którzy nawet nie są w grupie zaufanych, eh
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Mnóstwo ludzi mi ufa. Nie wiesz nawet kim jestem. Nie obrażaj mnie.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Dlaczego sądzisz że Cię obrażam?
Owszem mam poważne wątpliwości co do Twojego prawidłowego postrzegania rzeczywistości. Dużo piszesz ale manipulujesz fragmentami wypowiedzi znanych ludzi. Nie podoba mi się to.
Opowiedz coś więcej o tym?
Owszem mam poważne wątpliwości co do Twojego prawidłowego postrzegania rzeczywistości. Dużo piszesz ale manipulujesz fragmentami wypowiedzi znanych ludzi. Nie podoba mi się to.
Cały czas oskarżasz a jakiś dowód? Gdzie manipuluję? Daj choć jeden przykład na manipulacje a w przeciwnym razie przeproś.Kiciuś_XXL pisze: ↑czw lis 10, 2022 4:26 am Dlaczego sądzisz że Cię obrażam?
Ostatnio zmieniony czw lis 10, 2022 4:30 am przez Amannn, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie podoba ci się ze jest ktoś z wiedzą na forum a nie z sami oszczerstwami insynuacjami i pomówieniami.
- Kiciuś_XXL
- moderator
To w jaki sposób się tutaj odnosisz do mnie jako moderatora który ma odpowiedzialna bezpłatną funkcję zastanawiam się nad kolejnym ostrzeżeniem. Coraz bardziej jestem skłonny abyś dostał bana
Musze pomyśleć . Po pracy podejmę decyzję.
Bardzo się źle z tym czuję.
Musze pomyśleć . Po pracy podejmę decyzję.
Bardzo się źle z tym czuję.
- Catastrophique
- bywalec
Kicius, po prostu zazdroscisz Amannnowi wiedzy i kultury osobistej xD.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"