Zlot

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
japalach
zaufany użytkownik
Kontakt:

Re: Zlot

Post autor: japalach »

Tak byly tance-hulance w rytmach Depeche Modew klubie Liverpool. Co po niektorzy imprezowali cala noc.
Hostel byl pierwsza klasa, a Wroclaw piekny i lekko zatloczony z powodu Festiwalu Era Nowe Horyzonty.

Zlot sie udal, tylko szkoda, ze bylo malo osob - ale dzieki temu szybko sie zintegrowalismy.

Nie wiem czy kolejny Zlot we wrzesniu sie uda. Ja pewnie nie przyjade z braku funduszy niestety, bo kupuje samochod.

Zlokalizowalem fajne miejsce na zlot w Gdansku - Hostel Seven Heaven czy jakos tak, blisko Motłaty przy starówce w Gdansku. Cena 50 zl/ osoby za 12 osobowy pokoj. Moze w przyszlym roku pomyslimy o spotkaniu nad Baltykiem.
"Patrząc z rynsztoka do gwiazd. " [M.T.]
Zapraszam na https://web.puczat.pl/wp/
Awatar użytkownika
_ragazza
zaufany użytkownik

Post autor: _ragazza »

mysle ,ze jak sie zrobi odpowiednia reklame to i beda ludzie :)
Dzis nawet mialam jeden telefon od chetnego : )
Poza tym moge sie postarac zrekrutowac dodatkowe co najmniej 2 osoby : )
...tylko ktos musi sie zajac tym od strony organizacyjnej, ja niestety (a moze stety :P) nie bardzo mam na to czas : )
Awatar użytkownika
_ragazza
zaufany użytkownik

No to zobaczymy co nam z tego wyjdzie ;)
Jesli bedzie wyjazdowo to ja poprosze o miejscowe z boiskiem do siatki i hustawkami ;D
Awatar użytkownika
Darius
moderator
moderator

Post autor: Darius »

We wrześniu w drugiej połowie to może i mi by się udało jakby okazało się, że są chętni na trójmiasto
Kocham życie - ale czy życie kocha mnie???
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Post autor: Antonio Kontrabas »

Ja obstaje za Krakowkiem, piekne miasto z odpowiednim klimatem, z pewnoscia warte zachodu :D z reszta tez nie powinno byc problemu :D Jak sie tak wydarzy chetnie sie pojawie wraz z Malzonka.
Awatar użytkownika
japalach
zaufany użytkownik
Kontakt:

Ja byłbym chętny na 2-3 października. Może tym razem Trójmiasto? Jeżeli nie, może uda mi się wyrwać do Krakowa lub gdziekolwiek.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
knuck_
zarejestrowany użytkownik

Post autor: knuck_ »

Ja widziałem się z ragazzą, danem, trycją, heniem i tupac'iem w ostatnich kilku dniach ;) jeśli chodzi o spotkanie 2-3 października to nie jest jakieś nierealne ale jak dla mnie raczej tylko Kraków wchodzi w grę :wink:
polchat.pl / psychiatria.pl ;]
Awatar użytkownika
_ragazza
zaufany użytkownik

hmmm, mozna zrobic 3 zloty rownoczesnie w 3 roznych miejscach.... z telekonferencja ;) Bo z tego co widze, tak po 5-6 osob mogloby sie zebrac : ))

Ja osobiscie tym razem juz nie gwarantuje obecnosci, gdyz poniewaz dostalam ekskluzywne zaproszenie od kolegi w gory i byc moze bedzie to w tymze terminie : )
Awatar użytkownika
dan
moderator
moderator

Post autor: dan »

Ja niestety też gwarantu nie daję. 18.09 mam zajęcia, 24.09 też (kończę o 21szej), 2.10 tym bardziej je mam.
To chyba będzie pierwszy zlot bez mojego udziału.
Aż mi przykro...

A może jednak Poznań? :twisted:

P.S.
AntonPawlowicz, Kraków już nie ma takiego klimatu. Jego resztki są sukcesywnie psute przez władze miasta. Wszędzie unosi się smród piwa i kebabów, idąc chodnikiem jest się potrącanym przez pijanych pseudoturystów z zachodu świata. Ścisk, tłok, smród, reklamy i chamstwo. Niestety, jestem zniesmaczony tym, co zrobiono z mojego pięknego, niegdyś niezwykle magicznego rodzinnego miasta. Eh.
Zapraszam do rozmowy na czacie.
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Post autor: Antonio Kontrabas »

Troche tak jest, ale glownie to sam rynek i glownie godziny wieczorne, ale pozostaje jeszcze Kazimerz, Podgorze, Bulwary nadwislane, Blonia, nie zgodze sie, iz nie znalezlibysmy cikawego miejsca do zachaczenia i na dodatek klimatycznego ciekawego miejsca :) Tez kiedys nie cierpialem Krakowa, ale dzieki zonie zobaczylem go w calkiem innym nowym swietle :)
ocean
zaufany użytkownik

Post autor: ocean »

...
Ostatnio zmieniony wt cze 17, 2014 7:24 pm przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
japalach
zaufany użytkownik
Kontakt:

Witam,

Jezeli jest ktos chetny na spotkanie w Trojmiescie w ta sobote (02.10) powiedzmy o 19.00 przy Locie to prosze odezwac sie tu w tym watku. Jezeli uzbiera sie wiecej niz 3 osoby to bede na 100%.

Pozdrawiam
piotr 84
bywalec

Post autor: piotr 84 »

prponuje zrobić zlot w łomży co wy na to ?
piotr 84
bywalec

Post autor: piotr 84 »

łomża miasto na prawach powiatu grodzkiego w województwie podlaskim północno wschodnia polska a jeżeli kiedy to prosze podajcie date ja się dostosuje
______X
bywalec

Post autor: ______X »

.,.,
Ostatnio zmieniony ndz cze 10, 2012 5:10 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Akatosh
zaufany użytkownik

Post autor: Akatosh »

Wreszcie padła propozycja zorganizowania zlotu w stolicy. To super :) Aktualnie przebywam w szpitalu w warszawie (chwilowo jestem na przepustce w rodzinnnym mieście) więc piszę się na to. Najbardziej odpowiadałby mi jednak któryś weekend.

Jest jeszcze ktoś chętny?
______X
bywalec

Post autor: ______X »

.,.,
Ostatnio zmieniony ndz cze 10, 2012 5:13 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Akatosh
zaufany użytkownik

Post autor: Akatosh »

widzę, że poza siligarf nie ma chętnych. Szkoda, bowiem liczyłem na to, że poznam niektóre osoby z tegoż forum, zwłaszcza te z okolic warszawy. Rozumiem, że takie spotkanie może być stresujące dla co poniektórych (zapoznanie w realu nowych osób, lęk przed nieakceptacją z ich strony itp) ale może warto przełamać swoje lęki? Myślę, że to może być świetny trening społeczny. Ja również mam poważne problemy w nawiązywaniu nowych znajomości. Mimo to staram się ćwiczyć tego typu sytuacje.

no dalej, forumowicze. Nie wierzę, że z warszawy czy okolic są tylko dwie osoby. :)
Awatar użytkownika
japalach
zaufany użytkownik
Kontakt:

Awatar użytkownika
Lisie
bywalec