waga i wzrost
Moderator: moderatorzy
waga i wzrost
Ile ważycie i jaki macie wzrost?
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Re: waga i wzrost
W dowodzie mam 160, waga zmienia mi sie od 55 do 65 zalezy ile jem badz ile nie jem. Teraz waze raczej mniej niz 60.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
191 cm, 89 kg ok.
Ostatnio zmieniony pn wrz 28, 2020 12:34 pm przez Bright Angel, łącznie zmieniany 1 raz.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
192 cm, 115 kg
175cm, 87kg XD
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Catastrophique
- bywalec
Jak wyżej plus 8 kilo.
Ale wytrwale chodzę na siłownię.
Ale wytrwale chodzę na siłownię.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

170 cm wzrostu i 75 kg. Od marca zrzuciłam 17 kg 

To widze ze calkiem dobrze sobie radzicie. Ja odkad zaczalem sie leczyc tylko tyje teraz ponad 130kg 185cm. Jestem aktywny fizycznie i nic nie moge schudnac. Biore solian.
Jakie leki bierzecie i w jakich dawkach?
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Bo Ci co mają większe problemy z wagą wstydzą się tu napisać. To nie jest próbka reprezentacyjna evotu. Forumowicze nasi mają bardzo często problemy z wagą, jest o tym pełno wątków.AdamSchibi pisze: ↑ndz wrz 27, 2020 8:20 pm To widze ze calkiem dobrze sobie radzicie. Ja odkad zaczalem sie leczyc tylko tyje teraz ponad 130kg 185cm. Jestem aktywny fizycznie i nic nie moge schudnac. Biore solian.
A biorę 1 mg fluanxolu.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Biorę solian, olanzapine i linefor.
173 cm / 64 k kg
- Catastrophique
- bywalec
Solian i kwetaplex, 600mg obydwa.
Aktywnosc fizyczna to troche malo. Potrzebny jest intensywny wysilek plus dieta.
Aktywnosc fizyczna to troche malo. Potrzebny jest intensywny wysilek plus dieta.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

ja solian 400mg, ale dużo chodzę + siłownia i basen 

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
165 cm wzrostu, 58 kg. Ostatnio zrzuciłam 7 kg i co ciekawe zmodyfikowałam tylko dietę, ruchu miałam tyle co zwykle. Olanzapina 15 mg.
Melisa
-
- bywalec
178 cm wzrostu i 110 kg wagi próbuje schudnąć ale słabo mi to idzie.
siemanko ,180 - 94 kg , mało jem dużo pije , nie tykam słodyczy , odstawiłem w 80 % cukry i węglowodany , kiedyś ważyłem ok 70 kg
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
175 cm i 103 kilo wagi, ale i tak schudłem 13 kilo bo ważyłem 116 kilo. Biore sulpiryd i zolafren.
Wzrost 175 cm,waga 76 kg.Zażywam Ketrel,Sulpiryd i Cloranxen.
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Z lekow biore abilify, fluanxol, lamotrix i haloperidol, okazjonalnie ketrel. A wlasciwie to ketilept retard. Po tym ostatnim mam straszne laknienie, wiec jem wszystko jak leci. Ale ostatnio nie tyje az tak bardzo, gdyz cale dnie prawie nic nie jem. Czasami w ogole nic. Ale ja miewam takie fazy niejedzenia. Kiedy jem normalnie waze 60-65. Przy moim wzroscie i figurze wygladam normalnie i zdrowo, tylko mam bardzo gruby brzuch. Ale to genetyczne u mnie, tendencja do tycia na brzuchu.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.