Powrót do zdrowia :)
Moderator: moderatorzy
Re: Powrót do zdrowia :)
Wowo u mnie tez jest super 

Hej Wowo miło cię poznać.
Bardzo miło się ciebie ogląda bo wprowadzasz pozytywną atmosferę. Fajnie że masz taki dystans do choroby i nie dołujesz. Podziwiam że radzisz sobie sam za granicą i jesteś odpowiedzialny sam za siebie.
Myślę że wielu ludziom możesz pomóc swoim dystansem do choroby.
Pozdrawiam
Bardzo miło się ciebie ogląda bo wprowadzasz pozytywną atmosferę. Fajnie że masz taki dystans do choroby i nie dołujesz. Podziwiam że radzisz sobie sam za granicą i jesteś odpowiedzialny sam za siebie.
Myślę że wielu ludziom możesz pomóc swoim dystansem do choroby.
Pozdrawiam
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Dziękuje za miłe słowa. Nie może być tak żeby choroba mówiła jak mamy żyć. To Twoje życie i Ty masz żyć tak żeby być szczęśliwym. Wiem że każdy z nas przeszedł przez coś w życiu, co doprowadziło do choroby ale trzeba wstać z kolan i żyć tak, aby zawstydzić innych. Pozdrawiam 
Szacunek dla Ciebie.
Byłbyś tutaj pewnie komandosem w chorobie i dużym autorytetem dla niejednego młodego chłopaka.
Podziwiam Cię ale wiem że pewnie kilka osób dbających o czystość forum zarzuci Ci nadmierne spożywanie alkoholu i promowanie łączenia leków z procentami.
Mam nadzieję że nie urazi Cię moja dyskretna uwaga
Będę oglądać twoje filmy bo zarażasz pozytywnym nastawieniem do ciężkiej choroby.
Byłbyś tutaj pewnie komandosem w chorobie i dużym autorytetem dla niejednego młodego chłopaka.
Podziwiam Cię ale wiem że pewnie kilka osób dbających o czystość forum zarzuci Ci nadmierne spożywanie alkoholu i promowanie łączenia leków z procentami.
Mam nadzieję że nie urazi Cię moja dyskretna uwaga
Będę oglądać twoje filmy bo zarażasz pozytywnym nastawieniem do ciężkiej choroby.
- wowo
- zaufany użytkownik
Nadmiernie spożywać alkoholu to ja nie mogę, oczywiście pije czasami piwo ale najczęściej nisko procentowe, ponieważ przy mocniejszych trunkach niewątpliwie wylazły by objawy chorobowe a tego ja nie chce, bo to nic przyjemnego. Na ile sobie mogę pozwolić to wiem i każdy powinien znać swoją miarę i możliwości w tym temacie, jednak za dużo to i koń nie pociągnie o tym trzeba pamiętać.
Fajnie że potrafisz sam siedzieć tak daleko od kraju i nie potrzebujesz wsparcia od innych.
W tej kwestii jesteś bardzo wyjątkowy więc musisz mieć z natury bardzo silną psychikę.
Dobrze że ktoś taki jak Ty udziela się w sieci.
W tej kwestii jesteś bardzo wyjątkowy więc musisz mieć z natury bardzo silną psychikę.
Dobrze że ktoś taki jak Ty udziela się w sieci.
- wowo
- zaufany użytkownik
Powiem krótko, ja nie chce działać w sieci na szkodę chorych ludzi, tylko im pomagać i pokazać że można.
I mi udowadniasz się da :-)
- wowo
- zaufany użytkownik
https://disboard.org/pl Tutaj znajdziesz nasz serwer Piękny umysł, wystarczy że wpiszesz tag schizofrenia i wskakuj do nas
zapraszamy 
- amigo
- zaufany użytkownik
Umnie dluga i wyboista droga do powrotu do zdrowia.Ciagle jakies problemy. 

- wowo
- zaufany użytkownik
hey come check out Discord with me https://discord.gg/FK3aygSh Serwer Piękny umysł jest już nas ponad 70 osób, zapraszamy. Link ważny 7 dni.
- amigo
- zaufany użytkownik
Można powiedzieć że wróciłem do zdrowia.
Jestem aktywny, mam dużo chęci, nastrój mam bardzo dobry.
Nie myślę "schizofrenicznie".wszystko dzięki wsparciu rodziny, znajomych, terapii oraz dzięki braniem leków.

Jestem aktywny, mam dużo chęci, nastrój mam bardzo dobry.
Nie myślę "schizofrenicznie".wszystko dzięki wsparciu rodziny, znajomych, terapii oraz dzięki braniem leków.
- amigo
- zaufany użytkownik
Znów mam trochę dołek....
@amigo , życie to pasmo wniesień , uniesień i dołków. Wiesz , od jakiegoś czasu pozwalam sobie przeżywać smutek. Zapalam wtedy świeczkę, oglądam zdjęcia, nie odbieram telefonów. Daj sobie pozwolenie na przeżywanie dołków.
Trzymaj się,
Trzymaj się,
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
- amigo
- zaufany użytkownik
Wracam juz na właściwie tory.
Oddział dzienny dziś mnie postawił na nogi.
Oddział dzienny dziś mnie postawił na nogi.

- wowo
- zaufany użytkownik
Cześć, dawno tu nie pisałem, jestem na dawce 100-0-150 amisulpride, jak coś się zmieni to dam znać. Zapraszam na Discord, link ważny 7 dni https://discord.gg/Rus6dNfA
Powinieneś brać minimum 400 mg raczej, bo tak możesz się liczyć z nawrotem.