latuda jest słabsza od Rispoleptu?
Moderator: moderatorzy
latuda jest słabsza od Rispoleptu?
czy latuda jest słabsza od rispoleptu? , do jakiego leku można go przyrównać?
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Re: latuda jest słabsza od Rispoleptu?
Jako że jeszcze niedawno brałem(i jeszcze mam go we krwi) ten lek więc się wypowiem. Latuda jest moim zdaniem dużo lepsza na objawy pozytywne niż rispolept. Ja jestem osobą cierpiącą na urojenia także wiem co mówie. Natomiast nie jest zbyt silna na negatywy, przynajmniej mi się kompletnie nic na niej nie chciało. Nic.
Ale jak to mówią ,diabeł tkwi w szczegółach i w moim przypadku ja poległem na skutkach ubocznych. Sztywność mięśni no i ten brak siły na nic. Pod tym konkretnie aspekcie to już zolafren jest dla mnie lepszy, na moj zaznaczam umysł.
Ale jak to mówią ,diabeł tkwi w szczegółach i w moim przypadku ja poległem na skutkach ubocznych. Sztywność mięśni no i ten brak siły na nic. Pod tym konkretnie aspekcie to już zolafren jest dla mnie lepszy, na moj zaznaczam umysł.
- 137
- bywalec
- Kontakt:
na mnie rispolept działał bardzo dobrze. nie miałem żadnych stutków ubocznych. ale latudy nie brałem więc nie wiem
Udało sie komuś zamienić rispolept na latude?
- amigo
- zaufany użytkownik
O tym musi zadecydowac lekarz psychiatra.
- Xoredas
- zaufany użytkownik
- Status: Brak
Czesc
Ja biore obecnie najsilniejszom olozapine z ktorej chce sie wycofac paloperidon i dodatkowo latude i wieczorami jest mala poprawa mniej obkawow pozytywnych i choć to wieczór dużo lepiej się czuje.
Ja biore obecnie najsilniejszom olozapine z ktorej chce sie wycofac paloperidon i dodatkowo latude i wieczorami jest mala poprawa mniej obkawow pozytywnych i choć to wieczór dużo lepiej się czuje.