zmiejszanie dawki prosze o pomoc
Moderator: moderatorzy
- savior
- bywalec
- Status: zawód? jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł
Re: zmiejszanie dawki prosze o pomoc
Masz więcej info na ten temat, mam na myśli solian?
.,
Ostatnio zmieniony ndz cze 10, 2012 5:18 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
Bzdura. To nie zasługa leku tylko podstawowa funkcja snu. Lek może co najwyżej pomóc usnąć i zapamiętać sny (bo śnimy zawsze, niezależnie od tego czy pamiętamy czy nie).AntonPawlowicz pisze:...Terapia odbywa sie zazwyczaj pod czas snu wlasnie, przezywasz rozne byle sytuacje ze swojego zycia, z najtrudniejszych okresow oraz prawidlowe na nie reakcje, zdrowe i nalezyte, mozg to rejestruje i uczysz sie wlasciwego podejscia, reakcji, zachowan, tworzysz jednoczesnie rozrachunek z wlasnymi problemami i przeszloscia, czasem nawet z rzeczami gleboko zapchnietymi do podswiadomosci....
Ale jeśli myślenie w ten sposób o leku w jakiś sposób pomaga, to już coś

Zapraszam do rozmowy na czacie.
- savior
- bywalec
taaa, ciekawe czy arszenik będzie pomagał, jeśli głęboko się uwierzy, że ta substancja nie jest silną trucizną, a wręcz super hiper sprawną tabletką szczęścia.
Ale fakt faktem coś Pawłowicz kręcisz z tym psychoterapeutycznymi własciwosciami solianu. Skad masz takie informacje?
Ale fakt faktem coś Pawłowicz kręcisz z tym psychoterapeutycznymi własciwosciami solianu. Skad masz takie informacje?
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Dan, przytaczalem Tobie juz prawdopodobne zrodlo, nie zaznajomiles sie.
Jest to swiezy temat i niema za wiele literatury powszechnie dostepnej w tym temacie, a po polsku wcale. Jest to nowy temat i znany raczej w waskim gronie lekarzy, dotyczy tylko i wylacznie Solianu, pierwszego leku o wlasciwosciach psychoterapeutycznych. Sa artykuly i badania dostepne jedynie dla specjalistow, moje wiadomosci pochodza bezposrednio od takiej osoby. Nie koniecznie trzeba mi wierzyc, nie mam wiecej dowodow, podzielilem sie jedynie ciekawostka
Na tej stronce mozna sie doszukac czegos:
http://psychotherapeuticdrugs.com/index ... misulpride
Jest to swiezy temat i niema za wiele literatury powszechnie dostepnej w tym temacie, a po polsku wcale. Jest to nowy temat i znany raczej w waskim gronie lekarzy, dotyczy tylko i wylacznie Solianu, pierwszego leku o wlasciwosciach psychoterapeutycznych. Sa artykuly i badania dostepne jedynie dla specjalistow, moje wiadomosci pochodza bezposrednio od takiej osoby. Nie koniecznie trzeba mi wierzyc, nie mam wiecej dowodow, podzielilem sie jedynie ciekawostka

Na tej stronce mozna sie doszukac czegos:
http://psychotherapeuticdrugs.com/index ... misulpride
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Z tego co mi wiadomo wiekszosc artykulow jest w jezyku francuskim, jak uda mi sie zdobyc cokolwiek w oryginale, wkleje, obiecuje.
Anton, powtarzam Tobie jeszcze raz, że to nie Solian ma właściwości psychoterapeutyczne, a sam sen. O tym wiadomo już dawna, zanim jeszcze ktokolwiek opracował Solian. Sen to zdrowie! Zwłaszcza psychiczne. 
Przyznaję rację, że Solian faktycznie powoduje taki efekt, że zapamiętuje się pod jego wpływem sny. Być może to jest korzystne, bo łatwiej zabawić się w symbolikę, łatwiej odreagować. Bardziej świadomie.
Na poprzedniej stronie, którą podałeś nie doszukałem się żadnych tekstów nt. cudownych właściwości Solianu, o których piszesz.

Przyznaję rację, że Solian faktycznie powoduje taki efekt, że zapamiętuje się pod jego wpływem sny. Być może to jest korzystne, bo łatwiej zabawić się w symbolikę, łatwiej odreagować. Bardziej świadomie.
Na poprzedniej stronie, którą podałeś nie doszukałem się żadnych tekstów nt. cudownych właściwości Solianu, o których piszesz.
Zapraszam do rozmowy na czacie.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Kto szuka ten znajdzie, kto puka temu otwarte zostana kazde drzwi!
Pozdrawiam!

Pozdrawiam!
- savior
- bywalec
no to zapukaj do bram piekielnychAntonPawlowicz pisze:Kto szuka ten znajdzie, kto puka temu otwarte zostana kazde drzwi!![]()
Pozdrawiam!