Kocham Matkę Boską!
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Kocham Matkę Boską!
Kocham Maryję Zawsze Dziewicę!
Wyznałem jej miłość i mam erotyczne myśli o niej!
Wyznałem jej miłość i mam erotyczne myśli o niej!
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: Kocham Matkę Boską!
A ja wolę Marię Magdę graną przez Monikę Beluczczi!
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
3 MILFy Jerozolimskie
Maria Matka Jezusa
Maria Magdalena Matka Jana Chrzciciela
Maria Magdalena Monika (madzik89)
Maria Matka Jezusa
Maria Magdalena Matka Jana Chrzciciela
Maria Magdalena Monika (madzik89)
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
Daj namiary na Madzik
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
Ii teraz promuje Battlefield 3? Gratulować!!!!
Któż jak Bóg!!!Święty Michale Archaniele wspomagaj nas a przeciw niegodziwości i zasadzkom złego ducha,obroń nas.Oby Go Bóg pogromić raczył pokornie o to prosimy.A Ty wodzu Niebieskich Zastępów szatana i inne duchy złe które po tym świecie krążą mocą Bożą strąć do piekła.Amen
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
"Zdrowa Maryja, dziwnie jeś poczęła syna przez siemienia męskiego mocą Ducha Świętego, przez urażenia dziewstwa czystego.
Przez boleści żywota twego porodziłaś krolewica niebieskiego, jen uzdrowił człowieka grzesznego.
Miłości jeś pełna, jenże ciebie miłował, Gabryjeła do ciebie posłał, by tobie to wiesiele wzwiastował, iż się Syn Boży narodzić chciał.
Aaronow jeś kwiatek kwtący, Mojiżeszow kierz gorący.
Zakwtła jeść rozga Jessego, porodziła tworca swego.
Bog z tobą przebywał, jen cię sobie przebytkiem wybrał, iżby jemu była matką, grzesznym ludziem oręd<o>wniczką.
Błogosławionaś miedzy niewiastami, csoż jich było ot początka do skończenia wszego szczątka.
Nijedna-ć nie była rowna ani w błogosławieniu podobna, w świątości jeś wszytki przeszła, o gwiazdo morska, roża i lilija rajska.
I błogosławion owoc żywota twego, iżeś tego porodziła, jegoż na niebie i na ziemi cześć i chwała.
Pamiętaj, Matko, iżeś pod krzyżem stała, kdyś synka rzewno płakała, kiegdy ciekły kr[a]wawe strumienie grzesznym ludziem na zbawienie, by za nami orędowała, dar nam boży otrzymała. Amen".
http://staropolska.pl/sredniowiecze/mod ... aryja.html

Przez boleści żywota twego porodziłaś krolewica niebieskiego, jen uzdrowił człowieka grzesznego.
Miłości jeś pełna, jenże ciebie miłował, Gabryjeła do ciebie posłał, by tobie to wiesiele wzwiastował, iż się Syn Boży narodzić chciał.
Aaronow jeś kwiatek kwtący, Mojiżeszow kierz gorący.
Zakwtła jeść rozga Jessego, porodziła tworca swego.
Bog z tobą przebywał, jen cię sobie przebytkiem wybrał, iżby jemu była matką, grzesznym ludziem oręd<o>wniczką.
Błogosławionaś miedzy niewiastami, csoż jich było ot początka do skończenia wszego szczątka.
Nijedna-ć nie była rowna ani w błogosławieniu podobna, w świątości jeś wszytki przeszła, o gwiazdo morska, roża i lilija rajska.
I błogosławion owoc żywota twego, iżeś tego porodziła, jegoż na niebie i na ziemi cześć i chwała.
Pamiętaj, Matko, iżeś pod krzyżem stała, kdyś synka rzewno płakała, kiegdy ciekły kr[a]wawe strumienie grzesznym ludziem na zbawienie, by za nami orędowała, dar nam boży otrzymała. Amen".
http://staropolska.pl/sredniowiecze/mod ... aryja.html

