Nie jesteś ani jednym, ani drugim poprostu naturalną ludzką reakcją na coś odmiennego jest uczucie niezręczności, poza tym nie masz się czym przejmować
Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
A co jest tu aktualnym tematem wątku. Czemu zamknąłeś wątek i ankietę zbanowanie trikstera? Wielu ludzi chciało się jeszcze wypowiedzieć i oddać głos przy czym przybywało głosów za zbanowaniem triksterusia. Dlaczego ingerujesz w demokratyczne decyzje?
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Napisze dosadnie. Na poniżanie kogokolwiek nie ma przyzwolenia.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Jesteś albo idiota, albo udajesz idiotę. To też choroba, więc się nie obrażaj. Nie jakaś tylko ankieta będzie decydowała o kogo zbanować. Na dzień dzisiejszy jesteś pierwszy do zbanowania. Jak dobrze pójdzie, dostaniesz miesięczny ban, jak źle to nie dostaniesz wcale. Ale wtedy ja, będę deptał ci po piętach.
Bałeś się ze zaraz będzie 20 głosów za banem dla Trickstera?Chłopiec Papuśny pisze: ↑pn wrz 27, 2021 6:39 pm Napisze dosadnie. Na poniżanie kogokolwiek nie ma przyzwolenia.
Uważaj żebyś ty nie był do zbanowania twoim obowiązkiem było danie tricksterowi ostrzeżeń a nie dałeś.Chłopiec Papuśny pisze: ↑pn wrz 27, 2021 6:41 pm Jesteś albo idiota, albo udajesz idiotę. To też choroba, więc się nie obrażaj. Nie jakaś tylko ankieta będzie decydowała o kogo zbanować. Na dzień dzisiejszy jesteś pierwszy do zbanowania. Jak dobrze pójdzie, dostaniesz miesięczny ban, jak źle to nie dostaniesz wcale. Ale wtedy ja, będę deptał ci po piętach.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Nie mogę cię zwyzywać, choćbym to chętnie zrobił.Amannn pisze: ↑pn wrz 27, 2021 6:44 pmUważaj żebyś ty nie był do zbanowania twoim obowiązkiem było danie tricksterowi ostrzeżeń a nie dałeś.Chłopiec Papuśny pisze: ↑pn wrz 27, 2021 6:41 pm Jesteś albo idiota, albo udajesz idiotę. To też choroba, więc się nie obrażaj. Nie jakaś tylko ankieta będzie decydowała o kogo zbanować. Na dzień dzisiejszy jesteś pierwszy do zbanowania. Jak dobrze pójdzie, dostaniesz miesięczny ban, jak źle to nie dostaniesz wcale. Ale wtedy ja, będę deptał ci po piętach.
Nie nie bałem się. Nawet ta ankieta nie jest żadną podstawą do bana, to nie demokracja. Na koniec powiem ci.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Wiem co trickster chciał osiągnąć i po co to pisał. Spokojna głowa.Amannn pisze: ↑pn wrz 27, 2021 6:44 pmUważaj żebyś ty nie był do zbanowania twoim obowiązkiem było danie tricksterowi ostrzeżeń a nie dałeś.Chłopiec Papuśny pisze: ↑pn wrz 27, 2021 6:41 pm Jesteś albo idiota, albo udajesz idiotę. To też choroba, więc się nie obrażaj. Nie jakaś tylko ankieta będzie decydowała o kogo zbanować. Na dzień dzisiejszy jesteś pierwszy do zbanowania. Jak dobrze pójdzie, dostaniesz miesięczny ban, jak źle to nie dostaniesz wcale. Ale wtedy ja, będę deptał ci po piętach.
Idiotą może jesteś ty znowu obrażasz. Może Zbyszek potrzebuje takich ankiet zanim podejmie decyzję o zbanowaniu katastrofy i Trickstera? Nie pomyślałeś o tym. Może chce znać opinię innych urzytkowników?Chłopiec Papuśny pisze: ↑pn wrz 27, 2021 6:41 pm Jesteś albo idiota, albo udajesz idiotę. To też choroba, więc się nie obrażaj. Nie jakaś tylko ankieta będzie decydowała o kogo zbanować.
