Chcę powiedzieć że...

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Re: Chcę powiedzieć że...

Post autor: Trickster »

BuffProof pisze: pn wrz 27, 2021 9:03 am W moim ulubionym sklepie papierniczym obsługuje mnie gej, czuję się przy nim niezręcznie. To znaczy, że jestem kryptogejem czy homofobem?
Nie jesteś ani jednym, ani drugim poprostu naturalną ludzką reakcją na coś odmiennego jest uczucie niezręczności, poza tym nie masz się czym przejmować 😉
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Amannn pisze: pn wrz 27, 2021 2:00 pm
BuffProof pisze: pn wrz 27, 2021 9:03 am W moim ulubionym sklepie papierniczym obsługuje mnie gej, czuję się przy nim niezręcznie. To znaczy, że jestem kryptogejem czy homofobem?
Bardziej to ostatnie

Uwaga moderatora: Chłopiec Papuśny
Proponuję wrócić do aktualnego tematu wątku. Tylko bez wyzwisk poniżania i tropienia spisków. Kolejne wpisy niezwiązane z tematem będą wyrzucane do: niechciane.
Pozdrawiam!
A co jest tu aktualnym tematem wątku. Czemu zamknąłeś wątek i ankietę zbanowanie trikstera? Wielu ludzi chciało się jeszcze wypowiedzieć i oddać głos przy czym przybywało głosów za zbanowaniem triksterusia. Dlaczego ingerujesz w demokratyczne decyzje?
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Napisze dosadnie. Na poniżanie kogokolwiek nie ma przyzwolenia.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Trickster pisze: pn wrz 27, 2021 4:59 pm
Nie jesteś ani jednym, ani drugim poprostu naturalną ludzką reakcją na coś odmiennego jest uczucie niezręczności, poza tym nie masz się czym przejmować 😉
Trickster a u ciebie w pracy wiedzą że jesteś krypto?
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Jesteś albo idiota, albo udajesz idiotę. To też choroba, więc się nie obrażaj. Nie jakaś tylko ankieta będzie decydowała o kogo zbanować. Na dzień dzisiejszy jesteś pierwszy do zbanowania. Jak dobrze pójdzie, dostaniesz miesięczny ban, jak źle to nie dostaniesz wcale. Ale wtedy ja, będę deptał ci po piętach.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Chłopiec Papuśny pisze: pn wrz 27, 2021 6:39 pm Napisze dosadnie. Na poniżanie kogokolwiek nie ma przyzwolenia.
Bałeś się ze zaraz będzie 20 głosów za banem dla Trickstera?
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Chłopiec Papuśny pisze: pn wrz 27, 2021 6:41 pm Jesteś albo idiota, albo udajesz idiotę. To też choroba, więc się nie obrażaj. Nie jakaś tylko ankieta będzie decydowała o kogo zbanować. Na dzień dzisiejszy jesteś pierwszy do zbanowania. Jak dobrze pójdzie, dostaniesz miesięczny ban, jak źle to nie dostaniesz wcale. Ale wtedy ja, będę deptał ci po piętach.
Uważaj żebyś ty nie był do zbanowania twoim obowiązkiem było danie tricksterowi ostrzeżeń a nie dałeś.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Amannn pisze: pn wrz 27, 2021 6:44 pm
Chłopiec Papuśny pisze: pn wrz 27, 2021 6:41 pm Jesteś albo idiota, albo udajesz idiotę. To też choroba, więc się nie obrażaj. Nie jakaś tylko ankieta będzie decydowała o kogo zbanować. Na dzień dzisiejszy jesteś pierwszy do zbanowania. Jak dobrze pójdzie, dostaniesz miesięczny ban, jak źle to nie dostaniesz wcale. Ale wtedy ja, będę deptał ci po piętach.
Uważaj żebyś ty nie był do zbanowania twoim obowiązkiem było danie tricksterowi ostrzeżeń a nie dałeś.
Nie mogę cię zwyzywać, choćbym to chętnie zrobił.😋
Nie nie bałem się. Nawet ta ankieta nie jest żadną podstawą do bana, to nie demokracja. Na koniec powiem ci.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Amannn pisze: pn wrz 27, 2021 6:44 pm
Wiem co trickster chciał osiągnąć i po co to pisał. Spokojna głowa.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Chłopiec Papuśny pisze: pn wrz 27, 2021 6:41 pm Jesteś albo idiota, albo udajesz idiotę. To też choroba, więc się nie obrażaj. Nie jakaś tylko ankieta będzie decydowała o kogo zbanować.
Idiotą może jesteś ty znowu obrażasz. Może Zbyszek potrzebuje takich ankiet zanim podejmie decyzję o zbanowaniu katastrofy i Trickstera? Nie pomyślałeś o tym. Może chce znać opinię innych urzytkowników?
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Papuśny, Amannn bardzo psuje atmosferę na forum. Kłóci się ze wszystkimi i niewybrednie ubliża. Tobie próbuje mówić co masz robić jakby on tutaj rządził i kłóci się nie okazując ani krzty szacunku, nie tylko Tobie - nikomu, kto ma odmienne zdanie od niego. Myślę, że warto byłoby pomyśleć nad banem dla niego, a już na pewno nad tytułem "nadużywający".
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: pn wrz 27, 2021 6:56 pm Papuśny, Amannn bardzo psuje atmosferę na forum. Kłóci się ze wszystkimi i niewybrednie ubliża. Tobie próbuje mówić co masz robić jakby on tutaj rządził i kłóci się nie okazując ani krzty szacunku, nie tylko Tobie - nikomu, kto ma odmienne zdanie od niego. Myślę, że warto byłoby pomyśleć nad banem dla niego, a już na pewno nad tytułem "nadużywający".
Ban to jest dla ciebie 12 osób tego chciało. Papuśny jest z brakami reakcji na wulgarne zachowania twoje i Trickstera. Może się zmieni i dostaniecie ostrzeżenia.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Jak to przewidziała meduzka amanik rozbił się o skałę 😆 🤣 Amaniku w pracy jestem bardzo poważany i szanowany, ponieważ jestem na kierowniczym stanowisku i świetnie znam się na swojej pracy, ale ty i tak tego nie pojmiesz bo jesteś tylko małym człowieczkiem z internetu, który raczej do niczego nie dąży, nie ma celów w życiu i tylko daje upust swojej infantylnej frustracji na otaczający go świat na tym forum😉😘
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

