Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- Kiciuś_XXL
- moderator
Re: Chcę powiedzieć że...
Taka moja osobista myśl.
Z diagnozą choroby psychicznej nie czuję się gorszy od innych. Czuję w sobie dużą wartość i jestem chętny pomóc innym którym jest ciężej. Nie ciąży mi piętno choroby o której my sami myślimy ze to coś złego i gorszego. Choroba jak choroba. Wbrew wszystkiemu jestem wrażliwy i nie obojętny mi jest los słabszych.
Z takim podejściem nie potrzebna mi żadna terapia. Czuję się dobrze.
Z diagnozą choroby psychicznej nie czuję się gorszy od innych. Czuję w sobie dużą wartość i jestem chętny pomóc innym którym jest ciężej. Nie ciąży mi piętno choroby o której my sami myślimy ze to coś złego i gorszego. Choroba jak choroba. Wbrew wszystkiemu jestem wrażliwy i nie obojętny mi jest los słabszych.
Z takim podejściem nie potrzebna mi żadna terapia. Czuję się dobrze.
- Catastrophique
- bywalec
Podobnie myślę, Kiciuś. Jestem szczęśliwym i spełnionym człowiekiem, ponieważ m.in dzięki doświadczeniu schizofrenii mogę pomagać innym
.

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Kiciuś_XXL
- moderator
Daje lajkaCatastrophique pisze: ↑czw paź 21, 2021 8:25 am Podobnie myślę, Kiciuś. Jestem szczęśliwym i spełnionym człowiekiem, ponieważ m.in dzięki doświadczeniu schizofrenii mogę pomagać innym.

Mruczysław we łbie u mnie
:cat
Wąsaty "przyjaciel" nie opuszcza

Znowu mam problemy z pisaniem postów w Internecie... "Nie mam siły" jakby.
Ostatnio wręcz codziennie mam dziwne czy nieprzyjemne lub erotyczne sny i wybudzenia w drugiej części spania.
Mam "wielkie problemy religijne". Nie chcę nikogo gorszyć! Wrażenie na moim umyśle robią bardzo liczne zależności matematyczne i językowe związane z oryginalnym tekstem Koranu. Moja psychika wolałaby, gdyby wszystkie religie abrahamowe były fałszywe (i wszystko, co odczuwa, było zbawione w nieskończoność bez wyjątku), ale ja nie chcę grzeszyć i nie chcę być heretykiem.
Znowu mam problemy z pisaniem postów w Internecie... "Nie mam siły" jakby.
Ostatnio wręcz codziennie mam dziwne czy nieprzyjemne lub erotyczne sny i wybudzenia w drugiej części spania.
Mam "wielkie problemy religijne". Nie chcę nikogo gorszyć! Wrażenie na moim umyśle robią bardzo liczne zależności matematyczne i językowe związane z oryginalnym tekstem Koranu. Moja psychika wolałaby, gdyby wszystkie religie abrahamowe były fałszywe (i wszystko, co odczuwa, było zbawione w nieskończoność bez wyjątku), ale ja nie chcę grzeszyć i nie chcę być heretykiem.
Hatomoń hatomonia hatomoniem pohatomania... "Kot kota kotem pokaca"...
We łbie baraszkuje mi hatomoń włochaty i wąsaty.

Łeb hatomonia xD Miziałoby się!!!
Głaskałoby się po pyszczku, no nie... Koty mi się często bardzo podobają! Gatomony są super!
Miziałoby się kota po łebku, miziało...
Słodziutki sierściuszek

Wąsaty sierściuszek

Sierściuszek - słodziuszek

Jakie koty są pocieszne

Koty to wspaniałe stworzenia... Takie milutkie i słodziutkie... Takie pocieszniutkie. Kiciusie-słodziusie.
We łbie baraszkuje mi hatomoń włochaty i wąsaty.
Łeb hatomonia xD Miziałoby się!!!
Głaskałoby się po pyszczku, no nie... Koty mi się często bardzo podobają! Gatomony są super!
Miziałoby się kota po łebku, miziało...
Słodziutki sierściuszek
Wąsaty sierściuszek
Sierściuszek - słodziuszek
Jakie koty są pocieszne

Koty to wspaniałe stworzenia... Takie milutkie i słodziutkie... Takie pocieszniutkie. Kiciusie-słodziusie.
- Catastrophique
- bywalec
Jak kilkuletnia dziewczynka :/.
Tik tak tik tak

- amigo
- zaufany użytkownik
Po sprzatalem pokoj i jade na meczyk Barça-R.Madrid. 

- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Życie jest proste.Sami je sobie komplikujemy.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Dlaczego ludzie dręczą i zabijają gatomony (zwłaszcza dla przyjemności)? Przecież to takie milusie zwierzątka
Gatomon's vocal effects (Dźwięki gatomona)
Kocie uszka są fajne
Kiciuś to bardzo słodkie stworzenie. Ma pyszczek, wąsiki, cztery łapki, ogonek. Mruczy i miauczy, co jest słodkie
"Toffane kotki"
"Kot bez wibrysów to jak żołnierz bez karabinu".
"Gatomon bez wibrysów to jak żołnierz bez karabinu".
Gatomon to wyjątkowo pocieszny kotek z anime... A raczej koteczka. Ta cicia mnie "rozwala"... Taka pocieszna.
Gatomon (aka Tailmon) to fajny cicik
Koty domowe często są bardzo ładnymi zwierzętami. Chyba łatwiej znaleźć brzydkiego psa niż brzydkiego kota.
Gatomon's vocal effects (Dźwięki gatomona)
Kocie uszka są fajne

Kiciuś to bardzo słodkie stworzenie. Ma pyszczek, wąsiki, cztery łapki, ogonek. Mruczy i miauczy, co jest słodkie
"Toffane kotki"
"Kot bez wibrysów to jak żołnierz bez karabinu".
"Gatomon bez wibrysów to jak żołnierz bez karabinu".
Gatomon to wyjątkowo pocieszny kotek z anime... A raczej koteczka. Ta cicia mnie "rozwala"... Taka pocieszna.
Gatomon (aka Tailmon) to fajny cicik
Koty domowe często są bardzo ładnymi zwierzętami. Chyba łatwiej znaleźć brzydkiego psa niż brzydkiego kota.
- Catastrophique
- bywalec
Przypominam, ze Kotek jest po 40-stce :/.
UWAGA MODERATORA: Chłopiec Papuśny
Dostajesz ostrzeżenie za krzywe podteksty. Zamiast wspierać cały czas krytykujesz, piszesz podteksty. Również patrz wcześniejsze posty.
UWAGA MODERATORA: Chłopiec Papuśny
Dostajesz ostrzeżenie za krzywe podteksty. Zamiast wspierać cały czas krytykujesz, piszesz podteksty. Również patrz wcześniejsze posty.
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Na planszówkach dziś byłem, wczoraj karaoke. Fajny weekendzik był.
Tik tak tik tak

- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
I co w związku z tym?
Witam wszystkich ponownie po krótkim wygnaniu

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Fajnie że jesteś. Mała wpadka została zapomniana. To dobrze.
- Catastrophique
- bywalec
Naprawdę muszę pisac?
Jest to co najmniej infantylne. Nie ja jeden zauwazylem, ze Kotek niespecjalnie ukrywa na forum swoje dziwactwa i zboczenia. Takie posty raczej odrzucaja innych, zamiast zachecac do wypowiadania sie.
PS. Ostrzezenie, ktore mi dales jest bezpodstawne, ale moze chociaz przez chwile poczułeś sie lepiej ze soba

Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Hej, Trick.
Obgadywalismy Cie gdy Cie nie bylo

Tik tak tik tak

- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Przestaniesz manipulować, będziemy inaczej rozmawiać. Nie czuję się dobrze z tym, że muszę dawać ci ostrzeżenie. Czyżbyś specjalnie zapominał, że to forum jest dla chorych ludzi z problemami? Rozumiem, że ty nie jesteś dotknięty żadną chorobą. Więc co tutaj robisz?Catastrophique pisze: ↑pn paź 25, 2021 9:33 pmNaprawdę muszę pisac?
Jest to co najmniej infantylne. Nie ja jeden zauwazylem, ze Kotek niespecjalnie ukrywa na forum swoje dziwactwa i zboczenia. Takie posty raczej odrzucaja innych, zamiast zachecac do wypowiadania sie.
PS. Ostrzezenie, ktore mi dales jest bezpodstawne, ale moze chociaz przez chwile poczułeś sie lepiej ze soba. Pan Sytuacji XD.
- Catastrophique
- bywalec
W jaki sposób manipuluję? Proszę o wyjaśnienie.Chłopiec Papuśny pisze: ↑pn paź 25, 2021 9:45 pmPrzestaniesz manipulować, będziemy inaczej rozmawiać. Nie czuję się dobrze z tym, że muszę dawać ci ostrzeżenie. Czyżbyś specjalnie zapominał, że to forum jest dla chorych ludzi z problemami? Rozumiem, że ty nie jesteś dotknięty żadną chorobą. Więc co tutaj robisz?Catastrophique pisze: ↑pn paź 25, 2021 9:33 pmNaprawdę muszę pisac?
PS. Ostrzezenie, ktore mi dales jest bezpodstawne, ale moze chociaz przez chwile poczułeś sie lepiej ze soba. Pan Sytuacji XD.
Wiem, Papusny, ze jesli chodzi o moja osobe to rzeczywiscie nie czujesz sie za dobrze. Ukryc tego za bardzo nie potrafisz

Ciekawe, ze piszesz mi zebym nie manipulował a sam tworzysz takie teksty jak wyzej. Widocznie wszystkich masz za idiotow.
Co tutaj robie? Mam polewe z takich jak Ty.
Dno.,
Tik tak tik tak