- Catastrophique
- bywalec
Papuśny, Amannn bardzo psuje atmosferę na forum. Kłóci się ze wszystkimi i niewybrednie ubliża. Tobie próbuje mówić co masz robić jakby on tutaj rządził i kłóci się nie okazując ani krzty szacunku, nie tylko Tobie - nikomu, kto ma odmienne zdanie od niego. Myślę, że warto byłoby pomyśleć nad banem dla niego, a już na pewno nad tytułem "nadużywający".
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Ban to jest dla ciebie 12 osób tego chciało. Papuśny jest z brakami reakcji na wulgarne zachowania twoje i Trickstera. Może się zmieni i dostaniecie ostrzeżenia.Catastrophique pisze: ↑pn wrz 27, 2021 6:56 pm Papuśny, Amannn bardzo psuje atmosferę na forum. Kłóci się ze wszystkimi i niewybrednie ubliża. Tobie próbuje mówić co masz robić jakby on tutaj rządził i kłóci się nie okazując ani krzty szacunku, nie tylko Tobie - nikomu, kto ma odmienne zdanie od niego. Myślę, że warto byłoby pomyśleć nad banem dla niego, a już na pewno nad tytułem "nadużywający".
Jak to przewidziała meduzka amanik rozbił się o skałę
Amaniku w pracy jestem bardzo poważany i szanowany, ponieważ jestem na kierowniczym stanowisku i świetnie znam się na swojej pracy, ale ty i tak tego nie pojmiesz bo jesteś tylko małym człowieczkiem z internetu, który raczej do niczego nie dąży, nie ma celów w życiu i tylko daje upust swojej infantylnej frustracji na otaczający go świat na tym forum

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
@ papuśny Kolejne obrazy Trickstera
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Nie widzę tutaj żadnego hejty, żadnej obrazy. Nie zawracaj dupy. Jeżeli już to sam mu odpisz.
Bo nikt inny nie chciał go objąć. Wytypowali więc ciebie. To powiedz dokładnie gdzie pracujesz . Ktoś tak gruboskórny jak zauważyła Meduloza jak ty nie może się na niczym świetnie znać
To chyba jest wysoce obraźliweChłopiec Papuśny pisze: ↑pn wrz 27, 2021 7:16 pm Nie widzę tutaj żadnego hejty, żadnej obrazy. Nie zawracaj dupy. Jeżeli już to sam mu odpisz.
jesteś tylko małym człowieczkiem z internetu, który raczej do niczego nie dąży, nie ma celów w życiu i tylko daje upust swojej infantylnej frustracji na otaczający go świat na tym forum
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Złożyłem rezygnację z moderowania. Też się chce trochę powyrywać. A poważnie, już mi brak pomysłów jak moderować. Ciągle tylko kłótnie o byle co.
I dobrze zrobiłeś, nie przejmuj się Amanek to control freak, on chce żeby zawsze było po jego myśli i będzie dążył do tego trupach, czyli w skrócie nie będziesz musiał się z nim użeraćChłopiec Papuśny pisze: ↑pn wrz 27, 2021 7:20 pm Złożyłem rezygnację z moderowania. Też się chce trochę powyrywać. A poważnie, już mi brak pomysłów jak moderować. Ciągle tylko kłótnie o byle co.
Trikster nie możesz być na kierowniczym stanowisku jak jesteś tak mało inteligentny. Papuśny żartował żadnej rezygnacji nie złożył.Trickster pisze: ↑pn wrz 27, 2021 7:26 pmI dobrze zrobiłeś, nie przejmuj się Amanek to control freak, on chce żeby zawsze było po jego myśli i będzie dążył do tego trupach, czyli w skrócie nie będziesz musiał się z nim użeraćChłopiec Papuśny pisze: ↑pn wrz 27, 2021 7:20 pm Złożyłem rezygnację z moderowania. Też się chce trochę powyrywać. A poważnie, już mi brak pomysłów jak moderować. Ciągle tylko kłótnie o byle co.![]()