Odpowiedźcie mi na to pytanie - brak leków
Moderator: moderatorzy
Odpowiedźcie mi na to pytanie - brak leków
Brałem już rispolept, fluanxol, solian, abilify a obecnie zeldox, który również mi szkodzi. Co będzie dalej? Jedyne leki jakie mi pozostały to ketrel i olanzapina.
Lecz ketrel chyba działa nasennie, bo miałem brać 25mg gdy nie mogłem spać oraz olanzapina ma też takie samo działanie + ogromne tycie.
Co ze mną będzie? Czy będę musiał przyjmować haloperidol?
Lecz ketrel chyba działa nasennie, bo miałem brać 25mg gdy nie mogłem spać oraz olanzapina ma też takie samo działanie + ogromne tycie.
Co ze mną będzie? Czy będę musiał przyjmować haloperidol?
Re: Odpowiedźcie mi na to pytanie - brak leków
Reksio, a może te leki Ci szkodziły, bo brałeś je w zbyt dużych dawkach?
Za nic świecie nie bierz haloperidolu, to świństwo. Wywołał u mnie tak silną katatonię, że prawie zafundowali mi elektrowstrząsy, na szczęście moja Mama zwróciła lekarzom uwagę, na inne skutki uboczne.
Za nic świecie nie bierz haloperidolu, to świństwo. Wywołał u mnie tak silną katatonię, że prawie zafundowali mi elektrowstrząsy, na szczęście moja Mama zwróciła lekarzom uwagę, na inne skutki uboczne.
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie. 

Zgadzam sie z jojo- byle nie haloperidol....
Reksio tych lekow, ktore brales i tak nie jest tak duzo. Moj brat probowal chyba kilkadziesiat.... Obys trafil na odpowiedni dla siebie! A i wroc do dawki, ktora przepisal ci lekarz.
Reksio tych lekow, ktore brales i tak nie jest tak duzo. Moj brat probowal chyba kilkadziesiat.... Obys trafil na odpowiedni dla siebie! A i wroc do dawki, ktora przepisal ci lekarz.
Bo strach to nic innego jak zdradziecka odmowa pomocy ze strony rozumowania
Brałem schizofreniczne dawki neuroleptyków. Abilify 30mg - max, Zeldox 160mg max, Fluanxol 1mg - wtedy nie mialem psychozy ale pojawiła mi się na tym leku to znaczy miałem ale sama się zremitowała, Rispolept 4mg - chyba to jest max? Solian 600mg.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Za duze te dawki! Moze sulpiryd by Ci sluzyl, bardzo aktywizuje i sie na nim nie tyje.
Solian juz pomaga przy 100mg, abilify dziala skutecznie nawet 7,5. Reks nic o siebie nie dbasz!
Solian juz pomaga przy 100mg, abilify dziala skutecznie nawet 7,5. Reks nic o siebie nie dbasz!
Reksio,leki Ci szkodzą ale co dokładnie jest?źle się czujesz?chyba za szybko zmieniasz leki,musisz się wykazać cierpliwością,na dobre efekty trzeba poczekać,ja biorę ketrel od 2 lat w dawce 600mg czyli dosyć dużo ale ogólnie nie jest tak źle choć nie jest też rewelacyjnie,mam gorsze dni kiedy wyraźnie gorzej się czuję ale pracuję i daję jakoś radę
Abilify - jadłowstręt psychiczny
Solian - letarg czyli leżenie przez cały dzień i gapienie się w ścianę.
Rispolept - przeszedłem choćby dłuższy odcinek drogi i tak szybko dyszałem bo brakło mi powietrza, że myślałem, że już po mnie. Problemy z chodzeniem.
Zeldox - okrutna senność w ciągu dnia
Solian - letarg czyli leżenie przez cały dzień i gapienie się w ścianę.
Rispolept - przeszedłem choćby dłuższy odcinek drogi i tak szybko dyszałem bo brakło mi powietrza, że myślałem, że już po mnie. Problemy z chodzeniem.
Zeldox - okrutna senność w ciągu dnia