nie wale konia. czy to fakt że jestem arcybispuem polski?
Moderator: moderatorzy
nie wale konia. czy to fakt że jestem arcybispuem polski?
tak
na tym forum wszyscy żartują. schizofrenia nie istnieje. tu mamy hyde park do debat kto głupszy.
- Catastrophique
- bywalec
Re: nie wale konia. czy to fakt że jestem arcybispuem polski?
Dokładnie tak, yes.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Nie oszukuj. Masturbacja to przy schizofrenii podstawa . Jej brak grozi ustaniem funkcji seksualnych z powodu leków.
- Catastrophique
- bywalec
Kobietę sobie znajdź, desperacie
.

Tik tak tik tak

-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
I co, będzie masturbować się przy kobiecie? A ona wszystkim rozgada.
john nash był wierzący ale religie słabo znający. natomiast był naukowcem. dlatego ja nie wierze że nie żyje. w ogole samolot lata. statki lywaja.
a nikt nie wymyslil jak zyć.
jak tak chrzanicie.
na tym forum wszyscy żartują. schizofrenia nie istnieje. tu mamy hyde park do debat kto głupszy.
co to w ogole masturbacja? tego uczą?
odruch bechawioralny roozumiem.
ale masturbacja łat yt dis szit?
Jak chcesz nie stracić funkcji seksualnych to musisz mieć wytrysk raz a najlepiej minimum dwa razy dziennie.
sperma to HIV.
NIEKTÓRZY NIE MAJĄ SPERMY.
NASIKAJ DO GARNCZKA I UBIJ PIANE. = SPERMA.
- Catastrophique
- bywalec
Kompletna bzdura.
Masturbacja też może być nałogiem i w takim wypadku powinieneś to leczyć.
Tik tak tik tak

Ale co to jest?Catastrophique pisze: ↑ndz paź 09, 2022 3:17 pmKompletna bzdura.
Masturbacja też może być nałogiem i w takim wypadku powinieneś to leczyć.
Organ nie używany zanika. O tym wie każdy nawet dziecko.
Leki działają negatywnie na sferę seksualną i tacy aseksualni bez popędu bez partnerki i bez masturbacji się potem leczą u seksuologa bo nie mają erekcji. To jest dość spora liczba osób. Kościół wmówił mu że masturbacja jest zła a problemy z kobietami u schizofreników to norma. Katastrofa możesz już nigdy nie mieć erekcji i wytrysku. Zdajesz sobie z tego sprawę?
Leki działają negatywnie na sferę seksualną i tacy aseksualni bez popędu bez partnerki i bez masturbacji się potem leczą u seksuologa bo nie mają erekcji. To jest dość spora liczba osób. Kościół wmówił mu że masturbacja jest zła a problemy z kobietami u schizofreników to norma. Katastrofa możesz już nigdy nie mieć erekcji i wytrysku. Zdajesz sobie z tego sprawę?
- Catastrophique
- bywalec
Nie mam obecnie problemu ze sferą seksualną (i nie opieram tego na częstej masturbacji tylko kontakcie z płcią przeciwną) mimo, że kiedyś, przez kilka lat w żyłem w sporym deficycie seksu.
Daj jakieś naukowe potwierdzenie, że leki działają tak jak to opisujesz.
I poczytaj sobie to:
https://www.wapteka.pl/blog/artykul/mas ... -z-erekcja
.
Daj jakieś naukowe potwierdzenie, że leki działają tak jak to opisujesz.
I poczytaj sobie to:
https://www.wapteka.pl/blog/artykul/mas ... -z-erekcja
częsta, nadmierna masturbacja może mieć negatywne skutki, bowiem ma wpływ na jakość stosunków seksualnych i płodność mężczyzny.
Skutkiem nadmiernej, codziennej masturbacji mogą być zaburzenia wzwodu – może pojawić się przedwczesny wytrysk lub wręcz przeciwnie problemy z erekcją.
Należy wskazać, że nadmierna onanizacja może być szkodliwa. Problem pojawia się wówczas, kiedy masturbacja staje się substytutem stosunku seksualnego. Onanizowanie się bowiem może prowadzić do problemów z psychiką. W tym znaczeniu należy wskazać, że masturbacja może generować problemy z impotencją psychogenną – stosunek seksualny dla mężczyzn w takiej sytuacji nie jest w pełni zadowalający
Ale trzep sobie kapucyna dalej i pisz, że to zdrowePonadto zdarza się, że częsta masturbacja może być przyczyną problemów ze sprawnością seksualną. Niekiedy bowiem w trakcie onanizacji nie pojawiają się problemy, natomiast w trakcie zbliżeń z partnerką może dochodzić do zaburzeń wzwodu. U masturbujących się mężczyzn może dodatkowo pojawić się wytrysk opóźniony – trudność bądź niemożność osiągnięcia orgazmu w trakcie stosunku seksualnego.

Tik tak tik tak

- FreshEscape
- bywalec
Jasne, organ nie używant zanika... A jak baby nie sie bije to jej wątroba gnije... A jak sie nie pije to sie ma robaki... Skąd takie wiejskie mądrościami ludzie się kieruja w 2022 roku ? Chłopie jak walisz minimum dwa razy dziennie to raczej bierz jakieś leki uspokajające a nie piszesz ze to normalne, obesyjny obskurancie...
Zbicie Niemca po kasku nie jest niczym złym, nawet ludzie w zwiazkach małzenskich muszą to raz na jakiś czas to robić. Wiec jakieś zakazy na ten temat to jakaś abstrakcja dla zdrowgo chłopa. Uwierzcie mi wiekszośc księzy nawet to robi.... Natomiast na Boga, wmawianie komuś ze minimum 2 razy dziennie to dla zdrowia ? Chłopie, do roboty przy łopacie i Ci przejdzie...
Zbicie Niemca po kasku nie jest niczym złym, nawet ludzie w zwiazkach małzenskich muszą to raz na jakiś czas to robić. Wiec jakieś zakazy na ten temat to jakaś abstrakcja dla zdrowgo chłopa. Uwierzcie mi wiekszośc księzy nawet to robi.... Natomiast na Boga, wmawianie komuś ze minimum 2 razy dziennie to dla zdrowia ? Chłopie, do roboty przy łopacie i Ci przejdzie...
Jak chcesz zadowolić kobietę jak dla ciebie sex 2 razy dziennie to zbyt często? Dwa razy pod rząd to w xxi wieku normalka.
Znam takich co masturbują się kilka razy dziennie i mają świetne zdrowie oraz kibić . Po tobie katastrofa widać , po brzuszysku, że seksu nie uprawiasz w ogóle. Szukaj kobiety ale jak jej zaproponujesz seks raz w tygodniu pod warunkiem ze schudniesz 30 kg, to nie dziw się ze znajdzie sobie innego.
Znam takich co masturbują się kilka razy dziennie i mają świetne zdrowie oraz kibić . Po tobie katastrofa widać , po brzuszysku, że seksu nie uprawiasz w ogóle. Szukaj kobiety ale jak jej zaproponujesz seks raz w tygodniu pod warunkiem ze schudniesz 30 kg, to nie dziw się ze znajdzie sobie innego.
- Marlon
- zaufany użytkownik
- Status: Rencista
Mądrze napisane.FreshEscape pisze: ↑ndz paź 09, 2022 5:10 pm Jasne, organ nie używant zanika... A jak baby nie sie bije to jej wątroba gnije... A jak sie nie pije to sie ma robaki... Skąd takie wiejskie mądrościami ludzie się kieruja w 2022 roku ? Chłopie jak walisz minimum dwa razy dziennie to raczej bierz jakieś leki uspokajające a nie piszesz ze to normalne, obesyjny obskurancie...
- Catastrophique
- bywalec
Nie seks tylko masturbacja, ale nie dziwię się, że nie potrafisz odróżnić jednego od drugiego

Bajeczki na temat Twoich znajomosci, alez tu masa mitomanów :/.Amannn pisze: ↑ndz paź 09, 2022 5:32 pm Znam takich co masturbują się kilka razy dziennie i mają świetne zdrowie oraz kibić . Po tobie katastrofa widać , po brzuszysku, że seksu nie uprawiasz w ogóle. Szukaj kobiety ale jak jej zaproponujesz seks raz w tygodniu pod warunkiem ze schudniesz 30 kg, to nie dziw się ze znajdzie sobie innego.
Brak odpowiedzi na prosbe o dowody na temat tego co piszesz plus ataki personalne.
Nie mierz mnie swoją miarą, Amannn.
Tik tak tik tak

Wpis sobie zalety seksu w Google i będziesz miał mnóstwo artykułów naukowych. Orgazm to orgazm obojętne jak osiągnięty.
Przeczytaj sobie choćby to:
https://www.medonet.pl/seks,seks-to-naj ... 91572.html
Przeczytaj sobie choćby to:
https://www.medonet.pl/seks,seks-to-naj ... 91572.html