Oprócz mnie powinni mieć zielony status robalek, BuffProof, guile, i zdegradowani Cata, Trickster, ale to tylko moje zdanie, w końcu też mają licencję.

Eden nie chce zielonego , ale może status za staż tutaj?
pozdro
k
Moderator: moderatorzy
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Przecież masz zielony, tylko na innym koncie. Tak w ogóle to za mulitkonta i częste zmienianie nicków powinien być ban.
Widzę w tym sens. Multikonta jak najbardziej są niedopuszczalne. Zbyszek w każdym momencie może je połączyć, nie ma z tym problemu. Natomiast częste zmienianie nicków to wina niedopatrzenia Zbyszka, który odblokował taką funkcję - i nie wiem dlaczego jeszcze nie zablokował, gdyż pisaliśmy już o tym. Też mnie to denerwuje.Bright Angel pisze: ↑sob mar 06, 2021 12:31 pmPrzecież masz zielony, tylko na innym koncie. Tak w ogóle to za mulitkonta i częste zmienianie nicków powinien być ban.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Nie twój interes.Bright Angel pisze: ↑sob mar 06, 2021 12:31 pmPrzecież masz zielony, tylko na innym koncie. Tak w ogóle to za mulitkonta i częste zmienianie nicków powinien być ban.
Sir yes sir.
Przestań sobie stwarzać problemy. Jak się obudzisz będziesz mieć 40 lat i rękę w nocniku. Żadnych dzieci i partnerki, a przylgnie do ciebie łatka wariata. Zostaniesz sam. W przenośni i dosłownie.Roman Eden pisze: ↑sob mar 06, 2021 3:52 pm Ja myślałem, że lepiej będzie, jak zniknę z Evot. Na forum Evot znany jestem jako syn Zbyszka. W moim mieście znany jestem jako Mesjasz z okolic Tarnobrzega. Moja doktor niedawno mówiła, że gratuluje dużej poprawy. Ale leczenie potrwa jeszcze parę lat, nie jest jasne jaka to choroba, ale napisano schizofrenia.
Nie wiem co lepsze - jedno konto - ale Eden - czy Martin Eden - a może Roman Eden.
No. I do tego siakiś taki antypatyczny jestem
Eden ma już dobrze ponad 40 lat.Chłopiec Papuśny pisze: ↑ndz mar 07, 2021 12:58 amPrzestań sobie stwarzać problemy. Jak się obudzisz będziesz mieć 40 lat i rękę w nocniku. Żadnych dzieci i partnerki, a przylgnie do ciebie łatka wariata. Zostaniesz sam. W przenośni i dosłownie.Roman Eden pisze: ↑sob mar 06, 2021 3:52 pm Ja myślałem, że lepiej będzie, jak zniknę z Evot. Na forum Evot znany jestem jako syn Zbyszka. W moim mieście znany jestem jako Mesjasz z okolic Tarnobrzega. Moja doktor niedawno mówiła, że gratuluje dużej poprawy. Ale leczenie potrwa jeszcze parę lat, nie jest jasne jaka to choroba, ale napisano schizofrenia.
Nie wiem co lepsze - jedno konto - ale Eden - czy Martin Eden - a może Roman Eden.
Czasem jest tak, że ktoś stwierdza że nie chce mieć zielonego statusu, inni zaś nie zasługują na niego mimo upływu czasu, bo po prostu na niego nie zasługują przez swoje zachowanie. Ja na dzień dzisiejszy w ogóle nie widzę zielonego koloru dla Guile za jego Trolling.