rispolept
Moderator: moderatorzy
Re: rispolept
Samopoczucie jest okej. Libido wróci i emocje ? Może warto spróbować i się trochę opanować przy drugiej psychozie o ile nastąpi. Jak jest z objawami polekowymi ?
Czy to prawda że jak raz się te leki bralo to będzie trzeba do nich wrócić ? Uzależniają ? Dodam że biorę już 4 miesiąc w dawce 4mg. Szukam osoby która miała taką samą diagnozę f23.0 i brała rispolept sam i z tego wyszła.
Byłem u lekarza . Terapia będzie trwała rok o ile moje zdrowie na to mi pozwoli. Na chwilę obecną zmniejszono mi dawkę z 4mg noc na 3mg. Różnica jest odczuwalna przy mniejszej dawce ale czuję nadal że to i tak za duża dawka jak dla mnie. Stan mojego zdrowia na chwilę obecną wszystko wporzadku nie mam już jakich kolwiek leków.Tylko nadal mnie nurtuje pytanie odnośnie emocji stresu i adrenaliny chcialb aby mi to powróciło.Lekarz twierdzi że wszystko powinno powrócić po zakończeniu terapii. Kolejna wizyta za 3 miesiące może wówczas zmieni mi na 2mg. Jak twierdzi mam możliwość zmiany leku na literę a (słabszy) obecnie wolał bym pozostać przy tym co biorę i odstawić go .(co za dużo mieszania lekami to nie zdrowo takiego jestem zdania)