nie wale konia. czy to fakt że jestem arcybispuem polski?

Moderator: moderatorzy

Police
bywalec

nie wale konia. czy to fakt że jestem arcybispuem polski?

Post autor: Police »

tak
na tym forum wszyscy żartują. schizofrenia nie istnieje. tu mamy hyde park do debat kto głupszy.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Re: nie wale konia. czy to fakt że jestem arcybispuem polski?

Post autor: Catastrophique »

Dokładnie tak, yes.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Nie oszukuj. Masturbacja to przy schizofrenii podstawa . Jej brak grozi ustaniem funkcji seksualnych z powodu leków.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Kobietę sobie znajdź, desperacie ;).
gratis
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: gratis »

I co, będzie masturbować się przy kobiecie? A ona wszystkim rozgada.
gratis
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: gratis »

mh89 pisze: czw paź 06, 2022 3:48 amtak
Nie, po prostu nie masz możliwości, bo mieszkasz w dps i każdy Cię obserwuje, nawet kamera jest w kiblu, żeby papieru nie kraść.
Police
bywalec

Amannn pisze: pt paź 07, 2022 12:50 am Nie oszukuj. Masturbacja to przy schizofrenii podstawa . Jej brak grozi ustaniem funkcji seksualnych z powodu leków.
john nash był wierzący ale religie słabo znający. natomiast był naukowcem. dlatego ja nie wierze że nie żyje. w ogole samolot lata. statki lywaja.

a nikt nie wymyslil jak zyć.

jak tak chrzanicie.
na tym forum wszyscy żartują. schizofrenia nie istnieje. tu mamy hyde park do debat kto głupszy.
Police
bywalec

mh89 pisze: pt paź 07, 2022 5:35 pm
Amannn pisze: pt paź 07, 2022 12:50 am Nie oszukuj. Masturbacja to przy schizofrenii podstawa . Jej brak grozi ustaniem funkcji seksualnych z powodu leków.
john nash był wierzący ale religie słabo znający. natomiast był naukowcem. dlatego ja nie wierze że nie żyje. w ogole samolot lata. statki lywaja.

a nikt nie wymyslil jak zyć.

jak tak chrzanicie.
co to w ogole masturbacja? tego uczą?

odruch bechawioralny roozumiem.

ale masturbacja łat yt dis szit?
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Jak chcesz nie stracić funkcji seksualnych to musisz mieć wytrysk raz a najlepiej minimum dwa razy dziennie.
Police
bywalec

Amannn pisze: ndz paź 09, 2022 12:23 am Jak chcesz nie stracić funkcji seksualnych to musisz mieć wytrysk raz a najlepiej minimum dwa razy dziennie.
sperma to HIV.
Police
bywalec

mh89 pisze: ndz paź 09, 2022 9:08 am
Amannn pisze: ndz paź 09, 2022 12:23 am Jak chcesz nie stracić funkcji seksualnych to musisz mieć wytrysk raz a najlepiej minimum dwa razy dziennie.
sperma to HIV.
NIEKTÓRZY NIE MAJĄ SPERMY.

NASIKAJ DO GARNCZKA I UBIJ PIANE. = SPERMA.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Kompletna bzdura.
Masturbacja też może być nałogiem i w takim wypadku powinieneś to leczyć.
Police
bywalec

Catastrophique pisze: ndz paź 09, 2022 3:17 pm
Kompletna bzdura.
Masturbacja też może być nałogiem i w takim wypadku powinieneś to leczyć.
Ale co to jest?
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Organ nie używany zanika. O tym wie każdy nawet dziecko.

Leki działają negatywnie na sferę seksualną i tacy aseksualni bez popędu bez partnerki i bez masturbacji się potem leczą u seksuologa bo nie mają erekcji. To jest dość spora liczba osób. Kościół wmówił mu że masturbacja jest zła a problemy z kobietami u schizofreników to norma. Katastrofa możesz już nigdy nie mieć erekcji i wytrysku. Zdajesz sobie z tego sprawę?
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Nie mam obecnie problemu ze sferą seksualną (i nie opieram tego na częstej masturbacji tylko kontakcie z płcią przeciwną) mimo, że kiedyś, przez kilka lat w żyłem w sporym deficycie seksu.
Daj jakieś naukowe potwierdzenie, że leki działają tak jak to opisujesz.

