Księga Porad
Moderator: moderatorzy
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Księga Porad
Spróbujmy zdefiniować sobie księgę porad dla przyszłych pokoleń, jeżeli wasze dziecko w n-tym pokoleniu zachoruje na tę chorobę. Księga powinna być papierowa, nie internetowa. I moją pierwszą poradą którą wpiszę jest:
"Głosy zawsze oszukają cię."
Miło będzie potomkom przeczytać księgę ich dziadka lub pradziadka który sobie poradził z chorobą. Zbierzmy najważniejsze rady na forum. Wasze porady plus pierwsza moja, staną się naszym prologiem księgi.
"Głosy zawsze oszukają cię."
Miło będzie potomkom przeczytać księgę ich dziadka lub pradziadka który sobie poradził z chorobą. Zbierzmy najważniejsze rady na forum. Wasze porady plus pierwsza moja, staną się naszym prologiem księgi.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- dzwonkowy
- zaufany użytkownik
- Status: schizofrenik - rezydent
Re: Księga Porad
Nie udawaj, żeś jest zdrowy psychicznie. Weź swoją schizofrenię i zrób z nią coś własnego.
To jest moja rada.
To jest moja rada.
Każdy dźwiga własny schiz.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Zapisałem jako radę dla przyszłych pokoleń, ponieważ mówi ona o braniu odpowiedzialności za siebie. Jak ja nie będę miał dzieci to mam siostrę której potomkom przekażę.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- amigo
- zaufany użytkownik
-Nie brac substancji psychoatkywnych.
-Kiedy zauwazymy u siebie pierwsze zmiany w zachowaniu - psycholog badz psychiatra.
-Mowic dla najlbizszych o swoich problemach, nie dusic niczego w sobie.
-Kiedy zauwazymy u siebie pierwsze zmiany w zachowaniu - psycholog badz psychiatra.
-Mowic dla najlbizszych o swoich problemach, nie dusic niczego w sobie.