odwieczna wojna

duchowość, etyka, religia

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

odwieczna wojna

Post autor: the end »

Człowiek mógł być od bardzo dawna bardzo niebezpieczny. Wystarczy wziąć pod uwagę, że skorpiony mogły być narzędziem walki, wystarczyło skrzyżować kilka odmian okolicznych małych poczwar, po czem podrzucić to pod wrogą osadę. Myślę, że mogło być tyle różnych tego typu broni które się same rozmnażają, że wówczas ludzie się sami powybijali, , a ci co przeżyli musieli sobie radzić. Starsze mogły być kraby, w założeniu bardzo niebezpieczne.
nic
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Re: odwieczna wojna

Post autor: the end »

Głód prowadzi do przestępstw, biorą co uważają, że należy do nich. Pożądanie nie gaśnie, brak satysfakcji choćbyś miał już cały wszechświat pod sobą. A można żyć eko i też dobrze.
nic
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

Jesli bedzie wojna to sie skonczy szybko czyt. Bomba Atomowa.Ale obecnie schizofrenicy walcza z calym swiatem - wszyscy sa przeciwko nam i my przeciwko im :shock:
Zdrowaśny
zaufany użytkownik

Post autor: Zdrowaśny »

Nie wiem w jakich kręgach ludzi się obracasz, ale nie widzę tej wrogości wobec mnie. Ta wrogość jest wpisana w chorobę. Powiem więcej, że to objaw choroby.
ODPOWIEDZ

Wróć do „filozofia”