Fenactil na covid-19
Moderator: moderatorzy
- seebek
- zaufany użytkownik
Fenactil na covid-19
"Zycie ludzkie jest jak paczka kredek ... Raz kolorowe, a raz czarne, raz ostre, a raz tepe, raz dlugie, a raz krótkie, raz proste, a raz połamane...
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
Re: Fenactil na covid-19
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Jak się zapoznałem z podlinkowaną notatką to zacząłem nieco bardziej wierzyć w spiskowe teorie odnośnie tej epidemii!
-
- bywalec
- Status: -
- Gadu-Gadu: -
jesien jedziesz tu ludziom chociaż jesteś bardzo brzydki z urody i wręcz nieurodziwy a zrobil Ci ktoś kiedy jesien średniowiecza ? bo jestem chetny
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Kiedys przegladarka zaproponowala mi artykul w ktorym opisano, jak kobieta przyjmujaca ten lek przez kilkanascie lat i tak zachorowala na covid i w ciezkim stanie trafila do szpitala.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- seebek
- zaufany użytkownik
Kolejny neuroleptyk może być pomocny do zwalczania tego wirusa, tym razem Clopixol
https://wydarzenia.interia.pl/raporty/r ... ce=special
https://wydarzenia.interia.pl/raporty/r ... ce=special
"Zycie ludzkie jest jak paczka kredek ... Raz kolorowe, a raz czarne, raz ostre, a raz tepe, raz dlugie, a raz krótkie, raz proste, a raz połamane...