@ papuśny Kolejne obrazy Trickstera
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Nie widzę tutaj żadnego hejty, żadnej obrazy. Nie zawracaj dupy. Jeżeli już to sam mu odpisz.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Trickster pisze: pn wrz 27, 2021 7:06 pm Jak to przewidziała meduzka amanik rozbił się o skałę 😆 🤣 Amaniku w pracy jestem bardzo poważany i szanowany, ponieważ jestem na kierowniczym stanowisku i świetnie znam się na swojej pracy😉😘
Bo nikt inny nie chciał go objąć. Wytypowali więc ciebie. To powiedz dokładnie gdzie pracujesz . Ktoś tak gruboskórny jak zauważyła Meduloza jak ty nie może się na niczym świetnie znać
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Chłopiec Papuśny pisze: pn wrz 27, 2021 7:16 pm Nie widzę tutaj żadnego hejty, żadnej obrazy. Nie zawracaj dupy. Jeżeli już to sam mu odpisz.
To chyba jest wysoce obraźliwe

jesteś tylko małym człowieczkiem z internetu, który raczej do niczego nie dąży, nie ma celów w życiu i tylko daje upust swojej infantylnej frustracji na otaczający go świat na tym forum
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Złożyłem rezygnację z moderowania. Też się chce trochę powyrywać. A poważnie, już mi brak pomysłów jak moderować. Ciągle tylko kłótnie o byle co.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Chłopiec Papuśny pisze: pn wrz 27, 2021 7:20 pm Złożyłem rezygnację z moderowania. Też się chce trochę powyrywać. A poważnie, już mi brak pomysłów jak moderować. Ciągle tylko kłótnie o byle co.
I dobrze zrobiłeś, nie przejmuj się Amanek to control freak, on chce żeby zawsze było po jego myśli i będzie dążył do tego trupach, czyli w skrócie nie będziesz musiał się z nim użerać 😉
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Trickster pisze: pn wrz 27, 2021 7:26 pm
Chłopiec Papuśny pisze: pn wrz 27, 2021 7:20 pm Złożyłem rezygnację z moderowania. Też się chce trochę powyrywać. A poważnie, już mi brak pomysłów jak moderować. Ciągle tylko kłótnie o byle co.
I dobrze zrobiłeś, nie przejmuj się Amanek to control freak, on chce żeby zawsze było po jego myśli i będzie dążył do tego trupach, czyli w skrócie nie będziesz musiał się z nim użerać 😉
Trikster nie możesz być na kierowniczym stanowisku jak jesteś tak mało inteligentny. Papuśny żartował żadnej rezygnacji nie złożył.
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”