freestyle
Moderator: moderatorzy
freestyle
Jestem bardzo przeciętnym writerem i chciałbym wskoczyć level wyżej, a trening czyni mistrza. Nigdy nie robiłem freestylu długopisem więc jest to dla mnie wyzwanie. Jak ktoś ma ochotę to proszę podawać krótkie hasła, ksywki (do 6-7 liter ale podejmę też dłuższe) to w miarę czasu i możliwości postaram się zrobić. Mój cel to pod koniec roku przyznać, że zrobiłem wyraźny postęp.
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Re: freestyle
Moj byly byl zaawansowanym writerem swego czasu. Rozne rzeczy juz widzialam, ale w takim stylu nie. Mi sie bardzo podoba!
Jesli mozna poprosze "Taehyung", bede wniebowzieta, hyhy. xd
Jesli mozna poprosze "Taehyung", bede wniebowzieta, hyhy. xd
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
fajne.
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Dzisiejszy wieczór. "Taehyung" zrobię jak tylko znajdę wolną chwile.
Świetne tooo wyglada...Brawoo! nie jestem znawcą w tej dziedzinie. jak można to proszę napis 'Szelest"
ja w życiu zrobilem jeden napis...>> i nie jest to takie proste. ważny jest pomysł i świeżość .
tu jest ten napis>> viewtopic.php?p=611980#p611980
ja w życiu zrobilem jeden napis...>> i nie jest to takie proste. ważny jest pomysł i świeżość .
tu jest ten napis>> viewtopic.php?p=611980#p611980
Re: napis EVOT - Graffiti
Pozwoliłem sobie jednorazowo zrobić symulacje(DDG)... jak by twój napis pokryć strukturą.
a oto efekt
Świetny ten napis !
Robione na prędkości w pracy.
Już wiem kto mi pomalował bude z kebabami.
- pycioslawa
- moderator
I wdarł się chochlik. xD Hahaha. Ale jestem zadowolona, zobaczyłam to co chciałam zobaczyć. Naprawdę świetnie to wygląda.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Dzięki za "szelest-ów"...fajnie to wyszło...( w ramach podziękowania...pokolorowany napis)
DDG https://deepdreamgenerator.com tu można zrobić to samemu.
Beka, specjalnie sobie zapisałem na kartce żeby nie zrobić błędu xD. Dzięki szelest, ten buff fajnie wyszło. Jak będę mieć czas to za jakiś zrobię wasze hasła jeszcze raz.
Zamówienie od Ronaldinho. Sporo pracy przede mną jeśli mam osiągnąć cel.
-
- bywalec
Super, dzięki Pycia, jesteś dumna z Buffa?
- pycioslawa
- moderator
Tak, jak najbardziej. Rowniez dziekuje.
Porzuciłem temat, bo tak bardzo rozruszał moją kreatywność, że zacząłem robić projekty do "prawdziwego życia". Na jesieni i w zimę miałem dłuższą przerwę z hobby i teraz próbuję wrócić ale słabo idzie, może temat znowu mnie rozkręci.
Proszę o jednowyrazowe hasła, ksywki, itp, najlepiej nie za długie ale podejmę każde wyzwanie w miarę możliwości i czasu.
Proszę o jednowyrazowe hasła, ksywki, itp, najlepiej nie za długie ale podejmę każde wyzwanie w miarę możliwości i czasu.
Widać polot,ciekawe jak możesz się rozwinąć jak masz tak fajne wyniki swej pracy.