Elektrowstrząsy? 2011
Moderator: moderatorzy
Elektrowstrząsy? 2011
Miałem w 2011 robione podobno EEG, wyświetlały się na ekranie obrazy i miałem naciskać przycisk jak było coś pozytywnego.
Ale mogły to być robione elektrowstrząsy ponieważ świadomość mi pływała i ładowałem akumulatory.
Później poszedłem zapalić papierosa.
Co to mogło być?
Ale mogły to być robione elektrowstrząsy ponieważ świadomość mi pływała i ładowałem akumulatory.
Co to mogło być?
E ?= m + (*c²)
- Catastrophique
- bywalec
Re: Elektrowstrząsy? 2011
Porwali Cie Obcy.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Jak to robią to usypiają,to raczej nie to.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Jakbyś miał robione elektrowstrząsy, to byś miał to napisane na wypisie szpitalnym. Można b. łatwo sprawdzić. Po drugie, takie rzeczy się raczej pamięta. Po trzecie, po EW są zaniki pamięci przez dłuższy czas, paradoksalnie to też zostaje dobrze w pamięci.Jaguar pisze: ↑ndz gru 20, 2020 11:33 am Miałem w 2011 robione podobno EEG, wyświetlały się na ekranie obrazy i miałem naciskać przycisk jak było coś pozytywnego.
Co to mogło być?
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Zwykłe badanie EEG a nie żadne elektrowstrząsy miałeś... Też tak miałem za każdym razem jak miałem robione EEG a miałem wiele razy. Pozatym do elektrowstrząsów znieczula anestezjolog. Miałeś zakładany jakiś wenflon?? Przed tym niby "elektrowstrząsem"???Jaguar pisze: ↑ndz gru 20, 2020 11:33 am Miałem w 2011 robione podobno EEG, wyświetlały się na ekranie obrazy i miałem naciskać przycisk jak było coś pozytywnego.
Co to mogło być?
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962