Okazuje się, że ta fajna aktorka z "Dotyku anioła", Roma Downey, grała Marię matkę Jezusa w filmie "Syn Boży" z 2014 roku i w serialu "Biblia". Obejrzę sobie wkrótce.
https://www.filmweb.pl/person/Roma+Downey-46677

https://www.filmweb.pl/person/Roma+Downey-46677
- Catastrophique
- bywalec
Jezus powinien byc naszym prezydentem, natomiast Maryja Zawsze (!) Dziewica panią premierKefas pisze: ↑sob maja 08, 2021 8:53 pm Któż jak Bóg!!!Święty Michale Archaniele wspomagaj nas a przeciw niegodziwości i zasadzkom złego ducha,obroń nas.Oby Go Bóg pogromić raczył pokornie o to prosimy.A Ty wodzu Niebieskich Zastępów szatana i inne duchy złe które po tym świecie krążą mocą Bożą strąć do piekła.Amen
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Nie kuś Catastrophique bo Ci się nie uda.Chcesz to zostań prezydentem.Jezus nie zabraniał wstępować do polityki.Catastrophique pisze: ↑sob maja 08, 2021 10:59 pmJezus powinien byc naszym prezydentem, natomiast Maryja Zawsze (!) Dziewica panią premierKefas pisze: ↑sob maja 08, 2021 8:53 pm Któż jak Bóg!!!Święty Michale Archaniele wspomagaj nas a przeciw niegodziwości i zasadzkom złego ducha,obroń nas.Oby Go Bóg pogromić raczył pokornie o to prosimy.A Ty wodzu Niebieskich Zastępów szatana i inne duchy złe które po tym świecie krążą mocą Bożą strąć do piekła.Amen
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
A co z kłamstwem?Kefas pisze: ↑ndz maja 09, 2021 8:12 amNie kuś Catastrophique bo Ci się nie uda.Chcesz to zostań prezydentem.Jezus nie zabraniał wstępować do polityki.Catastrophique pisze: ↑sob maja 08, 2021 10:59 pmJezus powinien byc naszym prezydentem, natomiast Maryja Zawsze (!) Dziewica panią premierKefas pisze: ↑sob maja 08, 2021 8:53 pm Któż jak Bóg!!!Święty Michale Archaniele wspomagaj nas a przeciw niegodziwości i zasadzkom złego ducha,obroń nas.Oby Go Bóg pogromić raczył pokornie o to prosimy.A Ty wodzu Niebieskich Zastępów szatana i inne duchy złe które po tym świecie krążą mocą Bożą strąć do piekła.Amen
Jan Chrzciciel to raper był!
- Catastrophique
- bywalec
Do czego niby kusze i kogo?Kefas pisze: ↑ndz maja 09, 2021 8:12 amNie kuś Catastrophique bo Ci się nie uda.Chcesz to zostań prezydentem.Jezus nie zabraniał wstępować do polityki.Catastrophique pisze: ↑sob maja 08, 2021 10:59 pmJezus powinien byc naszym prezydentem, natomiast Maryja Zawsze (!) Dziewica panią premierKefas pisze: ↑sob maja 08, 2021 8:53 pm Któż jak Bóg!!!Święty Michale Archaniele wspomagaj nas a przeciw niegodziwości i zasadzkom złego ducha,obroń nas.Oby Go Bóg pogromić raczył pokornie o to prosimy.A Ty wodzu Niebieskich Zastępów szatana i inne duchy złe które po tym świecie krążą mocą Bożą strąć do piekła.Amen
Malo mnie obchodzi na co pozwalał i nie pozwalał Jezus

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Jak już bluźnicie to klasycznie nie jak AF. JEZUS TO IMIECatastrophique pisze: ↑ndz maja 09, 2021 10:24 amDo czego niby kusze i kogo?Kefas pisze: ↑ndz maja 09, 2021 8:12 amNie kuś Catastrophique bo Ci się nie uda.Chcesz to zostań prezydentem.Jezus nie zabraniał wstępować do polityki.Catastrophique pisze: ↑sob maja 08, 2021 10:59 pm
Jezus powinien byc naszym prezydentem, natomiast Maryja Zawsze (!) Dziewica panią premier
Malo mnie obchodzi na co pozwalał i nie pozwalał Jezus.
CHRYSTUS ODDAĆ ŻYCIE
MESJASZ ZBAWICIEL
*
PAPIEŻ NIE PAPIERZ
PACIERZ NIE PACIEŻ
PACIERZ NIE PACIEŻ
Papieżyca Joanna z IX w. była najgorsza.
Jeszcze nie było równouprawnienia i gender.
Jeszcze nie było równouprawnienia i gender.
A w Egipcie kobita rządziła - piękna Kleopatra.
Matka Boska to Kleopatra!
Jezus to faraon!
On został ukrzyżowany na Krzyżu Koptyjskim!
Jego wnętrzności zostały wyjęte a ciało zabalsamowne, po czym został złożony do sarkofagu!
spoczywał w piramidzie.
3 dnia zmartwychwstał.
Jezus to faraon!
On został ukrzyżowany na Krzyżu Koptyjskim!
Jego wnętrzności zostały wyjęte a ciało zabalsamowne, po czym został złożony do sarkofagu!
spoczywał w piramidzie.
3 dnia zmartwychwstał.