3 dawka szczepionki w USA dla wszystkich, bo szczepionki nie działają już dobrze

To jest dział dodatkowy utworzony ze względu na aktualną sytuację wokół COVID-19, niezwiązaną z pierwotnym tematem tego forum i pozostaje do dyspozycji dla każdego zainteresowanego wymianą informacji na ten temat.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

3 dawka szczepionki w USA dla wszystkich, bo szczepionki nie działają już dobrze

Post autor: Bright Angel »

3 dawka szczepionki w USA dla wszystkich, bo szczepionki po czasie nie działają już dobrze.

https://dorzeczy.pl/zdrowie/195371/bial ... id-19.html
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Re: 3 dawka szczepionki w USA dla wszystkich, bo szczepionki nie działają już dobrze

Post autor: Bright Angel »

Można zakładać, że będzie 4, 5 i szósta dawka. Oczywiście dla tych co przeżyją poprzednie.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Re: 3 dawka szczepionki w USA dla wszystkich, bo szczepionki nie działają już dobrze

Post autor: Catastrophique »

Chcom nas wymordować!
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

Najbardziej denerwuje mnie w tym wątku fakt, że nic nie ma o chipach.... A ja tak się cieszyłem, ze z pierwszą dawką dostałem chipa, z drugą hasło do wi-fi, a z trzecią co dostanę? prenumeratę national geografic do czytania przez chip? bo juz nie wiem :lol:
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Zostałeś zarażony covido - jadowitym tasiemcem. Każde Twoje pierdnięcie może być ostatnie!

Ja też nie mogę poważnie...

Wiem, Angel, że miałem Twoich postów nie komentować, ale Ty mi czasem nie dajesz wyboru xD.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
ogotai

Post autor: ogotai »

To cały czas jest eksperyment na żywym organizmie.
W Izraelu zaszczepili prawie wszystkich a i tak mają problem z covid.
Do tego zgony po szczepieniu się zdarzają ,ktoś mówi że to przypadek,to ja nie chcę być takim ich przypadkiem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „pandemia COVID-19”