Tylko nieliczni chorzy pracują
Moderator: moderatorzy
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Tylko nieliczni chorzy pracują
ci co pracują czasem tez wariują , ciężka choroba .
no ja juz kilka razy stracilem prace albo to przez leki, albo ich nie bralem jak tu godnie zyc.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Statystki są robione na pewnej grupie.Nigdy nie są w stanie zbadać wszystkich,bo niektórzy ukrywają chorobę i pracują.
Nie wiem, czy mi nic się nie chce, ale tego trudnego to na pewno mi się nie chce i to chyba nawet bez leków. Z łóżka zbytnio nie chce mi się wstawać. Zasypiam raczej niezbyt łatwo, nie wtedy, kiedy chcę. Przez wrażliwość zmysłową i natręctwa zakażeniowe oraz problemy religijne może odechciewać mi się czegokolwiek wymagającego. W dodatku nie zachowuję się normalnie. Nie wszystko można ukryć. Nie mam prawa jazdy, ale myślę, że mogłoby mi odpowiadać pracowanie jako kierowca samochodu. Bardziej niż sprzątanie czy ochrona. Jakaś prosta praca w biurze czy przy komputerze może nie byłaby taka zła.
dzisiaj zauważyłem absurdy na ulicy ale ....ymiana telefonu na mniejszy jest pożądana....zauważyliście że mamy coraz mniejsze karty sd a coraz większe telefony?To taka zmyłka przeciwnika.Ja się czasem pytam czy można zmienić telefon bez futerału.
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
Np.dojeżdżam do świateł na skrzyżowaniu przed przejściem dla pieszych. widzę zieloną strzałkę dla skrętu w prawo.Z tego pasa nie można pojechać prosto.No to po co ta strzałka?Linie oddzielające pasy też są niepotrzebne.No bo po co one są ?.Oczywiście piszę o dojeździe do świateł.Czy światła w takim razie pełnią tutaj jakąś funkcję czy nie?Bo jeśli światła nie wystarczą no to ja się zaczynam obawiać przy wjeździe na skrzyżowanie.
pomijając już to wszystko.Na każdym kroku są przepisy.Człowiek gubi się w tym.Skąd się biorą faryzeusze?Z duchowej pustki.Polska może się z tego wyzwolić.Jak zaczniemy rządzić...
oooooo jak super coraz lepiej nam idzie....
- Catastrophique
- bywalec
Odpływasz, kolego. Pewnie leków nie bierzesz.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Lubię krówki hehe