Z tego co się orientuję to się składają po równo.Chwast pisze: ↑czw cze 25, 2020 9:55 amjesli ona za te podroze płaci to bardzo fajnie. Jeśli on to albo zakochany albo frajer do sześcianu.pycioslawa pisze: ↑śr cze 24, 2020 11:07 pm Zgodzę się z tym, że znajdziesz to, czego szukasz. Znajomy znalazł w porządku dziewczynę, której zależy na podróżach w fajne miejsca, a nie na seksie. Tinder to nie roksa. Tylko trzeba się uzbroić w trochę cierpliwości.
Jaki sex z wariatem?
Moderator: moderatorzy
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Re: Jaki sex z wariatem?
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Przetestowane dziewuchy są traktowane jak odrzutki. Nie wiem czy to w porządku. Co innego kiedy ktoś współżyje dla zaspokojenia potrzeb, wtedy po wszystkim są kwita, a co innego kiedy szuka miłości. Jeżeli będzie wpychał tej i tamtej i jeszcze innej na oczach następnej, to czy ma on sumienie ich kochać?
Prostytutki przynajmniej dostają określoną kwotę za zmarnowany czas i straty moralne i nie martwią się, czy pasują fizycznie ze wszystkimi 

Kolejna bzdura, każda nawet potwora znajdzie swego amatora! A wytestować trzeba koniecznie, tak samo jedna strona jak i druga, szczególnie dziś w czasach powszechnego lgbt. Jak seks się nie uda to po co trwonić czas i umawiać się na dalsze randki? Kiedyś dawno temu dziwiłem się koledze, że najpierw namawiał dziewczynę na seks, na imprezie czy gdzie indziej, a dopiero później było randkowanie. Teraz wiem, że dobrze wiedział co robi i był dużo bardziej doświadczony. Obecnie ma piękną żonę, dorosłą córkę, też piękną i porządną oraz wnuki. Nawet byłem obecny jak testował tę przyszłą żonę

Wychodzisz z założenia, że w związkach wszystko kręci się wokół seksu. Może nie, tak samo jak nie wokół pieniędzy?
A co mają powiedzieć osoby aseksualne?
Zazwyczaj nie szukają związków i żyją samotnie. Tak, seks jest bardzo ważny w każdym normalnym i zdrowym związku.
-
- moderator
Też podchodzi to pod formę testowania. Jak się spotka nimfomanka/satyryk z osobą aseksualną, to może być ciężko. Tyle wyrzeczeń.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
-
- moderator
Zazwyczaj tak się dzieje z osobami aseksualnymi o profilu aromantycznym, ale są też inne profile i takie osoby jak najbardziej potrzebują bliskości drugiego człowieka.
- Catastrophique
- bywalec
Każdy potrzebuje.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

-
- moderator
Niekoniecznie. Wspomnialam o osobach aromantycznych, one tego nie potrzebuja. Jest to bardzo rzadkie, ale jednak wystepuje.
Przynajmniej przeze mnie.
Jeżeli ktoś ich nie chciał, ale do współżycia chętnie oboje się pchali, żeby przynajmniej sobie użyć jakiś czas, to trudno - spalona.
Gdybym wpadł do piekarni czy sklepu i chciał testować wszystkie bułeczki czy się dla mnie nadają, nadgryzając każdą z różnych stron, smakując czy dobrze zaspokajają moje potrzeby, to by mnie od razu pogonili.

Z miłością jest tak samo. Nikt nie lata i nie nadgryza miłości, jeżeli naprawdę jej szuka.
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Wariacki, tak aż się spocisz po 30 sekund rajdu, gorzej jak na interwałach spinningowych.
Tylko z taką intensywnością i ryzykiem, o którym zaraz wspomnę możemy w ogólnym rozrachunku dobrze wyjść.
No właśnie ryzyko - umoczenia duże, bo i tarcie duże.
Może wypróbuj wypróbuj w skomplikowanych pozycjach i trzymaj obiema rękami kobietę z przeciwnej strony kolan, tak że jest trzymana niemal w powietrzu, o ile ma około 70 kg.
Pozycja ogólnie taka, że Ty siedzisz z tyłu, a ona jest w powietrzu i tak jakby opuszczasz nią i międzyczasie wjeżdżasz w nią naleśnikiem.
Wiem wiem trudne do wytłumaczenie, nawet dla mnie hehi
Poza tym lustra dla wariacików to absolutny numer jeden. Ty stawiasz obok lustro i od przodu, a Wy się widzicie, a Ty zyskujesz w hierarchii i przeskakujesz z czwartego miejsca na pierwsze. hehi

Tylko z taką intensywnością i ryzykiem, o którym zaraz wspomnę możemy w ogólnym rozrachunku dobrze wyjść.
No właśnie ryzyko - umoczenia duże, bo i tarcie duże.
Może wypróbuj wypróbuj w skomplikowanych pozycjach i trzymaj obiema rękami kobietę z przeciwnej strony kolan, tak że jest trzymana niemal w powietrzu, o ile ma około 70 kg.
Pozycja ogólnie taka, że Ty siedzisz z tyłu, a ona jest w powietrzu i tak jakby opuszczasz nią i międzyczasie wjeżdżasz w nią naleśnikiem.
Wiem wiem trudne do wytłumaczenie, nawet dla mnie hehi

Poza tym lustra dla wariacików to absolutny numer jeden. Ty stawiasz obok lustro i od przodu, a Wy się widzicie, a Ty zyskujesz w hierarchii i przeskakujesz z czwartego miejsca na pierwsze. hehi