I poczytaj sobie to:
https://www.wapteka.pl/blog/artykul/mas ... -z-erekcja
częsta, nadmierna masturbacja może mieć negatywne skutki, bowiem ma wpływ na jakość stosunków seksualnych i płodność mężczyzny.
Skutkiem nadmiernej, codziennej masturbacji mogą być zaburzenia wzwodu – może pojawić się przedwczesny wytrysk lub wręcz przeciwnie problemy z erekcją.
Należy wskazać, że nadmierna onanizacja może być szkodliwa. Problem pojawia się wówczas, kiedy masturbacja staje się substytutem stosunku seksualnego. Onanizowanie się bowiem może prowadzić do problemów z psychiką. W tym znaczeniu należy wskazać, że masturbacja może generować problemy z impotencją psychogenną – stosunek seksualny dla mężczyzn w takiej sytuacji nie jest w pełni zadowalający
Ponadto zdarza się, że częsta masturbacja może być przyczyną problemów ze sprawnością seksualną. Niekiedy bowiem w trakcie onanizacji nie pojawiają się problemy, natomiast w trakcie zbliżeń z partnerką może dochodzić do zaburzeń wzwodu. U masturbujących się mężczyzn może dodatkowo pojawić się wytrysk opóźniony – trudność bądź niemożność osiągnięcia orgazmu w trakcie stosunku seksualnego.
Ale trzep sobie kapucyna dalej i pisz, że to zdrowe ;).
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Jasne, organ nie używant zanika... A jak baby nie sie bije to jej wątroba gnije... A jak sie nie pije to sie ma robaki... Skąd takie wiejskie mądrościami ludzie się kieruja w 2022 roku ? Chłopie jak walisz minimum dwa razy dziennie to raczej bierz jakieś leki uspokajające a nie piszesz ze to normalne, obesyjny obskurancie...

Zbicie Niemca po kasku nie jest niczym złym, nawet ludzie w zwiazkach małzenskich muszą to raz na jakiś czas to robić. Wiec jakieś zakazy na ten temat to jakaś abstrakcja dla zdrowgo chłopa. Uwierzcie mi wiekszośc księzy nawet to robi.... Natomiast na Boga, wmawianie komuś ze minimum 2 razy dziennie to dla zdrowia ? Chłopie, do roboty przy łopacie i Ci przejdzie...
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Jak chcesz zadowolić kobietę jak dla ciebie sex 2 razy dziennie to zbyt często? Dwa razy pod rząd to w xxi wieku normalka.

Znam takich co masturbują się kilka razy dziennie i mają świetne zdrowie oraz kibić . Po tobie katastrofa widać , po brzuszysku, że seksu nie uprawiasz w ogóle. Szukaj kobiety ale jak jej zaproponujesz seks raz w tygodniu pod warunkiem ze schudniesz 30 kg, to nie dziw się ze znajdzie sobie innego.
Awatar użytkownika
Marlon
zaufany użytkownik
Status: Rencista

Post autor: Marlon »

FreshEscape pisze: ndz paź 09, 2022 5:10 pm Jasne, organ nie używant zanika... A jak baby nie sie bije to jej wątroba gnije... A jak sie nie pije to sie ma robaki... Skąd takie wiejskie mądrościami ludzie się kieruja w 2022 roku ? Chłopie jak walisz minimum dwa razy dziennie to raczej bierz jakieś leki uspokajające a nie piszesz ze to normalne, obesyjny obskurancie...

Zbicie Niemca po kasku nie jest niczym złym, nawet ludzie w zwiazkach małzenskich muszą to raz na jakiś czas to robić. Wiec jakieś zakazy na ten temat to jakaś abstrakcja dla zdrowgo chłopa. Uwierzcie mi wiekszośc księzy nawet to robi.... Natomiast na Boga, wmawianie komuś ze minimum 2 razy dziennie to dla zdrowia ? Chłopie, do roboty przy łopacie i Ci przejdzie...
Mądrze napisane.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Amannn pisze: ndz paź 09, 2022 5:32 pm Jak chcesz zadowolić kobietę jak dla ciebie sex 2 razy dziennie to zbyt często? Dwa razy pod rząd to w xxi wieku normalka.
Nie seks tylko masturbacja, ale nie dziwię się, że nie potrafisz odróżnić jednego od drugiego ;).
Amannn pisze: ndz paź 09, 2022 5:32 pm Znam takich co masturbują się kilka razy dziennie i mają świetne zdrowie oraz kibić . Po tobie katastrofa widać , po brzuszysku, że seksu nie uprawiasz w ogóle. Szukaj kobiety ale jak jej zaproponujesz seks raz w tygodniu pod warunkiem ze schudniesz 30 kg, to nie dziw się ze znajdzie sobie innego.
Bajeczki na temat Twoich znajomosci, alez tu masa mitomanów :/.
Brak odpowiedzi na prosbe o dowody na temat tego co piszesz plus ataki personalne.
Nie mierz mnie swoją miarą, Amannn.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Wpis sobie zalety seksu w Google i będziesz miał mnóstwo artykułów naukowych. Orgazm to orgazm obojętne jak osiągnięty.

Przeczytaj sobie choćby to:

https://www.medonet.pl/seks,seks-to-naj ... 91572.html
ODPOWIEDZ

Wróć do „Niechciane tematy”