odwieczna wojna
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
odwieczna wojna
Człowiek mógł być od bardzo dawna bardzo niebezpieczny. Wystarczy wziąć pod uwagę, że skorpiony mogły być narzędziem walki, wystarczyło skrzyżować kilka odmian okolicznych małych poczwar, po czem podrzucić to pod wrogą osadę. Myślę, że mogło być tyle różnych tego typu broni które się same rozmnażają, że wówczas ludzie się sami powybijali, , a ci co przeżyli musieli sobie radzić. Starsze mogły być kraby, w założeniu bardzo niebezpieczne.
nic
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: odwieczna wojna
Głód prowadzi do przestępstw, biorą co uważają, że należy do nich. Pożądanie nie gaśnie, brak satysfakcji choćbyś miał już cały wszechświat pod sobą. A można żyć eko i też dobrze.
nic
- amigo
- zaufany użytkownik
Jesli bedzie wojna to sie skonczy szybko czyt. Bomba Atomowa.Ale obecnie schizofrenicy walcza z calym swiatem - wszyscy sa przeciwko nam i my przeciwko im 

-
- zaufany użytkownik
Nie wiem w jakich kręgach ludzi się obracasz, ale nie widzę tej wrogości wobec mnie. Ta wrogość jest wpisana w chorobę. Powiem więcej, że to objaw choroby.