Odnośnie Jezusa Chrystusa i tych jego wywodów.;
- on tam na krzyżu wisząc zdaje się naturalnie: przeklinał wszystkie narody, choćby z bólu...
Ciekawa jestem jak brzuchaty budda odpowiada na zmartwienia typu zabezpieczenie na przyszłość

Moderator: moderatorzy
Milusia , bo wiesz ja z bólu na przykład się modlę, nie mam takiego zwyczaju aby z bólu przeklinać, nigdy. Podczas porodu - tak krzyczałam przyznaję - wykrzykiwałam cały pacierz. Trzeba było to zobaczyć.milusia12 pisze: ↑wt cze 14, 2022 10:53 amat Bright Angel:
Odnośnie Jezusa Chrystusa i tych jego wywodów.;
- on tam na krzyżu wisząc zdaje się naturalnie: przeklinał wszystkie narody, choćby z bólu...
Ciekawa jestem jak brzuchaty budda odpowiada na zmartwienia typu zabezpieczenie na przyszłość- zdaje sie zbiera daniny...
![]()
No to już po mnie bo mam 40 latAcidHouse pisze: ↑czw cze 16, 2022 7:59 pmNależy najpóźniej w wieku 39 i pół lat, zwabić na lasso wymarzoną kobietę, potem przynosić kwiaty i opowiadać ciekawe historie, nawet te z książek.
Potem uprawiać z nią turbo seks, a następnie porzucić dotychczasowe zawody, jeżeli nie są pewne i założyć wspólny biznes w duecie.
Kobieta może być nieciekawa dla innych, ale ja jak coś w niej znajdę to będzie moją najpiękniejszą kobietką.