Rispolept mało skuteczny?
Moderator: moderatorzy
- Constantius
- zaufany użytkownik
Rispolept mało skuteczny?
Czy dużo osób zażywa jeszcze rispolept? Ponieważ teraz weszło tyle nowych leków do obiegu to lekarze raczej się z niego podobno wycofują...( tak mówią w ośrodku gdzie przebywam ) Pierwszy powód to narzekania pacjentów że otumania nic nie daje i ma skutki uboczne.... Drugi powód to problemy z seksualnością kobiet i mężczyzn.... Ja zażywam Rispolept juz długo... w sumie nie narzekam...
Otumanienie jakoś trzeba na siłe przezwyciężyć.... Sexu nie uprawiam to nie wiem.... Dużo osób jeszcze to bierze?
Otumanienie jakoś trzeba na siłe przezwyciężyć.... Sexu nie uprawiam to nie wiem.... Dużo osób jeszcze to bierze?
Musi być ktoś kogo nie znam, a kto zawładnął mna, moim życiem, śmiercią, tą kartką
Re: Rispolept mało skuteczny?
Nigdy nie brałem nic innego. Raczej nie narzekam i specjalnie nie mam ochoty zamieniać na jakiś inny lek.
http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths
Powiedzmy przeciwnikowi otwarcie, że nie podzielamy jego idei, ponieważ je rozumiemy, i że on nie podziela naszych, ponieważ ich nie rozumie.
Powiedzmy przeciwnikowi otwarcie, że nie podzielamy jego idei, ponieważ je rozumiemy, i że on nie podziela naszych, ponieważ ich nie rozumie.
Ja biorę Rispolept 3 mg na noc. Jak go biorę w nocy, to wtedy najsilniej działa i wtedy są też najgorsze skutki uboczne (np. duża senność, zawroty głowy). W dzień już jest lepiej, choć trudno mi się wstaje. Ogólnie nie lubię tego leku, ale wyciąga mnie on powoli z psychozy.
Strzeż mnie jak źrenicy oka, Ukryj mnie w cieniu swych skrzydeł
Psalm 17,8
Psalm 17,8
Obecnie biorę jeden dzień 1 mg a drugi dzień 0,5 mg. Minimalna dawka jest jak mi się wydaje 0,5 mg ale to dla tego, że już raczej ciężko przekroić pół tabletki na pół
Ostatnio próbowałem zredukować do 0,5 każdego dnia ale zacząlem slyszeć wyraźne melodie podczas pracy komputera i się poddalem, trudno 
Constantius, ile bierzesz tego rispoleptu?

Constantius, ile bierzesz tego rispoleptu?
http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths
Rownież biorę rispolept. 1mg na noc. NIe czuję senności, chociaz jak bralam 2mg mialam problemy ze wstawaniem.
- marcelinka
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Ja zaczynałam od 0,5mg a skończyłam na 8mg. Przez kilka miesięcy czulam sie dobrze na tym leku, ale on nie wystarczyl na moja psychoze i musialam zmienic lek na inny.
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia