Oprócz mnie powinni mieć zielony status robalek, BuffProof, guile, i zdegradowani Cata, Trickster, ale to tylko moje zdanie, w końcu też mają licencję.

Eden nie chce zielonego , ale może status za staż tutaj?
pozdro
k
Moderator: moderatorzy
Przecież masz zielony, tylko na innym koncie. Tak w ogóle to za mulitkonta i częste zmienianie nicków powinien być ban.
Widzę w tym sens. Multikonta jak najbardziej są niedopuszczalne. Zbyszek w każdym momencie może je połączyć, nie ma z tym problemu. Natomiast częste zmienianie nicków to wina niedopatrzenia Zbyszka, który odblokował taką funkcję - i nie wiem dlaczego jeszcze nie zablokował, gdyż pisaliśmy już o tym. Też mnie to denerwuje.Bright Angel pisze: ↑sob mar 06, 2021 2:31 pmPrzecież masz zielony, tylko na innym koncie. Tak w ogóle to za mulitkonta i częste zmienianie nicków powinien być ban.
Nie twój interes.Bright Angel pisze: ↑sob mar 06, 2021 2:31 pmPrzecież masz zielony, tylko na innym koncie. Tak w ogóle to za mulitkonta i częste zmienianie nicków powinien być ban.
Sir yes sir.
Przestań sobie stwarzać problemy. Jak się obudzisz będziesz mieć 40 lat i rękę w nocniku. Żadnych dzieci i partnerki, a przylgnie do ciebie łatka wariata. Zostaniesz sam. W przenośni i dosłownie.Roman Eden pisze: ↑sob mar 06, 2021 5:52 pmJa myślałem, że lepiej będzie, jak zniknę z Evot. Na forum Evot znany jestem jako syn Zbyszka. W moim mieście znany jestem jako Mesjasz z okolic Tarnobrzega. Moja doktor niedawno mówiła, że gratuluje dużej poprawy. Ale leczenie potrwa jeszcze parę lat, nie jest jasne jaka to choroba, ale napisano schizofrenia.
Nie wiem co lepsze - jedno konto - ale Eden - czy Martin Eden - a może Roman Eden.
No. I do tego siakiś taki antypatyczny jestem
Eden ma już dobrze ponad 40 lat.Chłopiec Papuśny pisze: ↑ndz mar 07, 2021 2:58 amPrzestań sobie stwarzać problemy. Jak się obudzisz będziesz mieć 40 lat i rękę w nocniku. Żadnych dzieci i partnerki, a przylgnie do ciebie łatka wariata. Zostaniesz sam. W przenośni i dosłownie.Roman Eden pisze: ↑sob mar 06, 2021 5:52 pmJa myślałem, że lepiej będzie, jak zniknę z Evot. Na forum Evot znany jestem jako syn Zbyszka. W moim mieście znany jestem jako Mesjasz z okolic Tarnobrzega. Moja doktor niedawno mówiła, że gratuluje dużej poprawy. Ale leczenie potrwa jeszcze parę lat, nie jest jasne jaka to choroba, ale napisano schizofrenia.
Nie wiem co lepsze - jedno konto - ale Eden - czy Martin Eden - a może Roman Eden.