Ściąganie Latudy z zagranicy
Moderator: moderatorzy
Ściąganie Latudy z zagranicy
Moja koleżanka poprosiła mnie, żebym zapytał na forum, czy ktoś ściągał Latudę z zagranicy, a konkretnie z Kanady jest ona zdecydowana na to ściąganie, ale ma obawy, czy strona która podaję taką ofertę jest uczciwa. Pytanie do was czy ktoś ściągał Latudę z zagranicy i w jaki sposób? I czy ktoś korzystał z tej strony jeśli już.http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=& ... tel5ymB4Ug
- seebek
- zaufany użytkownik
Re: Ściąganie Latudy z zagranicy
Poprosiłem siostrę która mieszka w USA aby spytała w aptece o cenę leku Latuda.
Aptekarka powiedziała że cena jest uzależniona od stopnia ubezpieczenia pacjenta, w przypadku ceny na 100%, miesięczna kuracja tym lekiem, nie znam konkretnej dawki kosztuje 800 dolarów.
Aptekarka powiedziała że cena jest uzależniona od stopnia ubezpieczenia pacjenta, w przypadku ceny na 100%, miesięczna kuracja tym lekiem, nie znam konkretnej dawki kosztuje 800 dolarów.

"Zycie ludzkie jest jak paczka kredek ... Raz kolorowe, a raz czarne, raz ostre, a raz tepe, raz dlugie, a raz krótkie, raz proste, a raz połamane...
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
Dzięki za odpowiedź.
ja moge sie podjac sciagnieca tego specyfiku ale trzeba wziasc pod uwage ze musze byc u lekarza w niemczech gdzie jestem ubezpieczony a to kosztuje wiec dzien dobry 500zl
Poczekajcie na ten lek aż pojawi się w Polsce i będzie objęty refundacją. Koncerny o to się postarają, spokojnie, to się stanie prędzej czy później. Każdy nowy lek to cudo. Abilify miało być pozbawione jakichkolwiek skutków ubocznych, a jego działanie porównywano do działania ecstazy nawet. Dzisiaj wiemy, że to był czar - bajer.
Ja ściągnęlam z zagranicy zapas na pół roku i niestety mi ten lek nie pasuje. Rzeczywiscie jest neutralny dla wagi i nie wzmaga apetytu, jednak ja lepiej czuję się na Abilify.
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: medyk
Cześć, bardzo interesuje mnie temat leczenia lekami III generacji dla mojego przyjaciela, od lat próbujemy się czegoś dowiedzieć na ten temat. Podobno Latuda jest dostępne np. w Anglii, ciekawi nas cena tego leku. Rozważaliśmy rejestrację za granicą firmy freelancer z wyrabianiem przedmiotów i wysyłką, aby należeć do zagranicznej ochrony zdrowia. Ciekawi nas lek ITI 007. Przyjaciel obecnie przyjmuje Rispolet i narzeka na dotkliwe ,,napady" oczne. Sprawa jest dla nas bardzo ważna, proszę pisać tutaj lub na szukam.leku.za.granica@gmail.com
Latuda nie jest neuroleptykiem 3 generacji !!!!
Ale za pewne od Rispoleptu ma mniej skutków ubocznym !
Ale za pewne od Rispoleptu ma mniej skutków ubocznym !
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
A to może Rispolept w zastrzykach przyjaciel bierze ???
A jak objawia się ten dyskomfort z oczami ???
A jak objawia się ten dyskomfort z oczami ???
W całym chaosie jest kosmos
- Xoredas
- zaufany użytkownik
- Status: Brak
Czesc tez czekam na ten kek it latuda jest dobrym lekiem tylk8 slabo aktywizuje moim zdaniem bardziej aktywizuje abillify ale na pozytywy Latuda daje rade dobry lek latuda= mniejsze zlo od rispoleptu.
- amigo
- zaufany użytkownik
Welug mnie sprzedaz / sciaganie po za apteka jest naruszaniem prawa.Radzilbym uwazac na takie ''oferty''.