- Catastrophique
- bywalec
Czyli zakochuje się w pierwszej napotkanej osobie, nawet jeżeli ona wyraźnie się do tego nie nadaje? Gdy się ciągle kłócą i kiepsko tolerują? Gdy nie potrafią się wspierać? Gdy jedno lub drugie jest podłe, nieuczciwe, fałszywe etc? Lub, gdy przede wszystkim, ona np. nie chce jego, a on stara się jak frajer? Czyli mają przy sobie zostać, bo "nikt nie nadgryza miłości" itd?
Twoje teorie jak zwykle mają się nijak do rzeczywistości. Nic dziwnego, jak tylko siedzisz w domu i biadolisz na forum jakie te kobiety złe.
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Nie ma osób aromantycznych ani aseksualnych. To naturalna potrzeba każdego człowieka. Tak zostaliśmy stworzeni.pycioslawa pisze: ↑ndz cze 28, 2020 4:04 pmNiekoniecznie. Wspomnialam o osobach aromantycznych, one tego nie potrzebuja. Jest to bardzo rzadkie, ale jednak wystepuje.
A tacy jak oni po prostu cierpią w samotności, ale łatwiej się zdefiniować jako aromantyczny, bo wtedy nie trzeba nic robić aby to zmienić - brak odpowiedzialności.
Tik tak tik tak

-
- moderator
Oczywiscie, ze sa. Odsetek, ale jest. Byc moze i cierpia, byc moze i sa skrzywieniem w stosunku do osob bez "a", ale nie mozna negowac ich egzystencji. Co do tego braku odpowiedzialnosci to bym nie przesadzala. Zdazylam poznac kilka osob ze spektrum autyzmu i zdecydowanie sa to osoby nieumiejace zainteresowac sie partnerem w sposob seksualny/w sposob romantyczny. Wiem, ze przyrownywanie tego do zaburzenia jest troche mylace, ale tylko takie mam doswiadczenie. Z natury pozornie zdrowych ludzi rzadko poznaje.Catastrophique pisze: ↑ndz cze 28, 2020 5:22 pmNie ma osób aromantycznych ani aseksualnych. To naturalna potrzeba każdego człowieka. Tak zostaliśmy stworzeni.pycioslawa pisze: ↑ndz cze 28, 2020 4:04 pmNiekoniecznie. Wspomnialam o osobach aromantycznych, one tego nie potrzebuja. Jest to bardzo rzadkie, ale jednak wystepuje.
A tacy jak oni po prostu cierpią w samotności, ale łatwiej się zdefiniować jako aromantyczny, bo wtedy nie trzeba nic robić aby to zmienić - brak odpowiedzialności.
- Catastrophique
- bywalec
Nie za bardzo zrozumiałaś to co napisałem.
Ok, tyle ode mnie, nie mam czasu i siły na kłótnie/dyskusje.
Ok, tyle ode mnie, nie mam czasu i siły na kłótnie/dyskusje.
Tik tak tik tak

-
- moderator
Ok.
Chodzi mi tylko o to, ze ludzie sa rozni i rozne skrzywienia mozna zauwazyc.

"Jak zwykle", "siedzisz w domu" itd.Catastrophique pisze: ↑ndz cze 28, 2020 5:20 pm
Twoje teorie jak zwykle mają się nijak do rzeczywistości. Nic dziwnego, jak tylko siedzisz w domu i biadolisz na forum jakie te kobiety złe.

Sam generalizujesz a tak walczyłeś z tym zjawiskiem.
Nie "siedzę" w domu i nie są to teorie.
A zresztą moja miłość ewentualnie ma przyjść do mnie, nie mam potrzeby zmiany miejsca zamieszkania i latania za majątkiem po świecie.
Czy trzeba nadgryźć bułeczkę, żeby się na nią zdecydować? Czy trzeba zadowalać się przetestowaną przez innych samców i samice? Widocznie była podła, nieuczciwa, fałszywa skoro inny samiec ją przeleciał i odstawił z relacji.
To ma być opis i wytłumaczenie zjawiska zakochania?Catastrophique pisze: ↑ndz cze 28, 2020 5:20 pm Czyli zakochuje się w pierwszej napotkanej osobie, nawet jeżeli ona wyraźnie się do tego nie nadaje? Gdy się ciągle kłócą i kiepsko tolerują? Gdy nie potrafią się wspierać? Gdy jedno lub drugie jest podłe, nieuczciwe, fałszywe etc? Lub, gdy przede wszystkim, ona np. nie chce jego, a on stara się jak frajer? Czyli mają przy sobie zostać, bo "nikt nie nadgryza miłości" itd?

Nie są to moje teorie a światopogląd.
Po prostu w moim światopoglądzie i hierarchii wartości nadgryzione seksualnie dziewczyny wyraźnie się "do tego nie nadają" Tak jak bułeczki obmacane i obślinione przez innych klientów.
Jedni mają taką religię inni inną, jedni wierzą w takiego Boga inni w innego i to rzutuje na całe ich życie, postępowanie i decyzje, a ja nie testuję dziewczyn seksualnie ani nie chcę z przetestowanymi zaczynać relacji. Nie jestem osobą aromantyczną ani aseksualną, a nawet nie mam problemów z libido.

Wiem, że kobiet szukających miłości w ten sposób jest statystycznie bardzo mało i stąd jeszcze brak obok mnie odpowiedniej osoby. A nadgryzionej, liczącej na to, że za którymś razem uda się dopasować i usidlić samca na coś więcej niż łóżko - nie chcę. I broń Boże, żebym trafił na nadgryzioną czy rozdziewiczoną przez Ciebie albo kogoś ze znajomych.