Zaszczepicie się na covid-19?
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Re: Zaszczepicie się na covid-19?
Z jednej strony, jak się czułem wtedy, gdy prawdopodobnie miałem covid, to nie chciałbym się tak czuć, ale też mam obawy przed skutkami ubocznymi szczepionki.
Trudno nie nieć obaw czy nie będzie powikłań poszczepiennych. Umierającym z chorobami współistniejącymi wpisują covid a umierającym po szczepiennie choroby współistniejące:D ,ale nie bójmy się bo zaszczepimy się wszyscy w swoim czasie.
-
- zaufany użytkownik
Pewnie przymuszą wszystkich do szczepienia.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Najlepiej gdyby covida wogole nie było. Ja się zaszczepię byle tylko mieć swobodne poruszanie się na granicach
Śmiech przez łzy oczywiście. Zarąbiście powiedziane! Łap plusa! Sam bym tego lepiej nie ujął.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Wczoraj z samego rana zapisałem się na szczepienie. Mam 5 maja i będę szczepiony Moderna..
ja też się zapisałem, jako chętny , ale boję się autyzmu XDChłopiec Papuśny pisze: ↑czw kwie 29, 2021 2:46 am Wczoraj z samego rana zapisałem się na szczepienie. Mam 5 maja i będę szczepiony Moderna..
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Ja już jestem po pierwsze j dawce Pfizera!
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Mój wujek zmarł we środę po zaszczepieniu
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Będziemy we dwóch jeździć na wózkach. Albo może maturę z matematyki zdam. Ponoć niektóre autystyczne osoby mają swoisty dar do liczb czy malowania, czy nawet fotograficzną pamięć.Trickster pisze: ↑pt kwie 30, 2021 3:49 pmja też się zapisałem, jako chętny , ale boję się autyzmu XDChłopiec Papuśny pisze: ↑czw kwie 29, 2021 2:46 am Wczoraj z samego rana zapisałem się na szczepienie. Mam 5 maja i będę szczepiony Moderna..
Z autyzmem to był żart , ale może się zdarzyć, że będę mądrzejszy po szczepionce - zawsze jakiś plus
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Catastrophique
- bywalec
Chciałbym.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Zastanawiam się dlaczego jak jeden mąż do szczepień nie ruszyli wszyscy politycy?.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Ja też po pierwszej dawce phizera.
- Catastrophique
- bywalec
Zapisalem sie na szczepienie na koniec maja.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Pacjenci, którzy mieli zostać zaszczepieni preparatem firmy AstraZeneca w Centrum Medycyny Specjalistycznej On Clinic w Chorzowie otrzymywali do podpisu oświadczenia, że "świadomie biorą udział w eksperymencie medycznym".
-
- zaufany użytkownik
Ja też miałem być szczepiony astrą zenecą ale w szpitalu św. Rodziny w Łodzi sami mi zmienili na phizera. A jak by nie było wyjścia to astrą też bym się zaszczepił. Nie chce być jednym z 600-700 osób które dotychczas dziennie umierały. Nie jestem jeszcze taki stary i chce jeszcze pożyć.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
Też dostałem podobny dokument tyle że phizera i wypełniony ręcznie. I przyśpieszyli mi drugą dawke, mam mieć 29 maja a nie 4 czerwca.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Na Stadionie Śląska lecą hurtowo. Nie wiem jak w innych czy to było pod publikę, że ściągają szczepionkę z butelek. Tutaj już wszystko w strzykawkach, kilkanaście stanowisk i na każdym po kilkadziesiąt przygotowanych już zestawów. Szybko poszło bo ankieta i oczekiwanie i szczepienie nie trwało dłużej jak 15 minut.Miś Uszatek pisze: ↑śr maja 05, 2021 1:52 pm Też dostałem podobny dokument tyle że phizera i wypełniony ręcznie. I przyśpieszyli mi drugą dawke, mam mieć 29 maja a nie 4 czerwca.